günaydın
bir tane goldenımız var zaten ismide juge....
Ilk fotoyu gorunce kullandim once sevimleri koysaydiniz keskediğer fotolara bakmadan oyunuzu kullanın lütfen
Köpek köpek değil maşallah at gibi...Evde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Danua nasıl bir cins diyen olursa ;
Değil mi amaMune abla o bal kaymağını bana ver ya çok güzellll. Sarıl uyu onunla.
benim kocam yok olsaydı bu konuda evet sorun yaşardım...
evde 100 kiloluk köpek istememenin gerekçesi mi olur yaniYa evet asil ve güçlü ama galiba erkeklerin güç merakından cezbediyor sizi. Orta yolu buluverin.
Eşinizin gerekçesi ne onu da bileydik?
Kazenin devasa koca bir göbeği mi varsenin gibi devasa koca göbekli birinden de boyle köpek beslemesı beklenırdı zaten
yenge kabul etme arkandayızzzzzzzz
Bende hic biri yok sabaha kadar yazabilirimeşi ile kavga edenler, kayınvalidesini sevmeyenler, görümcesini görmek istemeyenler yorum yazmasın lütfen :)
Değil mi amaKazen bebeğime laf söyledi, köpek değilmiş, değil zaten, o bir bal kaymak, o bir lokum, o bir şekerpare.
Çok tatlıdır benim kızım, en sevdiği şey sarılarak uyumak, hiç yadırgamak ablası, sarıl uyu gıkı çıkmaz.
Kazen Danua yerine benim kızım gibi bir Pekinez alsın diyenler beğen butonuna bassın
evetttt en son protein diyeti yapıyodu ama eritemedi tabikiKazenin devasa koca bir göbeği mi var
Bak bende sana Pekinez aldırtmazsam.şaka o şaka, ona köepk diyen diller kopsun !
maymun gibi bişi zaten, ona köpek demek köpeklere hakaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?