Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
E sende de strateji eksikliği var Kazen beyfendi, karşı tarafın kalesinde maç kazanmaya çalışıyorsun. Ne bekliyordun sahi?

kazen ruyamda dana beni kovalarsa gorusuruz diycem de
nerde nasil goruscez onu bilemeedim

Köpek köpek değil maşallah at gibi...
İri bir ırkmış.Beslemek istemenize saygı duyuyorum ama eşiniz istemiyorsa da ikna etmek konusunda daha fazla ısrar etmemenizden yanayım.

Mune abla o bal kaymağını bana ver ya çok güzellll. Sarıl uyu onunla.
Değil mi amaKazen bebeğime laf söyledi, köpek değilmiş, değil zaten, o bir bal kaymak, o bir lokum, o bir şekerpare.
Çok tatlıdır benim kızım, en sevdiği şey sarılarak uyumak, hiç yadırgamaz ablası, sarıl uyu gıkı çıkmaz.

Ya evet asil ve güçlü ama galiba erkeklerin güç merakından cezbediyor sizi. Orta yolu buluverin.

Eşinizin gerekçesi ne onu da bileydik?
evde 100 kiloluk köpek istememenin gerekçesi mi olur yani üstüme mi zıplıycak diye panikatak hastası okb falan olur insan

eşi ile kavga edenler, kayınvalidesini sevmeyenler, görümcesini görmek istemeyenler yorum yazmasın lütfen :)
Bende hic biri yok sabaha kadar yazabilirim

Kazen bey Doberman iyidir iyi tipi ayni dauna. Çok asil köpek. Hemde kıvanç tatlitugun köpeği

şaka o şaka, ona köpek diyen diller kopsun !

maymun gibi bişi zaten, ona köpek demek köpeklere hakaret

Kazen Danua yerine benim kızım gibi bir Pekinez alsın diyenler beğen butonuna bassın

beğen tuşuna basanları inanın 10 gün katıksız

şaka o şaka, ona köepk diyen diller kopsun !

maymun gibi bişi zaten, ona köpek demek köpeklere hakaret
Bak bende sana Pekinez aldırtmazsam.
Evde bakımı kolay, ufak tefek ve Şirin, az yer, sevgi pıtırcığıdır. Evet hanımlar göreyim elleri, Kazen'in eşine de Yakışmaz mı bir Pekinez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…