benim bildigim yok :)Hic bilmiyordum yanii sasirdimmm baska erkek yönetici admin falan varmı acaba
bunları yerım benIlla bi köpek istiyorum diye tutturduysa eşiniz, sayin dişi kazen, bu golden olmali bence. Yavru hali ayri bi güzel,erişkin hali ayri yani
Bizde var bitane Allahimm dunyanin en güzel yaratigi
Danua neymiş ki çok korkunc
Kusura bakmayın ama bunun gibi azmanı besleyeceğinize bakıma ilgiye muhtaç kimsesiz bir sürü çocuk var, onlardan biriyle ilgilenseniz keşke
Bunlar cok tatli ama diger fotolar korkutucu valla
Koskoca kadınlar kulübünün patronunun erkek olduğunu öğrendiğim ilk an ben de çok şaşırmıştım, içimdeki feminist harakiri yaparak intihar etmişti.
Ben bu arkadaştan edinip eve alsam evi üzerini yapar ben onu değil o beni beslesin derim
Keşke beslese ama sorumluluğu ağır, evde beslenecekse bir kere o hayvan hergün en az 3 kere dışarı çıkarılmalı, cüsseli hayvan spor yapmak zorunda, günlük rutin yürüyüşler vs.
Bebekken alındıklarında Yanınızda uyumak istiyorlar, ağlıyorlar.
Eğitim deseniz bir kere wc eğitimini hiçbir eğitim merkezi veremez, siz vermelisiniz.
Hayvan demek sorumluluk demek, ayrıca sevmek demek, çok sevmeniz lazım yoksa bunalıma giriyorlar.
Kazen sürekli Yurtdışına çıkan veya şehirlerarası seyahat eden biri, o hayvan her seyahatte bir yerlere bırakılırsa depresyona girer.
O zaman pasaportuna işletmen lazım.Tunus'ta bir yarışmaya gideceğim oraya da yanımda götürürüm....
Koskoca kadınlar kulübünün patronunun erkek olduğunu öğrendiğim ilk an ben de çok şaşırmıştım, içimdeki feminist harakiri yaparak intihar etmişti.
kopek yarismasimi ?Tunus'ta bir yarışmaya gideceğim oraya da yanımda götürürüm....
Tatlı bu?çok tatlı değil mi ?
maasalalh danadan faerki yok seninkininde :) az boyu kuçukKazen hayalimi çalmışsın :)) Besle besle besle wuhuuu
Rot var bende bu arada ama hayalim dauna :))
Bunlar cok tatli ama diger fotolar korkutucu valla
Tatlı bu?
Karıştırıyorsunuz biz tatlıyı başka biliyoruz
günaydın
bir tane goldenımız var zaten ismide juge....
valla siz en iyisi bi de uçak alın kolay mı ordan oraya, burdan şuraya bu köpekle xpTunus'ta bir yarışmaya gideceğim oraya da yanımda götürürüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?