Bende hic biri yok sabaha kadar yazabilirim
Kazen bey Doberman iyidir iyi tipi ayni dauna. Çok asil köpek. Hemde kıvanç tatlitugun köpeği
Belki elbiseler tarzi değildirAbla bu minis de bi nasıl diyim nurella süratli geldi bana yani bir hoşnutsuz memnuniyetsiz gibi
ne biçim köpektarzında :)
maasalalh danadan faerki yok seninkininde :) az boyu kuçuk
netden bakdiklarim
ay ama ben beslesin demiştim, kahrolsun diktatörlükbeğen tuşuna basanları inanın 10 gün katıksız
Bende merak ettim abla nerde resim paylastinmiDeğil mi amaKazen bebeğime laf söyledi, köpek değilmiş, değil zaten, o bir bal kaymak, o bir lokum, o bir şekerpare.
Çok tatlıdır benim kızım, en sevdiği şey sarılarak uyumak, hiç yadırgamaz ablası, sarıl uyu gıkı çıkmaz.
Kazenin devasa koca bir göbeği mi var
Bu ne yahu köpek azmani . Asla beslemem evde ne isi var onun ya .Evde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Danua nasıl bir cins diyen olursa ;
Ağır tehdit vardi begenimi geri cektimKazen Danua yerine benim kızım gibi bir Pekinez alsın diyenler beğen butonuna bassın
Kazen köpek değiş bildiğin at almak istiyor abla haberi yok aç kalsa yer onlarıDeğil mi amaKazen bebeğime laf söyledi, köpek değilmiş, değil zaten, o bir bal kaymak, o bir lokum, o bir şekerpare.
Çok tatlıdır benim kızım, en sevdiği şey sarılarak uyumak, hiç yadırgamaz ablası, sarıl uyu gıkı çıkmaz.
Bende hic biri yok sabaha kadar yazabilirim
Kazen bey Doberman iyidir iyi tipi ayni dauna. Çok asil köpek. Hemde kıvanç tatlitugun köpeği
Bu hayvanı evine sokmak isteyen kadının aklına şaşarımEki Görüntüle 1636711
baskılar bizi yıldıramaza ne oldu ?Ağır tehdit vardi begenimi geri cektim
Hiiççç tehdit etme, Mune ablalarının ne demokratik olduğunu biliyorlar.beğen tuşuna basanları inanın 10 gün katıksız
Tabii ki PekinezHiiççç tehdit etme, Mune ablalarının ne demokratik olduğunu biliyorlar.
Hanımlar Pekinez mi Danua mı? Kazen'in eşini düşünüp cevap verin, o da bayılıyor benim kızıma.
Ben yıldım vallabaskılar bizi yıldıramaza ne oldu ?
At alın bence o da çok asil hem binersinizEvde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Danua nasıl bir cins diyen olursa ;
Hiiççç tehdit etme, Mune ablalarının ne demokratik olduğunu biliyorlar.
Hanımlar Pekinez mi Danua mı? Kazen'in eşini düşünüp cevap verin, o da bayılıyor benim kızıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?