Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Bence siz bunu alin ama eve korkudan kimse gelmez.Yakin beslese hayatta gitmem.Sokakta normal ebatta olanın dan bile korkarim.Ayrıca komşulardan çok şikayet gelir.

öncelikle nereye yazıcagımı bilemedim özele yazdım buraya yazdım sildim yazdım sildim yazdım neyse...

bende özelde açıklamasını yaptım... Kazen

o kadar üye içinden yorumumu alıp ''sizin kocanızla sorununuz var galiba konuya yorum yapmayın '' yorumunuzu görünce yazdığım bütün yorumları okudum hani bir yanlışlık bir terslik seviyesizlikmi yaptım acaba diye, ki bunlar hiç tarzım değildir.

ayrıca kocam da yok,koca yok sorun yok

ne bileyim bdv dekilere gönderme yaptığınızı,bir anda dumur oldum. kızdım evet üzüldüm evet.

hem özele hem buraya özür mesajı yazdınız bu inceliginiz ve özrünüz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Destekliyorum diyenlerin bir kısmının ciddi olmadığını var sayıyorum

Apartman dairesi değilse beslenir.
Üst katımızda Saint Bernard besleyen komşumuz oldu zamanında. İlk aldığında minnacıktı,ay ne şeker şey dedik ama o köpek bir büyüdü,bir büyüdü (cinsi gereği) adımlarını duyardık güm güm.
Bahsettiğiniz köpekte iri ırktan bir cins. Bahçeli bir evde olabilir bence neden olmasın.

bu iş olmaz
ne çok yiyordur bu hayvancağız ve de aynısını oranda boşaltım sistemi de çalışıyordur tabi :)
üstelik eşinizden de büyüktür devasa yahu :) ben ürkerim.

Bak bende sana Pekinez aldırtmazsam.
Evde bakımı kolay, ufak tefek ve Şirin, az yer, sevgi pıtırcığıdır. Evet hanımlar göreyim elleri, Kazen'in eşine de Yakışmaz mı bir Pekinez?
Mune kesinlikle evet pekingese süper olur destekliyorum bak şu tatlılığa :) Kazen pekingese alsınnn

Eklentiler

• image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 88
Benim komşumun vardı daunası aman allahım kadın çalışıyor evde kalıyor hayvancağız kadın kapıyı açar açmaz hayvancağız kaçardı bizim bahçeye eşim zorla götürürdü zavallımı bide bir sarılışı vardı eşime beni götürme amca der gibi gerçekden zor kazan bey sürekli ilgi isteyen bir hayvan hergün gezmesi lazım yoksa çok sıkılıyorlar evde bakarım derseniz alın tabiki benim kendi evim değil kiracıyım kendimin olsa çokdan hayvanat bahçesine çevirirdim şimdilik balıklarımla yetiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…