Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Eğer bahçeli bir evim, beslenmesine ve bakımına yetecek maddi imkanım olursa,istediğim bir cins danua,bence cana yakın tam bir aile dostu,çok sevimli ve uysal,iriliğine bakıp aldanmayın,yüreğide kocaman ve sevgi dolu.

Canım ben evde Dogo besliyorum ama inan cok zor. Danua nin salyası cok olur pişman olursun. Bahçeye yerleştireceğim yakında ev bulup. Kolay degil buyuk Irk evde. Hic tavsiye etmiyorum gercekten asırı temizlik yapmak zorunda kalırsın. Ve salyası seni deli eder. Danua bu ya ağzından akanı tahmin edemezsin su içtikten sonra falan.

Oyumu değiştirdim eviniz daire değilmiş. Besleyin gitsin ya, ikinci bende danua dusunuyorum benim kız bahçede yaşayınca

Oyumu coktan kullanmistim ama yazmak istedim simdi.

Dana kelimesini yanlislikla danua diye yazmis sandim adminin. Meger bir kopek cinsiymis ne cahilim. Dana beslemek olarak anladim.

Apartman dairesi degilmis madem, beslenir bence. Yemesine para yetistirilebilecekse sorun yok.

Barınaktan veya sokaktan almak şartı ile her eve 4 ayaklı dost şart diyorum.

hiç sevimli değil ben gece yatamam bile kusura bakmayın ama Eşiniz haklı kim kabul eder ki

Danuayi kurban bayrami ustu evde dana beslemek istiyorum diye okudum bir an
Bahceli evse olabilir

Ev bahçeliymiş bence beslenebilir
Hem bahçeyi evi falanda korur
Hem cocuklarınıza iyi arkadaş olur.

Scobby doo diyorum
tabi ki beslenir, en arkadas canlisi kopek irklarindan biri danua
Evde komodor ya da kars coban köpeği gibi bisey beslemediginiz surece sorun yok, hatta ben mastifflere bayilirim kocaman ne guzel saril yat

Benim abimde 1 sene uğraştı annemi ikna etti bizim köpüş pug cinsi şimdi annem o kadar seviyorki bize bile müsaade etmiyor kendi bakımıyla ilgileniyor

bence çok asil bir hayvan.bayılırım bu tür köpeklere.sonuna kadar destekliyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…