Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842

Siz de Alaska'da, Sibirya'da filan oturmuyorsanız umarim hiçbir zaman sahip olamazsınız bu zavallıya. Türkiye'de bi cinsi beslemek, hayvana resmen işkence çünkü.[/QUOTE]

Hayaller ve gerçekler...
İsteğimiz ama gerçekleşecek demedim
Hatta eşim hep alırsam kulübesine klima taktırırım der duşunun ne kadar gerçek olabilir

8 yasinda Golden Retriver cinsi köpegim var ve goldenlar insanlarla hele de cocuklarla ne kadar iyi anlasiyosa danualarda okadar uysal ve yumusak basli kopekler, aile ortamina cok uygunlar.tabi boyutundan dolayi evin icinde biraz zor olur ki bizimki bile bazen evde zor oluyo ama bahcede duracaksa hic dusunmeyin derim.sevimli gorunen bi cok kucuk cinsten daha uysal ve akillilar.

Kazen eşimde vardı böyle bir hastalık.evliliğimizin ilk yıllarında aynı sen gibi beni ikna çabalarıyla danua alalım diye tutturmuştu banada ufak ufak fotolar gösteriyordu.tam ikna olmak üzereyken yaptığım ufak çaplı bir araştırma ile bu hayvanın bir katır ile eşdeğer olduğunu öğrenince şok geçirdim .fakat artık danua yavrumuz evimize gelmişti.evet başlarda çok sevimliydi ama bu hayvan bir kaç ay içinde yatağa atlayınca küçük bir deprem etkisi yapacak boyuta ulaştı .inanılmas hızla büyüyor ve aşırı yiyordu.onum etlerini özel olarak eşim pişiriyordu az pişmiş kanlı severdi ama olmadı.yapamadım.çok sevdim ama evde olmadı.eşim artık büyüdüğü için şirketine götürdü.orda bakılmaya devam etti.gündüz kend ilgilendi gece de bekçi vardı zaten sorun olmadı.9 yıl kadar yaşadı ömrü aslında o kadar değil daha uzun ama hastaydı bizimki..yani diyeceğim o ki evde olmuyor.haa eşin biraz rahatsa gamsız sa belki ama yeni yürümeye başlayan bir bebek gibş heryeri karıştıran dolapları bile açan .ön patilerini hafifçe uzatsa bile mutfak tezgahına ulaşan bir hayvan..bir kez daha düşünün..

Ben çok sevdim ya. Ama işte sevmek yetmiyor, AİLEnin çok iyi düşünmesi gerekli, yeterli bakımı yapabilecek miyiz diye. Ev müsaitse, maddi imkanlar bakımına yetecekse ve aile bireyleri sevgilerini esirgemeyecekse çok da güzel olur. Minnacık köpeklerden korkan ben mi söylüyorum bunları Allahım, ama fotoğraftan çok sevimli gözüküyorlar :)

bende böyle birşeyle yaşayamazdım aynı evde .
bu ne ya dinazor mu ?
kocaman birşey korkunç .
bunu beslemek isteyen kendi başına yaşasın mümkünse bir dağ kulubesinde . bu apartmandada beslenemez . bide tasmasını çıkarıp gezidiyorlar . avrupada bu tip kopekleri beslerken tasmasız dolaştıramazsınız . ipinide kısa tutmak zorundasınız . ama burda maşallah herkes bir hayvansever insanları bile bu kadar sevmiyorlar .

Eşiniz haklı. Bu köpekle aynı evde durulmaz. Almanya đa bizzat burun buruna gelmiş birisi olarak söylüyorum. Nasıl doyar bu? Üç kişilik yemek yer.

Kazen hayvan sevgisi iyi hoş ama bu köpek irice hatta at olma yolunda gidiyor.
anketen evet çıkar ve siz bu köpeği alırsanız 1 ay sonra "eşim boşanma davası açtı, çıldıricimmmmm" diye konu açarsınız şimdiden söyleyeyim.

zevzekliği bırakırsam, evde beslemek için çok iri bir köpek, bahçeli eviniz varsa olur diğer türlü evde bakmak imkansız gibi görünüyor.

Merhaba,
Yorum yapan oy veren herkese çok teşekkür ederim. Konuyu açmakta ki amacım şu sıkıntılı günlerde biraz site üzerinde ki gerginliği almak, biraz yüzlerinizde tebessüm olması içindir. Aynı zaman da BDV'ye konu açanların tutumlarını, nasıl agresif olabildiklerine de örnekler verdim. Bu örneği verirken M matmazeldepresif 'i de kırdık. Kendisinden özür dilerim özelden de konuyu izah ettim ve özür diledim.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Sonuç mu köpek işi yatar...

Not : kullanıcı talebi ile konu kapatılmıştır.

Kazen eskiden daha sık gelirdin. Sık sık gel olur mu?

besleyin bahçeli evde iyi olur zaten danualar büyüklüğüne rağmen inanılmaz sevimli ve canayakın köpekler üstelik bebeklerle çocuklarla çok iyi anlaşıyorlar. bizim de bahçeli evde husky vardı 13 sene yaşadı bizimle sonra kanser oldu ameliyat kemoterapi falan ne yazık ki kurtaramadık, 1 hafta yas tuttuk hepimiz ağlayarak uyanıyoduk. kardeş ve ailenin bir ferdi oluyorlar bir zaman sonra. hala aklıma geldikçe gözlerim dolar. ölmeseler biz de tekrar alırdık ama ne yazık ki ölümleri gerçekten acı verici oluyor, elimizle gömdük falan

Kesinlikle almayin onun tuvaletini yaptigini dusunsenize kocaman iykk
Birde kil tuy dokucek cok zararli ayrica cevrenizdeki insanlarin sizden uzaklasmasini saglicaktir cok urkutucu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…