Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Google dan baska resimlerine de bir bakim dedim..
Bildigimiz kopek suratli bir at bu..
Bence direk at alin.. Hic binme firsatiniz oldu mu bilmiyorum ama su kopekten daha cok zevk verir bence..
Esinize katiliyorum, zaten oyumu da verdim.

Baştan 2 .fotodakinin aynısını görmüştüm.At gibi köpekler vallah. Kocamanlar. Ama kendini sevdiriyorlar. Fransız bir ailenin vardı. Çocukları biniyordu sırtina haha. Çok akilli köpekler. Ama evin musaitligine bakar. Müstakil ve bahçeli evse evet.Ama apartmanda gerçekten zor olacagini dusunuyorum yani apartman sakinlerinin şikayetleri falan.

Hic bir kadin istemezki evde at gibi bi hayvan siz en iyisi orta yolu bulun bi kopek alin buna benzer..olsun bitsin kadinda uzulmesin esinizin istememesi cok cok normal hangi kadin isterki

Bu danua değil ki , mübarek bildiğimiz kurbanlık dana ...

Baba eşimle akrabalığınız mı var?
Adamın elinde olsa evimizi çiftliğe çevirecek.
Ama vakti zamanı geldiğinde,yani şu lanet apartmanlardan kurtulduğumuzda alacağız köpek inş.
Küçük cins köpeklerden hoşlanmıyorum. Heybetli köpekleri seviyorum. O yüzden oyumu bu aslandan yana kullanıyorum hanımefendi :)

Bahceli ev ise beslenir ve bence hirsiz vs gibi kisilerden korunmak icin cok iyi olur.

Pet fuarında görmüştüm danua, büyük ama çok uysaldı.
Olmadı wimaraner alırsınız:)

Ben evde hayvan beslemeye karsiyim
Yazik hayvanlara hemde boyle büyük bir hayvan evde olmaz

Ev müsait ise ki apartman dairesi değilmiş neden olmasın uysal ve çabuk egitilebilir köpekler olduğunu duymuştum

sevgili kazen apartman ise hem sizin icin hem danua icin zor olur yorumlara bakmadan cvp yaziyorum.
esiniz takip ediyor derken nasil yani merak ettim dogrusu..

bence beslemelisiniz denemekte fayda var içinizde kalmasın.. biz mesela sibirya kurdu beslemiştik evde artık evde tüylerden yorgan yapak üzere olduğumuzu fark edince mecburen ve mecburen göndermek zorunda kaldık. bizede çok iyi bir ders olmuştu. bence bi deneyin görün...

bahceniz varsa neden olmasin,buyuyunce klube yaparsiniz disari,boylece esinizinde gonlu olur sizinde..

Danualar huy bakimindan muthis kopekler ve genetik hastaliklari digerlerine nazaran cok az.Ama diger kopekler gibi gunluk yapilmasi gereken aktivitrleleri sorumluluklari helede yavruyken cisi kakasi filan yine cok sorumluluk istiyorlar ben herkesin bu sevgiyi tatmasi dusuncesinden yanayim,ancak alalim olmazsa barinaga veririz dusuncesinden yanaysaniz lutfen almayin.Cunku barinak sartlari dusunuldugu kadar iyi degil,asla da olmadi.Bu arada pet fuarinda bu arkadaslarin 90 kilolugu vardi,ismi blueberry ayaga kalkincada guzel bir boya ulasiyordu elbet

Ya cok cirkin ve cok buyuk ben akrabaniz olsam misafirlige falan gelmezdim size Kazen abi Ben esinizi destekliyorum sakın almayin

Bence ortak bir karar alin cunku bu bir esya degil canli. Cocuk gibi sorumluluk istiyor ve ev de bir hayvancagizi kabullenmeyen herhangi bir kisi varsa illa ki sorun cikiyor. Ve bu sizin esinizse sorun daha da buyuk olabilir. Hem siz, hem o, hem de zavalli hayvancagiz uzulur. Bence esinizi ikna etmeden ve % 100 rizasi olmadan almayin derim.

Cogunluk evliliklerde oldugu gibi evin asil duzen sahibi esinizdir. Yani ona da buyuk sorumluluk dusecek. Her daim kopegin basini bekleyemezsiniz, hayvan bu illa ki bir yaramazligi olacak. Eger esiniz razi degilse lutfen sonu barinak olmasin

Ben kuş istiyorum HAYIR diyorlar herhalde bunu istesem kapının önüne koyarlar ama eviniz müsaitse siz besleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…