Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Başlığı görünce herhalde dana demek istiyor dedim kendimce sonra bayrama kaç gün kaldı acaba dedim belki olabilir dedim sonra kocaman birşey görünce asla olmaz dedim. Apartmandaki komsulariniza yazık değil mi. Yukarıda sürekli dört nala koşan bir at var gibi hissederler.

Ben eksik kalmayayım bari bi yorumda ben yazayım . Bahçede beslenecekse beslenebilir bence çok asıl duruyor gerçekten . Benim esimde kangal besliyor ama tükkanda

beslenmezmi bu beeee şunun asilliğine bak
Kazen ikna et eşini , oda ailenizden olucak kesinlikle pişman olmazsınız . Gerekli alanda varmış zaten :)

Evcil hayvan çok sevmeme rahmen cins hayvanin özellikle para ile alinmasini hiç desteklemiyorum.Ayrica danua genetik olarak sara hastalığına çok yatkın diye biliyorum. Onun bi krize girdiğini düşünsenize.

Sayın Kazen, beni sebepsiz banlayıp teknik destek mesajımı sertçe reddettiğiniz için pek çift taraflı düşünemeden eşinizi destekledim. :) Ayrıca; bu insanı uykusunda ezer..

Eve bir arap atı koysanız en azından insanlara açıklama yapmak zorunda kalmazsınız..şimdi ben böyle dedim diye mapıslara girmem dimi patroncuyum

Evde beslenebilir tabi ki, neden beslenmesin de, ben eviniz bir danua için uygun mu onu merak ettim. Kocaman köpek ve bilirsiniz bir çok köpeğe göre fazla hareketliler. Bahçeniz varsa ne ala ama genelde evde yaşayacaksa ve hareket alanı da kısıtlıysa, hayvana eziyet olur.

keşke benim de evim bahçeli olsa hiç düşünmezdim evde çok karşıyım ama bahçe varsa kesinlikle olmalı..hayran kaldım ne tatlı bişey hep destek tam destek

Bence beseleyin. Zaten bahçede olacakmış. Hem hayvan sevgisi güzeldir. Candır:)

Danuası olan iki kişi tanıdım, evlerine misafir oldum. İkisi de karakterli, sevgi dolu ve eğitilmiş köpeklerdi. Bence beslemelisiniz. Onların dostluğunun yanında kılı tüyü, büyüklüğü vs. gibi şeyler sadece teferruat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…