Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
sadece danua olarak değil cins köpekler olarak değerlendirmek istiyorum. köpek besleme isteği olan insanlar illa cins mi almalı, sokakta bir sürü sahipsiz hayvan var. bu cins hayvanlara olan merak yüzünden köpek ticareti türedi dünyanın dört bir yanından hayvanlara işkence ederek alakasız ülkelere getiriyorlar.
benim fikrim alma zaten eşin de istemiyormuş

@Kazen,besleyin bencede madem yer sıkıntısıda yok sonuna kadar destek size.
Yenge ne diyecek bu duruma,yavaş yavaş alıştırmak lazım kendisini..
Bunların karınlarını doyurmak biraz sorun cüsse büyük ancak doyarlar..

Ben köpeği alsın diye oy kullandım ama en çok yorumlara bittim ne zeki ne esprili kadınlar var yahu iyi ki burayı keşfettim sabah sabah ne güldüm Allah iyiliğinizi versin e mi kızlar

Patrona sonsuz destek bizden tamam dargin olabilirim ama kahrimizi cekiyor burda bari kopekten olmasin

efendım erkeklerın konu açması yasak değil midir?

Şimdi sizin yaptığınız caiz değil bence..

Sorunuza gelince kocaman sevimli bir köpeciği sokakta çaresiz bırakacak mısınız Eyyy kazenin yarenliğiiii_??

Besleyin tabiki imkanınımız olsa da bizde beslesek..

Neye karar vermişler,cevap yazıldı mı?
Yalnız Kazenin eşi burada çıkan oya göre mi karar verecek? Yani ben istemiyorsam istemiyorumdur,isterse dünya alem beni karşısına alsın

Vay anasını patron konu açmış ben 50 küsürlü sayfalarda öğreniyorum biri de demiyor koş kız destek ol patrona

Konuya gelecek olursak dış görünüşe ön yargıyla bakmayın efendiler siz hiç mi yeşil yol'u okumadınız ya da seyretmediniz oradaki zenci abinin de iri fiziği yumuşacık kalbi vardı tıpkım bu danua lar gibi benim oyum alınmasından yana forevır patron

aslında görünüşü korkutuyor sadece,çok keyifli bir köpek değil bana göre..
ben olsam alman kurdundan şaşmazdım..akıllı,sadık,şahane görünüşlü....
yine de kazen abimize desteğimiz olsun,madem bu kadar heves ettiniz

Bakın beslesin dedim, banlamadan önce dikkate alırsınız umarım.

Ayrıca yavru iken alıp köpeğin cinsini söylemeyip, yavaş yavaş büyüdükçe karınızı o vahim sona alıştırabilirdiniz. Sevdikçe sorun etmezdi. "Hanııım ben danua alcam, bak köpekte böyle bişey bildiğin dana oluyor, besliyim mi" derseniz ıhhh yemez...

Ben yavru danua türünü görünce oyumu değiştirdim ayyy çok tatlı bu.

Çok korkutucu.Bu kopekle goz göze bile gelmek istemezdim.
Zaten korkarım kopeklerden oyum olumsuz patron kusura bakma

Baya heybetliymiş mübarek İzin ver yenge, hem eviniz de apartman değilmiş mis gibi bakarsınız

Bence önce bi danua kakası temizleyin, eninde sonunda temizliyor olacaksınız bi yerlerden, eşiniz de denesin, evin içinde mutlaka bu kazalar oluyor bebeklikte, sonra bi daha düşünün, o kadar iri köpeğin kakası dinozor kakası temizlemek gibi netekim

tamam içinizden geleni yazın dedim de ....

beslenmez diyenlere bir güzellik düşünüyorum
9 ay olmuş ama Kazen bey :) Hanımdan izin koparamamışsınız, biz ne yapalım şimdi?
Çok büyük yani, bizim eve alacak olsalar ben de hayır derdim. Bana kızsa beni döver yani bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…