Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Oo beslemesin almis basini gitmis
Onaylamayanlari Kazen uzgun durumuna dusurmesin sonra

Arkadaşımın evinde danua var. Arkadaşım minyon bir bayan köpekse malum. 100 m2 bi evde yaşlı babası ve o dev yavruyla birlikte yaşıyorlar. Köpek çok ürkütücü ilk başta evet fakat ben hayatımda o kadar ürkek köpek görmedim. Mahalledeki kedilerden bile korkuyor. Cüssesinin farkında değil eşşek :))) Bir terrier mi danua mı evde beslenir diye sorsanız valla ben danuayı seçerim nett.

Haaa tek dezavantajı eğer kelli felli iri kıyım bi adam değilseniz çevrenizden köpeğe bak adamı gezdiriryor laflarını çok duyarsınız o kadar :))))

Bu kadar büyük bir cins olmak zorunda mı? Bence hayır

Edit: bahçede olduğunu şimfi farkettim oyumu değiştirdim ama eve girmemeli diyorum yine de

Son düzenleme:
bu köpekler çok uysal oluyor benim bildiğim öyle çok huysuz hareketli ordan oraya atlayan zıplayan cinsten değiller.

bunlar sizi ailecek yer....

Kazen abi cok marjinal gordum seni
Eviniz bahceliyse gayet guzel bir fikir,uysal hayvandir danua ,hadi insallah esin izin verir

Ben oyumu eşinizden yana kullandım bence beslemeyin.
Çok fazla büyük.
Burada oylarla siz kazanmış olsanız bile eşiniz sürekli huzursuz olacak.
eşinizin huzursuz olmasına değer mi ?

evde danua?
eşinizle aynı fikirdeyim. bahçede tamam ama evde olur mu hiç. danua zaten ev kadar.
kurt ve doberman beslemiş ama becerememiş biri olarak şiddetle olmaz diyorum. üstelik ben hayvanların tek büyütülmemesinden yanayım.
şimdi kedim var ohh mis.
şimdi dikkat ettim, bahçedeymiş zaten. olur hemde çok güzel olur, şirret olan genelde küçük cinsler, danualar zaten sakin cins.

Son düzenleme:
bahçeli ev sonuçta eşiniz köpeklerden korkmuyorsa sorun olmaz bence

ben bunu evde dana beslemek istiyorum şeklinde okuyup dana gibi bir hayvanın resmini de görünce eşine hak verdim patron,banlamazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…