Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842

Ben almaniz yonunde oy kullandim cunku hayvanlari coookkk seviyorum. Umarim ev dediginiz yer ciftliktir!

Bu soru zaman aşımına uğramıştır demii??

ben oyumu kullanmıştım zamanında

Ay ben çok seviyorum bunları.. evim bahçeli olsa hiç düşünmeden sahiplenirdim ben de..

Besle danuayi oysun gozunu
Yalniz gercekten baya iriymis
Hanim izim verirse beslersiniz elbette

Bence cok tatli. Oy verdim.
Hem evcil hayvanlari olanlar daha az stres altinda kaldigindan dolayi kansere digerlerinden daha az yakalaniyorlarmis.
Stresinizi azaltir. Gezdirirken spor yapmis olursunuz. En onemlisi koruyucu olur. Zor yaklasirlar :)

Ben köpekleri çok seviyorum danualar da karakter olarak çok tatlı hayvanlar burda denildiği gibi hiç aç kalınca insan yiyecek ya da kızınca sahibine saldıracak cinsten değiller.

Yalnız duyduğuma göre boyutları çok iri olduğundan kalpleri bir süre sonra dayanamıyormus ve diğer köpeklere göre daha az yaşıyorlarmış. Ben sırf ondan erken ayrılık ihtimali yüzden beslemek istemezdim açıkçası.

Konuyu düzenleyip hayvanın sağlıklı, mutlu ve aileye entegre olarak yaşayabileceği bi ortam olup olmadığı hakkında daha çok detay verseniz keşke. Eminim sorulmuştur, siz de cevap vermişsinizdir ama konu olmuş 57 sayfa, arayıp bulması zor oluyor haliyle. Bunları bilmeden oy kullanmak bi hayvansevere yakışmaz.

Gerekli imkan, zaman ve ikna kabiliyetine (karı-koca-köpek arasına girilmez) sahipseniz bu hevesle bence neden olmasın ki kişisel fikrim şahane bi cins olduğu yönünde.

kazen sen de bi atağa geçtin tam geçtin yani..biz alışık değiliz editörlerin konu açmasına..ne ayak artık tak mı etti nedir çözemedim ben seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…