Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Hee size hiç ceza vermemiş anlaşılan. Ben ne yazsam ceza alıyorum
Valla bi suru ceza aldim hatta mune ablayla bazen tehdit dolu mezajlar yolluyorlar

Misal konu disi yorum yapnaya devam edersen hapi yuttun gibisinden

Hatta kodes arkadasim bile var inanmassan ona sor

ipeqbojuqu kiz biz hic ban yemiyormuyuz

Kazen agabey Danua miydi neydi gercekten dana gibiymis cok korkunc aldiginiz minnos cok tatli :)

Ama ben sürekli. Artık yorum yapmaya korkar oldum.Ve ne yorum yapanlar var hiç banlanmiyor

Ama ben sürekli. Artık yorum yapmaya korkar oldum.Ve ne yorum yapanlar var hiç banlanmiyor
Kurallara aykiri yorum yapiyorsaniz yada sert yorumlar yapiyorsaniz birileri yorumlari kibledigi icin banlaniyor olabilirsiniz

Valla biz bi donem mapus damindan cikamaz olmustuk ipeqbojuqu ile sonra biz akilli uslu kizlar olduk cok oldu mapusa girmeyeli

Önemli olan evde stresi ve depresif hali azaltacak bol eğlence vericek oyun oynanacak beraber öpülüp koklanacak bir canlı (pitbull bile okey)sonuç olarak alın
Çünkü yetiştirilme tarzıyla alakalı köpeklerinde halleri mesela pitbull denince ayyy o insan yer canavar atın öldürün diyenler var bitişe ailemiz hırsız vs vs yetiştirseydi bizde kötü yollardaydık..
Alın köpek neşedir candır tüm 4 patililer bide benim için kocaman yiyin patilerini öpe öpe

Bizim sitede hani şu Bursa'da çok olan köpek çifliğinde çalışanlardan veya köpek çiftliği sahibi olan var mı ?

Eski konumdan köpeklere olan düşkünlüğümü biliyorsunuz yeni bir macera ile yakında burada olmak istiyorum ama önce köpek çiftliği sahibi bir üyemiz olmalı....

Eski konum ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…