Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Bahçede bakilacaksa at olsa da olur. Uzun muzun köpek süper. Ama huyları nasıl ki?

Benim konuyla ilgim YÖK

Neden bildirim geliyor?

Şahsen evde boyum kadar bir canlıyla gece gözgöze gelmek korkutucu olurdu.
Kuş besleseniz

Bilmiyorum ben sahsen beyendim hatta bayıldım evim musait olsa olsa seve seve bakarım

Ben de Danua ya da chow chow istiyorum ama bahçeli ev lazım. Çok seviyorum büyük köpekleri. Eşimin hayaliyse Kars çoban köpeği...

Erkekler de burayı takip edebiliyor demek ki.Esimde takip etsin bari söyleyim de. Konuya gelince asla beslenmez danua evde.

Kazen lütfen satın almayın, sahiplenin. Inanın barınaklarda cane corsa dahi bulabiliyorsunuz. Yavru bakımı cook zordur, kasları gelişmediği için çiş eğitimi vakit alır. Birsz büyük olması egitimine de engel değil.
Biz bu patileri mal gibi alıp sattığımız sürece barınak ve sokaklarda yaşanan dram devam edecek. Lütfen ama lütfen satın almayın..

Hiç bir canlıya aşıları ve bakımı dışında 1 TL değil Krş dahi vermem .... hem fikiriz ...

Mükemmel bir köpek bence kesinlikle alın.... Benim king charles spanielim var annesinin bitanesi minik şey...

Forum kurallarını okumamışsınız anlaşılan, burası bir derdim var. Evcil hayvanlarla ilgili bölüme taşınacaktır. Bilginize.

Ehe şaka şaka.

Kesinlikle insan sevdiği istediği hayvanı beslemeli . Evin huzuru neşesi oluyorlar keşke imkanımız olsa bütün sokak hayvanlarını eve alsak hep birlikte yaşasak ( kışın bir çoğunu alıyoruz evimize evimiz çok küçük ve kirada olmasmıza rağmen , hasta ,yaralı ,muhtaç kediler) ve onlara baktıkça onlarla oynadıkça huzur buluyoruz.
Bütün köyü enerjiyi yok ediyorlar .
Ama ben cins ayrımına ve satın almaya karşıyım. Sokaklar cins kedi ve köpeklerle dolu maalesef.
Bol şanslar diliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…