Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Danua, Cane Corso İPTAL
Border Coli CAN

Coli'ye döndüm ve maalesef bu cinsi temiz olarak her yerde bulamıyorum hadi bir el atın abinize...

mune sen al o sıçanları kocana ver .....
Benim adam da senin gibi düşünüyordu, iri ırklardaydı gözü, ona kalsa evde Kangal bile bakardı ama köpek gerçekten kedilere göre daha zordur, hele bazı ırklar mutlaka bebeklikten alınıp bakılmalı, corso'lar zor bir ırk, gerçi iptal demişsin, ki bence doğru bir karar, hele 2 tane olurlarsa eve gelen misafiri bile mahvediyorlar, bizim 2 tane sokak köpeğimiz bile tekken kuzu, bir araya geldiğinde ortalığı savaş alanına çevirip çitlerden atlayacak kadar fenaydılar.

Danua, Cane Corso İPTAL
Border Coli CAN

Coli'ye döndüm ve maalesef bu cinsi temiz olarak her yerde bulamıyorum hadi bir el atın abinize...

Danualar çok uysal, çok uyumlu hayvanlar diye biliyorum. Ev müsaitse iyi olurmuş aslında.
Ama Border collie ler de çok tatlı. Tam bir çoban köpeği.

Ben Bursa'dayim. Hayvanlarla çok bağlantılı bir arkadaşım var,sorayim,cevap yazarım haber gelince

15 civarı mı yoksa

geçen pekinez e arkadaş pandemi öncesi 5 civarı verdi

yok be ne 15 i ev mi alıyoruz... ben mi çok geri kaldım : )

2.5 ile 3 arası dedi bir yer ama adamları tanımam etmem.... ama blue marlieye de 5 dediler dedim benim gözlerim bile renkli değil köpeğinde olması nzaten siyah beyaz istiyorum

Kazen abicim sana özel mesaj attım bakarsan sevinirim
Bana kalsa bende husky beslemek istiyorum evde ama eşim biraz korkuyor sanırım büyük ırklardan

Bende Bursadayım ama maalesef Köpek çiftlikleriyle bağlantılı olan birilerini tanımıyorum.. İnşAllah can dostunuzu en kısa zamanda bulursunuz..

Gerçekten ayıpladım. Hayvanlar mal mı ki alınıp satılsın ? Barınaklara bakın. Terkedilen çok oluyor. Petarkadaş vb. sitelerde bulursunuz istediğiniz cinsi hem de ücretsiz ! Bunun haricinde genelde kücük olsun apartman hayatina uyumlu olsun denir. Ama büyük köpek beslemek daha kolaydır. Kücükler 1-)Çok havlar 2-)Tuvalet eğitimi daha geç oturur 3-)Asosyal yapıda oldukları için saldırma eğilimleri vardır. Evde birini sahiplenip diğerini kendine düşman edinebilir. 4-)Genetik hastalıklara daha yatkındırlar. Veteriner masrafınız çok olur. Pekinezler,puglar .... Bu 4'ü birleşince bir süre sonra milyarlara aldığınız köpek size o kadar da sevimli gelmeyecektir. Bakamıyoruz sahiplendirelim ya da aldığımız fiyata satalım olacaktır.
---------------------------
Eğitilmesi en kolay olan ırklar genellikle border collie,collie,pitbull,dogo,goldendır. Özellikle goldenlar apartman hayatına çok uyumludur. Ve eğitilmesi çok kolaydır. Boyum 162 collie melezi köpeğim var 35 kilo neredeyse ben boyda. Her gören bunu evde nasıl besliyorsun diyor.Ama apartman hayatına çok uyumlu. Ben evde yokken sessizce beni bekler. Tuvaleti geldiğinde kapıya gider. Dışarıdan gelince bir iki sevişiriz sonra ben nereye gidersem yanıma gelip oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…