Ben bunun elini öper hos geldin dayı der saygı duyarım o kadar diyim :)Danua'lar göründükleri gibi ürkütücü değiller, çok sakin, koruyucu ve sevecenlerdir.
Evde Presa besleyeceğim derse ürkülmesi lazım.
Eki Görüntüle 1636710
Eski basketçi galiba
bu arada kazen 2 metreydı dimi
aynen, bakıslarından bile şapşal oldukları belli daunalarınDanua'lar göründükleri gibi ürkütücü değiller, çok sakin, koruyucu ve sevecenlerdir.
Evde Presa besleyeceğim derse ürkülmesi lazım.
Eki Görüntüle 1636710
bilmem, belkı de.. tek bıldıgım boyunun 2 ye ramak kaldıgıEski basketçi galiba
Bu hayvanı evine sokmak isteyen kadının aklına şaşarımEvde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Danua nasıl bir cins diyen olursa ;
sanırım siz kocanızla sorun yaşıyorsunuz
lütfen konuma yorum yapmayın.....
Al benden de o kadar. Hazır kurban bayramı da yakin ya dedim kesin biri fiyatlara kızdı ilerde ufaktan bir dana alıp kurbanda kesmeye niyetlendiDanua ilk kez duyduğum için, basligi okuyunca evde dana beslemek istiyorum yazıyor sandım :) ohaa oldum bir an :)
Presa Canario'dan 2 tane al yanına, seni görüpte elini öpmeyen, saygılarını sunmayan kalmaz, o kadar diyeyimBen bunun elini öper hos geldin dayı der saygı duyarım o kadar diyim :)
ya ben de cok sevıyorumBu hayvanı evine sokmak isteyen kadının aklına şaşarımEki Görüntüle 1636711
Ay çok asil ya ben isterdimBu hayvanı evine sokmak isteyen kadının aklına şaşarımEki Görüntüle 1636711
Yani şirin sevimli diye böyle tiplere denir
Yerim ben onun ağzını, bak ne Şirin, sokakta gören çevirip seviyor, seni Danua'yla gören kaçacak
aslında yere yakın olandan korkacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?