Evet yeni evliyiz. Konusuyoruz ama bilmiyorum. Film izlerken uyuduguma kiziyor, sabahlari onunla kosuya gelmedigime kızıyor...
Yorumunuz icin teesekkur ederm bu arada
E ama öyle yani.
işte beklediğim yorum
Ben onu yormamak adına yardım istemedim. Sonra da bana diyor ki, istesen yardım ederdim. E neden bana öyle bir teklifte bulunmadın? şimdi oynayalım, bitince yardım ederim ben sana demedin?Eşiniz anlayişsizlik yapmis size yardim etmeyi degil de tam tersini yapmis isinizi zorlastirmis oyun istegiyle.Valla arkadasim ben de misafir gelecegi zaman evimi temizler pastami boregimi yaparim ve ilk plandadir bunlar benim icin mumkunse de esimden destek beklerim.o yüzden ben sizi cok hakli buldum sirf o ilgilenecek diye herseyi birakalim mi yani.ilgilenecek adam yardimci olur destekler.sizin konuda böyle yapam adam bencildir kendisiyle ilgilenilmesini istiyodur.Bazilari kocamla herseyi birakir ilgilenirdim oynardim demisler ya şaşkinim su an..
1 yıl olmadı henüz
Neden söktüm? çünkü ofladım diye kızdı, tamam oynamıyoruz dedi tv de kanalı değiştirdi. Açmıyorum istediğini diye inat etti.Uydu cihazını neden söktünüz yahu. Eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiş dizi izleyeceğinize oynayabilirdiniz 2 dk geçmiş oflamaya başlamışsınız dizilerin tekrarı özeti zaten oluyor yani. Eşiniz bu konuda haklı ama bu olaydan da boşanma lafı olmaz yanii çok saçma o an söylemiştir alın karşımıza konuşun
Böyle bir konuda ne kadar ilgi isteyen bir eş gibi duruyor. Aman Allah'ım insanlar bana eşinle ilgilen, eşin ilgi istiyor diyoryeni evli olduğunuz o kadar belli ki. ama yaşınızda 30 yani. biraz daha olgun davranmalısınız.
eşiniz ilgi istiyor işin özeti bu.
dizi arasında temizlik falan da ne bilim ne gerek var. zaten eşinizle ilgilenseniz aşkım canım şu evi bi süpür deseniz kalkar yapar diye düşünüyorum.
Msj atacaksin.
Bosanirsan ekime, bosanmazsan biiiiiiip e kadar yolun var diye
Tabi sakin evde denemeyin. Bosanmayan adami da bosandirirsiniz bu yontemden
Msj atacaksin.
Bosanirsan ekime, bosanmazsan biiiiiiip e kadar yolun var diye
Tabi sakin evde denemeyin. Bosanmayan adami da bosandirirsiniz bu yontemden
Yat deyince yat, kalk deyince kalk.
Olmadı boşan.
Zaten buydu evlilik.
Böyle bir konuda ne kadar ilgi isteyen bir eş gibi duruyor. Aman Allah'ım insanlar bana eşinle ilgilen, eşin ilgi istiyor diyorGeçmiş konularıma göz atmak isteyenlere, önceki konularım aşağıda.. Göz atmak istemeyenlere özet geçeyim. Bu zamana kadar ilgi bekleyen bendim. Haftasonu evde yalnız oturan bendim. kendi programlarına beni dahil etmeyen oydu. Sorun bana mesela eşin seni hiç yemeğe götürdü mü? Her haftasonu arkadaşıyla kahvaltıya giden adam, seninle 1 kez olsun başbaşa kahvaltıya gitti mi? hayır...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bekar-gibi-takilmalar.1041331/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-sikilma-ben-sikilirim-senin-yerine.1036530/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?