bunu bende merak ediyorum...
sizin son durum nasıl canım ..
ben 2 gündür kendimi daha iyi hissetmeye başladım galiba inşllah geçici degildir
rabbim seninde hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
boşanmadım ama boşanmanın eşiğinden döndüm halada bazen boşansamıydım dediğim oluyor yani ama eşim pişmanlığını dile getirdikten sonra galiba gerçekten düzeldi zamanla belli olacak yani arkadaşım
bende boşandım 1,5 sene oldu ilk zamanlar kötüydüm psikolojim çok bozuldu ama şimdi daha iyiyim.kızımın sayesinde ayakta durmak zorundayım onun sağlığı için.rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.pişman değilim boşandığıma keşke daha nce boşansaydım
benim için bu konu çok anlamlı, henüz boşanmadım ama boşanacağım. Geceleri uyuyamıyorum, sanki bütün suç bendeymiş gibi vicdan azabı çekiyorum acaba mucize olur da her şey güzelleşir mi diyorum, hiç evlenemeyip çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorum. Psikolojim alt üst oldu. Mahkeme salonu ve sonrasında kendimi düşünemiyorum. Allahımdan güç istiyorum.
eger benım gbı kandırılıp, sacma sapan bır hataya duserek ,yanlıs, evlılık bıle denmeyecek bır hata yaptıysanız ayrılmaak cok coooook kolay
sonrası nasıl mı kendı mı super hıssettım ıse gırdım kendı ayaklarımın uzerınde kımseye baglı olmadan yasamanın keyfını suruyorum
sadece sıkıntı su genc yasta dul damgası yemek zoruma gden oda cokta tınnn benı seven boyle sevsın sevmeyenede kapı acıkk
Canım benim yaaaBende bu süreçteyim.Ve senin gibiyim gelgitler yaşıyorum.Şöyle yapsam iyimi olurdu falan diye...Benim 7 ay olucak ayrılalı ama hala atmadım üzerimden.Boşanma davasını açtım bende.Eşimde kabul etti.Şimdi ilk celsemiz 27 ocakta.Sizin dava açıldımı canım?Anlatırmısın canım?
canım normalde geçen haftalarda açılıyordu sonra ben bir rahatsızlık geçirdim ertelendi. Şimdi de haftaya dilekçe vereceğiz, ben rahatsızlığımdan dolayı yatıyorum hala çünkü.O kadar zormuş ki sevdiğim dediğim insanın yabancı olması. Az önce bir telefon geldi düğünüme gelemeyen biri özür dilemek, evimi ziyaret etmek için arıyor diyemedim boşanıyorum diye. Sen ne kadardır evliydin canım? Bu arada mahkemeye tek mi gideceksin?Ben ailemin gelmesini istemiyorum ağlarım yoksa biliyorum kendimi.Bir de kaç gün sonraya gün verdiler canım?Allahım güç versin bize belki bundan sonra mutlu olacağızdır...
Canım ya mutlu olmana çokkk sevindim.Dilerim karşına seni çok sevecek, mutlu edecek biri çıkar..Belkide çıkmıştır :) Artık günümüzde 10 kişiden 3 mutlaka boşanmış oluyor.Malesef boşanma konusunda ülkemizde patlama var.Kimse istemez yuvası dağılsın ama olmuyuncada olmuyor işte tatlım...Ahhh canım yaaa Allah iyi ve doğru insanlarla karşılaştırsın ne diyeelim........
benim için bu konu çok anlamlı, henüz boşanmadım ama boşanacağım. Geceleri uyuyamıyorum, sanki bütün suç bendeymiş gibi vicdan azabı çekiyorum acaba mucize olur da her şey güzelleşir mi diyorum, hiç evlenemeyip çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorum. Psikolojim alt üst oldu. Mahkeme salonu ve sonrasında kendimi düşünemiyorum. Allahımdan güç istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?