Siz nekadar evli kaldınız? Ve nezaman boşandınız canım?
merhaba arkadaşlar ben çimnaz yabancıyım çoçuklugumda çok kötü şeyler yaşadım türkiyeye yerleşmeden önce ve 4 senedir türkiyede yaşıyorum .ben türkiyeyeye 2007 de geldım.2008 de severek evlendim ve 3 senedir evliyim bir kızım var 2 yaşında .ama malisef çok mutsuzum eşimle evlendıkten bir kaç ay sonra anlaşmamaya başladık çünki ben onunla tanışalı 2 ay dolmamıştı ki biz evlendik ve onu tanıma şansım pek olmadı .ve şimdi durmadan kavga ediyoruz neden diye sorarsanız anlatayım.benim eşim sorumluluklarını hiç bir zaman yerine getirmez tam bir odun ve kızımla benimle hiç ilgilenmez benim çok iyi bir kayınvalıdem var o benimle kızıma bakıyor alıyor yedırıyor ama 3 senedir eşimin bana bir tek bir şey aldıgını görmemişimdir ve aylık 1000 tl maaşı var.ama tek kururşunu görmem evine hiç bir masraf yapmıyor beni zorla çalıştırıyor ama ben kızımla vakıt gecırmek ısterdım .eşim evimden benden gizli altınlarımı alıb satmış.beni başka erkeklere arattırdı neymiş beni sınıyormuş ben buna sınamak değil VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik derim.ve beni 2 seferde dövdü ben daha 21 yaşındayım ve burda annemden başka kimsem yok. ben eşimi affedemıyorum ve sevemıyorum ondan midem bulanıyor her yataga girdigimizde biran önce bitse de kurtulsam diyorum hiç bir şeyden zevg alamıyorum.ve ayrılmak istiyorum yani boşanmak ama kimsem yok burda annem var bir tek oda iygilenmiyor pek benle sadece kendı hayatı için yaşıyor çok zor durumdayım ama korkuyorum ayrılırsam boşanırsam tek başıma başa çıka bilirmiyim bu hayatla birde bir kızım var onu yanıma almalımıyım yoksa kayınvalıdem kayınpederım çok iyi bakıyolar kızıma hem maddi hem manavi yoksa kızımı onlaramı vermelıyım NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN ÇOK ZOR DURUMDAYIM BUNALIMA GİRDİM KAVGALARDAN AĞLAMAKTAN YORULDUM
boşanmadım ama boşanmanın eşiğinden döndüm halada bazen boşansamıydım dediğim oluyor yani ama eşim pişmanlığını dile getirdikten sonra galiba gerçekten düzeldi zamanla belli olacak yani arkadaşım
merhaba arkadaşlar ben çimnaz yabancıyım çoçuklugumda çok kötü şeyler yaşadım türkiyeye yerleşmeden önce ve 4 senedir türkiyede yaşıyorum .ben türkiyeyeye 2007 de geldım.2008 de severek evlendim ve 3 senedir evliyim bir kızım var 2 yaşında .ama malisef çok mutsuzum eşimle evlendıkten bir kaç ay sonra anlaşmamaya başladık çünki ben onunla tanışalı 2 ay dolmamıştı ki biz evlendik ve onu tanıma şansım pek olmadı .ve şimdi durmadan kavga ediyoruz neden diye sorarsanız anlatayım.benim eşim sorumluluklarını hiç bir zaman yerine getirmez tam bir odun ve kızımla benimle hiç ilgilenmez benim çok iyi bir kayınvalıdem var o benimle kızıma bakıyor alıyor yedırıyor ama 3 senedir eşimin bana bir tek bir şey aldıgını görmemişimdir ve aylık 1000 tl maaşı var.ama tek kururşunu görmem evine hiç bir masraf yapmıyor beni zorla çalıştırıyor ama ben kızımla vakıt gecırmek ısterdım .eşim evimden benden gizli altınlarımı alıb satmış.beni başka erkeklere arattırdı neymiş beni sınıyormuş ben buna sınamak değil VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik derim.ve beni 2 seferde dövdü ben daha 21 yaşındayım ve burda annemden başka kimsem yok. ben eşimi affedemıyorum ve sevemıyorum ondan midem bulanıyor her yataga girdigimizde biran önce bitse de kurtulsam diyorum hiç bir şeyden zevg alamıyorum.ve ayrılmak istiyorum yani boşanmak ama kimsem yok burda annem var bir tek oda iygilenmiyor pek benle sadece kendı hayatı için yaşıyor çok zor durumdayım ama korkuyorum ayrılırsam boşanırsam tek başıma başa çıka bilirmiyim bu hayatla birde bir kızım var onu yanıma almalımıyım yoksa kayınvalıdem kayınpederım çok iyi bakıyolar kızıma hem maddi hem manavi yoksa kızımı onlaramı vermelıyım NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN ÇOK ZOR DURUMDAYIM BUNALIMA GİRDİM KAVGALARDAN AĞLAMAKTAN YORULDUM
Benim 27 ocak ilk duruşma günü.Nafaka bağlanmış 350 tl aylık fakat beyefendi vermem demiş avukatımda haciz koymuş maaşına.Tazminatıda reddediyor zaten.Bakalım artık.Senin nasıl canım durum konunu bilmiyorum kusura bakma...
kime canım msj attınbulamadım ozel msj kutunu bosalt msj yazdım sana uzun uzun kac saatır gonderemıyom doluymus
Benim 27 ocak ilk duruşma günü.Nafaka bağlanmış 350 tl aylık fakat beyefendi vermem demiş avukatımda haciz koymuş maaşına.Tazminatıda reddediyor zaten.Bakalım artık.Senin nasıl canım durum konunu bilmiyorum kusura bakma...
ben ayrılalı 1.5 yıl oldu.1 yılım çok köötü geçti.bu sene çok şükür daha iyiyim.ailem en büyük destekçim.ama ben kendim yaşadığım için arkadaşlarıma çok şey borçluyum.benim bu kadar çabuk toparlanmamı onlar sağladı.çokk kötüydüm hiçyanlız bırakmadılar ağlıyormuyum çıkardık mendilleri beraber ağladık.yarım saat sonra kalktık oynadık o kadar duygu karmaşası yaşadımki halada yaşıyorum.ama akadaşlarımın beni anlamasının nedeni benzer şeyler yaşaması.bu 1.5 yılda çok şey yaptım kendime geldim özgüvenim arttı bana kalsa evden dışarı çıkmazdım.okula gidiyordum sadece kimseyle görüşmek istemiyordum.utanıyordum.kurslara başladık ebru halk oyunu daha sonra küçük araba aldım.ehliyet ve şimdi kullanıyorum.canımız sıkıldı mı çıkıyor dolaşıyoruz.en son olarak lazer epilasyona başladık bunlar beni mutlu etti gerçektende kendime çok güveniyorum ve Rabbime sığınıyorum O nun bana güzel bir hayat vereceğine ınanarak o günleri bekliyorum.Allah her kesin yardımcısı olsun.Ama unutmayın ki kendini bıraktığın an toplamak çok zor güçlü olmamız lazımmm
çocuğun varmı canım? ve eşin ne işle meşgul
boşanmak dünyanın en kötü duygularından biri biçok duyguyu aynı anda yaşıyor insan hayal kırıklığı ümitsizlik alışkanlıklardan vazgeçmek neolucam ben demeler allah kimsenin yuvasını bozmasın kimseye göstermesin
ilk zamanlar çok kötüydü kızım babasına çok benzediği için aylarca kızımla ilgilenmedim biliyorum haksızlıktı yaptığım ama o psikolojiyle düşünemiyor insan doğruyu yanlışı geceleri uykusuzluk gndzleri dikkat eksikliği ağlama krizleri odaya kapanmalar daha neler neler en son babam canım babam aldı karşısına beni bu arada tedavide gördüm bak kızım dedi bu senin kızın senin canın sen doğurdun onu o başkasının değil onun sana ihtiyacı var kendine gel artık hayat bitmedi hala devam ediyor diye başlayan ve saatler süren bir konuşma yaptı sağolsun beni kendime getirdi şimdi o günleri düşündükçe kendime kızıyorum kızıma yaptığım haksızlık için kendimi asla affetmiyorum ve daha çok ona sarılıyorum o benim yaşama sevincim herşeyim o benim şimdi çok mutluyum ve neden daha önce ayrılmadım neden bu kadar çektim diyorum kendime zatyen olmayacak bişey için neden bu kadar uğraştım diyorum
tabiki ailemden çok destek gördüm annem babam abim yengem hatta küçük yeğenim bile hala destekller bana arkadaşlarım keza öyle yeni birisi bile girdi hayatıma sanki o günleri yaşanmamaış sayıyorum kendimce
geçiyor bi şekilde unutuyor insan herşeyi
Canım bu süreci atlatmana çok sevindim.Haftaya 3. celsem görülücek benimde.11 aydırda ailemleyim.İnş bende senin gibi çokk mutlu olurum.Allahım mutlu etsin kızınada hayırlı yazılar yazsın inş.
saol canım inş sende çok mutlu olursun kızım için güzel duaların içinde teşekkür ederim dediğim gibi geçiyor bi şekilde ama delipte geçiyor benim tam 6 yılımı aldı bu süreci atlatmam ben evlilik dahil ve o altı yıl dahil hayatımı yaşaanmamış sayıyorum tek yanıma kar kalan kızım o günlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?