Boşanan Arkadaşlarım Buraya Duygularımızı Yazalım...Boşandıktan Sonra Neler Değişti?

canım benım ya cok uzuldum senın adına...neden bu kadar acele ettın tanımadan evlendın sende kucuk evlenmıssın bnm gbı
bı hata yapıyorsun sonradan donusu olmuyor degıl mı ...esınle hıc konustun mu neden boyle yapıyorsun dıye sordunmu ?
calısıyorsun anladgm kadarıyla kendne yenı bır hayat kuramazmısın cnm

ben ayrılalı 1.5 yıl oldu.1 yılım çok köötü geçti.bu sene çok şükür daha iyiyim.ailem en büyük destekçim.ama ben kendim yaşadığım için arkadaşlarıma çok şey borçluyum.benim bu kadar çabuk toparlanmamı onlar sağladı.çokk kötüydüm hiçyanlız bırakmadılar ağlıyormuyum çıkardık mendilleri beraber ağladık.yarım saat sonra kalktık oynadık o kadar duygu karmaşası yaşadımki halada yaşıyorum.ama akadaşlarımın beni anlamasının nedeni benzer şeyler yaşaması.bu 1.5 yılda çok şey yaptım kendime geldim özgüvenim arttı bana kalsa evden dışarı çıkmazdım.okula gidiyordum sadece kimseyle görüşmek istemiyordum.utanıyordum.kurslara başladık ebru halk oyunu daha sonra küçük araba aldım.ehliyet ve şimdi kullanıyorum.canımız sıkıldı mı çıkıyor dolaşıyoruz.en son olarak lazer epilasyona başladık bunlar beni mutlu etti gerçektende kendime çok güveniyorum ve Rabbime sığınıyorum O nun bana güzel bir hayat vereceğine ınanarak o günleri bekliyorum.Allah her kesin yardımcısı olsun.Ama unutmayın ki kendini bıraktığın an toplamak çok zor güçlü olmamız lazımmm

canım sana özelden mesaj atmak istedim olmadı posta kutun doluymuş rica etsem boşaltırmısın :)

Size birşey söyleyeyimmi kızlar nacizane fikrim tecrübeyle sabittir....huylu huyundan vazgeçmiyor...bugün dile getirdiği pişmanlıkları iki gün sonra unutuyor...ne kadar taviz verirsen o kadar başına çıkıyor ve diyorki affettttttt !!!! erkeklerden kocamdan babamdan hepsinden nefret ediyorum peki aranızda küçük çocuğu olup ayrılan varmı nasıl başa çıktınız ne yaptınız benim küçücük bir bebeğim var

Son düzenleme:
BULAMADIM slm cnm
Allah yardımcın olsun erkekleri anlayamıyorum ben bulmuş senin gibi bir eşi değerini bilmiyor canım mesajına cevap yazamadım burdan yazayım dedim ayın 27 sinde duruşman varmış sonucu ne oldu merak ettim senin için hayırlısı olur inşallah
toparlanamadım malesef ben sıkıntım çok boşandım ama sıkıntısı borçları bitmedi fırsat oldugunda dertleşiriz güçlü ol canım benim kendini bırakma birbirimize destek olacağız atlatacağız inşallah bu kötü günleri

Canım çok üzüldüm durumuna senin tek çaren kendi ayaklarının üstünde durman. Çalışıyorsun sanırım eşinden de fayda yok eğer kazancın varsa kızınla sana yetecek kadar kendi başının çaresine bak annenle olursa annenle birlikte otur ama yok maddi olarak yetiremem tek başıma diyorsan kendi ayakların üstünde durabileceğin zamana kadar sabret bence bu arada da kendine uygun bir iş ara imkan yaratmaya çalış kızını kayınvalidene verme fikri zor bence, sonra pişman olursun kızını her istediğin zaman göremeyebilirsin yanında kalması daha iyi hem sana ihtiyacı var onun, biraz büyüdümü birbirinize destek olursunuz ümidini asla kaybetme hepimiz aşağı yukarı aynı sorunlarla boğuşuyoruz Allah yardımcın olsun

canım ya merak ediyorum bu nafaka olayını ben eşinin mesleğine göremi yoksa çocuk içinmi nafaka veriliyor

bulamadım ozel msj kutunu bosalt msj yazdım sana uzun uzun kac saatır gonderemıyom doluymus

çocuğun varmı canım? ve eşin ne işle meşgul

ailenle neden yaşamıyorsun tatlım birde ne işle meşgulsün arkadaşlarınla yaşamak maddi olarak zormu?

Benim için çok zordu..Şimdi onu unuttum ama 4 yıldır depresyonum geçmedi...

ben boşanalı 15 martta 1 yıl oldu anlaşmalı olarak tek celsede bitti ve ben 3 gün sonra işe başladım zor atlattım o dönemi evet ama bunları düşünmek yaşamaktan daha acı inanın ben ayrılmadan önce düşünürdüm ne yaparım nasıl yaparım ne derler vs. vs. ama yaşayarak daha kolay atlattım çok sevdiğim bi işim var ailemle beraberim yıllar önce kavuşamadığımız ilk gençlik aşkımla yollarımız birleşti onunla beraberim çok ama çok mutluyum allah herkesi mutlu huzurlu etsin çevremde hiç boşanmış kadın gibi muamele görmedim çocuğum da olmadığı için evlenmeden önce nasılsam hala öyleyim seviyorum yaşamayı çalışmayı gezmeyi herşeyi mutluluğu seviyorum ben şu an çok üzgünüm aslında görüştüğüm kişi yurt dışında beni görmeye gelmişti bugün izni bitti ve döndü ama onun bu gidişi bile bi başlangıç ben biliyorum seviyorum sevildiğime inanıyorum evlilik mi allah yazdıysa olur olurda bu sevdiğimden bir de çocuk verirse allahdan daha ne isteyim rabbim herşeyin hayırlısını herkese versin...amin.

boşanmak dünyanın en kötü duygularından biri biçok duyguyu aynı anda yaşıyor insan hayal kırıklığı ümitsizlik alışkanlıklardan vazgeçmek neolucam ben demeler allah kimsenin yuvasını bozmasın kimseye göstermesin

ilk zamanlar çok kötüydü kızım babasına çok benzediği için aylarca kızımla ilgilenmedim biliyorum haksızlıktı yaptığım ama o psikolojiyle düşünemiyor insan doğruyu yanlışı geceleri uykusuzluk gndzleri dikkat eksikliği ağlama krizleri odaya kapanmalar daha neler neler en son babam canım babam aldı karşısına beni bu arada tedavide gördüm bak kızım dedi bu senin kızın senin canın sen doğurdun onu o başkasının değil onun sana ihtiyacı var kendine gel artık hayat bitmedi hala devam ediyor diye başlayan ve saatler süren bir konuşma yaptı sağolsun beni kendime getirdi şimdi o günleri düşündükçe kendime kızıyorum kızıma yaptığım haksızlık için kendimi asla affetmiyorum ve daha çok ona sarılıyorum o benim yaşama sevincim herşeyim o benim şimdi çok mutluyum ve neden daha önce ayrılmadım neden bu kadar çektim diyorum kendime zatyen olmayacak bişey için neden bu kadar uğraştım diyorum

tabiki ailemden çok destek gördüm annem babam abim yengem hatta küçük yeğenim bile hala destekller bana arkadaşlarım keza öyle yeni birisi bile girdi hayatıma sanki o günleri yaşanmamaış sayıyorum kendimce

geçiyor bi şekilde unutuyor insan herşeyi

çocuğun varmı canım? ve eşin ne işle meşgul

Hayır canım çocuğum yok.Eski eşimde otomotiv sektöründe yetkiliydi.Şimdilerde hayatında yeni birivarmış ve çok mutluymuş.Hemde dha davamız sürüyor...

Canım bu süreci atlatmana çok sevindim.Haftaya 3. celsem görülücek benimde.11 aydırda ailemleyim.İnş bende senin gibi çokk mutlu olurum.Allahım mutlu etsin kızınada hayırlı yazılar yazsın inş.

Canım bu süreci atlatmana çok sevindim.Haftaya 3. celsem görülücek benimde.11 aydırda ailemleyim.İnş bende senin gibi çokk mutlu olurum.Allahım mutlu etsin kızınada hayırlı yazılar yazsın inş.

saol canım inş sende çok mutlu olursun kızım için güzel duaların içinde teşekkür ederim dediğim gibi geçiyor bi şekilde ama delipte geçiyor benim tam 6 yılımı aldı bu süreci atlatmam ben evlilik dahil ve o altı yıl dahil hayatımı yaşaanmamış sayıyorum tek yanıma kar kalan kızım o günlerden

merhaba arkadaşlar ,yaklaşık 4 yıl önce eşimden ayrıldım,iyiki de ayrılmışım,yeniden doğdum,,bana yaşattığı o kötü günleri geride bıraktım,,ilk zamanlar hayata küsmüştüm ama zaman gerçekten herşeyin ilacı,,artık çok daha iyiyim,ve biliyorum hakettiğim hayatı birgün ben de yaşayacağım:)))

Evet canım delipte geçiyor Ama hiçbir acı baki değil bunu da biliyorum.Zaman herşeyin lacı olacak.Belki yaram kapanmayacak ama kanamayacak.İnş biz ve bizim durumumuzda olan bütün arkadaşlarım mutluluğu birgün yakalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…