madem memursun arkadaşım bağlı olduğun kurumun personel dairesiyle konuş, durumunu anlat, ben de eşinden önce senin tayinini çıkarırlar, malum boşanmış kadın olmak zaten zor, bir de doğuda daha da zor (ben de doğuluyum) bu yüzden işi kadere bırakma, hatta boşanma davası açtığın gün ver tayin dilekçeni ekine de koy dava açtığına dair belgeyi, seni madur etmezler bence...en azından ailene yakın bir yere ya da daha rahat yaşayabileceğin bir yerde olursun.
foruma ilk defa yazıyorum, ben de bosanma surecinde bir anneyim, evimi tuttum esyalarımı aldım bu haftasonu tamamen evi ayırıyorum oglumla, hickimse bosanmak icin evlenmiyor ama olmuyorsa da olmuyordur, bizim sorunlarımız tamamen karakter uyusmazlıgı, ilgisizlik sorumsuzluk. Cok erkektim evliligimde halen de oyleyim. cok ama cok zormus bunu biliyorum aglamaktan yorgun dustum artık, ama bi tek sey ogrendim hayatta tamamen yalnızız tek basımıza ne yaparsak yapabiliyoruz, birilerinden bisey beklemek yapılabilecek en buyuk aptallık. nasıl toparlanırım nasıl kendime gelirim bilmiyorum ama basaranlar nasıl basarıyor, sadece zamana ihtiyacım var sanırım...sevgiler..
ben de mutlu degilim.kocam surekli babanin evine don bosanalim diyor 2 gun sonra pisman olup barisiyor.artik dediklerini yaptiklarini kaldiramiyorum.sizce dayanmak mi laxim yoksa birakmak mi? lutfen fikirlarinizi paylasin[/QUOT
banada en ufak bi tartışmada babanın evi....babanın evinde iyisimi vardı....git babandan iste....işine gelirse....bunlar bile yeter..içki kumar karı kız yok ama...bunlar okadar ağırıma gidioki anlatamam..seni çok iyi anlıorum..severek evlendim..babamın evinde kalmak isteseydim kalırdım..çıktım peşine düştüm gurbet gurbet geziorum bide git dioo..üstelik hiçbir sosyal hak vermio hiçbir gelecek garantisi yok...kkıskançlık altındaaa çalışamazsın giidemezsin yapamazsın....kadınlar bazen okadar çaresizki....Allah güç kuvvet versin hepimize...
Sorun sanırım eşinin ailesiyken madem benim ailemle görüşülmeyecek ozaman seninkiylede görüşülmeyecek diyerek senin ailenide dahil etmiş sanırım olaya.Zaten evliliklerde sorun eşin ailesiyse helede ailesine toz kondurmayan bir eşe sahipseniz siz onun ailesiyle küs yada mesafeli olduğunuzda aynı mesafeyi oda sizin ailenize gösterir yanlışda olsa bu durumda böyle olunca çözüm bu olmuyor işde siz bir yandan barışdım ama benim ailemin suçu neydiki evime gelemeyecek diye düşüneceksiniz ve içden içe kızgınlığınız devam edecek eşinize yine bir kısır döngüye gireceksiniz.Bence bu yol yerine ailelerle iyi olma yollarını arayın her iki tarafta sizde bazı şeyleri takmamaya çalışın politik olun mesafe koyun ve eşinize asla ve asla ailesini şikayet etmeyin bence.Birde bebeğinizin onsuz yapamadığını çok belirtmeyin bu durumu kullanır ve bilirki çocuk sizin elinizi ayağınızı bağlayacak
ben bu konuya yazmışım da bayağı bi zaman olmuş unutmuşum yazdığımı cvp yazmışsınız saolun arkadaşlar..geçde olsa cvp layım dedim..bizim sorunlarımız çok karışık..mesele benim onun ailesinle görüşmemem değil mesele onun benim ailemle görüşmeyi istememesi :)) yani maalesef eşim kadınları ve ailelerini hazmedemiyor..benden önce de nişan atmış aynı sebepten..onun derdi kendi ailesi..herkes ona ve onun ailesine saygı göstericek ama o kimseye ve kimsenin anasına babasına saygı göstermiycek onun derdi bu..eşim diyorum halen çünkü boşanma dilekçemi çektim..bu konuya yazdıktan 3 ay sonra bi boşanma davası daha açtım 2 etti yani :)) ama onu da geri çektim..sebebi daha önce de demiştim kızım..içten içe kızgınlıklarınız devam edicek sözü çok doğru..insanın içine attığı çok şey oluyo..yaşananlar unutulmuyor kolay kolay..özellikle de hak edilmediği halde yaşananlar unutulmuyor..ben 9 aylık kızımda karakollarda ağladım kızım o gün aç susuz kaldı..üstüne kızım 13 aylıkken gene aynı şeyi yaşadım karakolları..unutulmayan o kadar çok şey var ki bende..en zoru da bunca kötü şeye rağmen evliliği sürdürmek çok kötü..ama alıştım sanırım..eskiden mutlu olmak için yollar arıyodum çabalıyodum acaba bi şansım daha olur mu diye ama artık çabalamıyorum..kızım için yaşıyorum sadece kendi mutsuzluğumu kabullendim..mutluluğu aramıyorum..kızımın onsuz olamadığını da belirtmiyorum..arkadaşa katılıyorum yani siz siz olun bunu belirtmeyin..ben hep eşime değişmezsen çocuğu kucağıma alırım bigün sen işteyken çeker giderim diyorum..hep öyle korkutun eşinizi..sakın boşanmam senden demeyin belli etmeyin..üstünüze çıkar iyice..
evden uzaklaştırma verdirdiğine göre eşin ağır kabahatli , senin ailenin evine gelmeyeceğine dair bir söz neden verdin ki? hem suçlu hem güçlü gibi olmuş bu.
bahsettiğim olayda annemler bizdeyken eşimle aramızda kavga çıktı..ailem eşim ben bayağı bir tartışmaya başladık..eşime evden git ortalık sakinleşsin başka gün gel dedim dalga geçer gibi mutfağa gitti çay koydu ocağa..ben bu evden gitmem benim evim dedi..tartışma da devam edince daha kötü şeyler olmasın diye karakola gittim uzaklaştırma cezası aldı..öyle oldu yani..
hem suçlu hem güçlü olan da kendisi eşimin..deminki mesaja da yazdım ya eşime anası babası maalesef saygıyı öğretememiş..gerçi kendileri de bilmiyolar saygıyı sevgiyi...bilmedikleri bi şeyi çocuklarına öğretememeleri gayet normal yani..eşim kimseye saygı göstermez..hela bi kadın ailesini asla haz edemez..yapısı bu..varsa yoksa keendi anası..kendi anasının üstüne kadın tanımaz saymaz..ilginç bi insandır yani kendisi :)) hatta bi tartışmamızda bana annemle kendini kıyaslama benim annem prenses dedi :)) ona göre anası prensestir..diğer bütün kadınlar (eşi olarak ben dahil) paçavra..ilginç bi insandır yani eşim..
Mrb arkadaslar.benimde aklim cok karisik bu ara.hatta konu acicaktim sitede.akil almak icin.esime bosanma davasi actim bende gecen hafta.sebebi anlatilamiycak kadar cok.ama 9 aylik kizim var.esime evden uzaklastirma cezasi verdirdim.1 haftadir yoktu.kizim babasinin yoklugunda ilk defa aglarken baba kelimesini soyledi.kizima kiyamiyorum.uyumuyo yemiyo.hissetti evladim.esime duzelmezsen kararim kesin dedim.hatta esyalarimi bile kolilemistim.esim evime donmek istiyorum dedi kabul ettim kizimin gozyaslari hatrina.evliligimizde aileler sorunu vardi daha dogrusu onun ailesi sorundu.simdi bosanmama sartimiz ikimizinde ailedinin bizim eve gelmemesi oldu.cok kotuyum.bir yanda ailem bir yanda kizim.hep sunu dusunuyorum benim mutlulugum mu kizimin mutlulugumu.yurumeyen evlilige karsilik dun babasini gordugunde kucagina sevincle atlayan bi kizim var.mutsuzum hemde cokkkkk.
merhaba,ben yeni üye oldum ve eşimden boşanmak istiyorum.Kendisi benden 14 yaş büyük sorun bu mu derseniz biraz bu biraz aile yapısındaki farklılıklar.O kadının herşeyi çekmesini ve buna ses çıkarmanın ayıp olduğu aile yapısında büyümüş ben ise bu tarz değil tamam çokta serbest bir ailem yok ama bu kadar da değil.Ben iyi olduğum zamanlar iyi ama benimde ters zamanlarım olabilir her zaman alttan alan ben mi olmalıyım.Çok yoruldum bu durumdan ve boşanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım.[/QUOTE
Benim esimde evlendigimiz gunden beri benim sozlerimi gecersiz bulur..Esim ve ailesi herseyi bilir ben onlara gore cahilimm..Halubuki egitim olarak saha ustunumm .Sadece saygili biriyimm..Esim benden 12 yas buyuk qma ben kendimi hep daha olgun hissetimm.Nede ilsa beni 25 yasindaki kadinlarla alsatiyorr.. Bir kizim var. 1 ay sonra 6 yasina girecek ama o.a boyle yasamaya devam ederek kötü örnek olmak istemiyorumm
Yapabilecegin tek sey kadin siginma evine cocugunla bas vurmak..Yasin kucuk orda seni yonlendirsinler bir meslek szhibi ol ..Kizini birakmaaa o senin caninn kolay gelsin canimm