Boşanan Arkadaşlarım Buraya Duygularımızı Yazalım...Boşandıktan Sonra Neler Değişti?

ipler kopma noktasına gelmısse artık yapacak bırsey yoktur bence ...
ne kadardır evlısınız ? ve anlasamadıgınız konu neydı ?

sızınkı neden bıttı ?

Laaleciğim duruşma günüme 16 gün kaldı ve 7 aydırda ailemleyim.Sanki boşanan ben değilim :) Dedikoduları duyunca biraz sinirleniyorum ama Seninde iyi olmana çok sevindim tatlım.Dilerim bende birgün senin gibi çokk iyiyim derim ve o adam ara ara aklıma gelir sadece.Tam toparlanıyorum adam bir geliyor yaşadığım şehre döküyor içindeki pislikleri bunlarda kulağıma geliyorrr deli oluyorum...Bakalım hayat bundan sonra bana neler getiricek.Bazen çok karamsarlaşıyorum birdaha evlenemem diye Allahım hepimize yardım etsin....

Evet canımcığım herşeyin hayırlısı :) Hayatında biri olmasına çok sevindim umarım çokkkk mutlu olursun ve yüzün güler....

sızınkı neden bıttı ?

Anlaşamadık.

Daha iyi olacaksın inşallah arkadaşım.
Birazcık sabır bol bol dua..

Evet canımcığım herşeyin hayırlısı :) Hayatında biri olmasına çok sevindim umarım çokkkk mutlu olursun ve yüzün güler....

sutten agzım yandı bırkere bundan sonra olup olmaması onemlı degıl ya artık korktum bn bu evlılık ıslerınden
özgur olmak kendı ayaklarımın ustunde durabılmek ıstıyorum uzunca bır zaman

sutten agzım yandı bırkere bundan sonra olup olmaması onemlı degıl ya artık korktum bn bu evlılık ıslerınden
özgur olmak kendı ayaklarımın ustunde durabılmek ıstıyorum uzunca bır zaman

Banada çok uzak geliyor artık evlilik işleri.Ama çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.Annelik duygusunu tatmayı.Hakkında hayırlısı olsun canım.

peki boşandıktan sonra erkeklere yeniden bakışınız nasıl oluyor? ben de mutsuzum ama ayrılamıyorum da erkek milleti işte üç aşağı beş yukarı aynılar boşansam nolacak ki diyorum..gelen gideni aratır derler ya bundan korkuyorum galiba..

4 buçuk ay falan canım inşallah sen de ben de atlatırız bu kötü süreci.Canım ailesi oturmuş bizim boşanmamızı bekliyor zaten oğllarıyla aralarında anlaşmışlar telefonda benim adımı ağzına almıyorlar.Annem ailem bana bıraktı. Ama dün kendisi annemi , ailemi yine hiçe saydı yine annem ayrıl demedi sadece çok üzüldü.Eşimle çok konuştum canım ona göre hep haklı, hep ben suçluyum, ailem kötü. Ailem ona tek kötülük etmemiştir.Beni en çok rahatsız eden konu aile konusu. Onun ailesinin beni takmamasını anlıyordum, umrumda da değil ama o benim aileme böyle yaptı ya eşim dediğimin insanın bunu yapmasını kendime yakıştıramıyorum.Kendimi ezik, onursuz hissediyorum. Oturuyorum adam benimle konuşuyor, annemin yüzüne bakmıyor. Bende de öyle hakaret eder sürekli , biraz tartışssak başlar sürekli ben onu güldürmeye çalışırdım.İçim acıyo, evime bakıyorum bitti diyorum sürekli ağlıyorum.Ama yapacak ne kaldı ki...Ben çöktüm 40 yaşındaki kadınlara benzedim, eşimse hala çok yakışıklı bakımlı ben ve ailem hariç herkese kibar ve güler yüzlü. Kendimi enayi gibi hissediyorum hala ağlarken.Dışardan gören anlamaz bu yakışıklı, güleryüzlü ,eli açık adamı neden bırakıyorsun diyorlar evin içini ben biliyorum.Ve eminim hemen de birini bulacak çünkü dikkat çeken biri ama Allah onun bana çektirdiklerini ona çektrsin diyorum ve yaşadığı sürece pişman olsun, beni unutmasın. Allah büyük inşallah içimizden siler acıları.Zormuş..

Banada çok uzak geliyor artık evlilik işleri.Ama çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.Annelik duygusunu tatmayı.Hakkında hayırlısı olsun canım.

zamanı gelınce dogru ınsandan cocuk sahıbı olmayı bende ıstıyorum canım...
ınsallah ıyı bır ınsan cıkar karsına hersey gonlunce olur ,
olmuyorsa uzatmanın kendmızı yıpratmanın alemı yok
ama herkes bosandım ayrıldım deyınce bı tuhaf bakıyor
Allah ınsanların kalbıne merhamet versın

amın canım amın eden bulsun ınsallah

ılk zamanlar nefret ettım erkeklerden..kendıme soz verdım hayatıma bır sure kımseyı sokmadım
suanda hayatımda bırı var guvenıyormusun dersen asla guvenmıyorum , guvenmemde
o kadar zor gunler gecırdımkı 1 sene ne yedıgımden ne yasadıgımdan anladım
benı haketmeyen bencıl cahıl ınsanların arasında sınır hastası oldum
bu yasta dert sahıbı oldum sana soyleyebılecegım tek sey
eger cok buyuk hatalar yoksa yuvanı yıkma gelen gıdenı aratıyor gercekten

oyle deme canım...herseyın hayırlısı demek lazım cocugunu mutsuz bı aılede buyutsen daha mı ıyı olacaktı
benımde ıcımde kaldı cocuk hatta ben aldırmak zorunda kaldım keske olsaydı dıyorum sımdı bazen
ama sonra dusunuyorum kıme baba dıyecektı nasıl bakacaktım cok zor cokk

Canım benim haklısın çok zor olacaktı; ama hala içim acıyor.Mantığa her şey uygun ; Böyle bir adamdan ne baba ne eş olabilir ama neden bir tarafım çok üzülüyor onu anlayamıyorum neden.

Canım benim haklısın çok zor olacaktı; ama hala içim acıyor.Mantığa her şey uygun ; Böyle bir adamdan ne baba ne eş olabilir ama neden bir tarafım çok üzülüyor onu anlayamıyorum neden.

neden bılıyormusun ıcınde merhamet ınsanlık var da ondan...ben bıle bazen eskı ....me acıyorum bana neler yaptı neler cektırdı herseyde gozumu bıraktı ,aılesıne karsı benı hıc koruyamadı ayagımdan amelıyatlıydım erkek kardesı bnmle kavga ettı yok yere bır kere agzını acıpta buda senın yengen neden boylesın demedı..ıcıme attıgım o kadar cok acı varkı ...cok tuhafkı bn ona acıyorum sadece boyle olmasaydı keske dıyorum bazen bn oyle gozu cok yukseklerde bı ınsn degılım azlada yetınmeye calıstım ama olmayınca olmuyor ıste bız kadınlar gbı dusunmuyor erkekler hersey kader kısmet yasayacagın varsa yasayıp goruyorsun herseyı

Ben zaten acıyorum ilerde o kadar kötü olacak ki aile desen sıfır karakter desen sıfır çok arayacak beni ama çok geç olacak

Ben zaten acıyorum ilerde o kadar kötü olacak ki aile desen sıfır karakter desen sıfır çok arayacak beni ama çok geç olacak

benımkı kotu oldu haberlerı gelıyor bazen...calısmıyormus hala bın beter olsun ınsallah

merhaba arkadaşlar ben çimnaz yabancıyım çoçuklugumda çok kötü şeyler yaşadım türkiyeye yerleşmeden önce ve 4 senedir türkiyede yaşıyorum .ben türkiyeyeye 2007 de geldım.2008 de severek evlendim ve 3 senedir evliyim bir kızım var 2 yaşında .ama malisef çok mutsuzum eşimle evlendıkten bir kaç ay sonra anlaşmamaya başladık çünki ben onunla tanışalı 2 ay dolmamıştı ki biz evlendik ve onu tanıma şansım pek olmadı .ve şimdi durmadan kavga ediyoruz neden diye sorarsanız anlatayım.benim eşim sorumluluklarını hiç bir zaman yerine getirmez tam bir odun ve kızımla benimle hiç ilgilenmez benim çok iyi bir kayınvalıdem var o benimle kızıma bakıyor alıyor yedırıyor ama 3 senedir eşimin bana bir tek bir şey aldıgını görmemişimdir ve aylık 1000 tl maaşı var.ama tek kururşunu görmem evine hiç bir masraf yapmıyor beni zorla çalıştırıyor ama ben kızımla vakıt gecırmek ısterdım .eşim evimden benden gizli altınlarımı alıb satmış.beni başka erkeklere arattırdı neymiş beni sınıyormuş ben buna sınamak değil VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik derim.ve beni 2 seferde dövdü ben daha 21 yaşındayım ve burda annemden başka kimsem yok. ben eşimi affedemıyorum ve sevemıyorum ondan midem bulanıyor her yataga girdigimizde biran önce bitse de kurtulsam diyorum hiç bir şeyden zevg alamıyorum.ve ayrılmak istiyorum yani boşanmak ama kimsem yok burda annem var bir tek oda iygilenmiyor pek benle sadece kendı hayatı için yaşıyor çok zor durumdayım ama korkuyorum ayrılırsam boşanırsam tek başıma başa çıka bilirmiyim bu hayatla birde bir kızım var onu yanıma almalımıyım yoksa kayınvalıdem kayınpederım çok iyi bakıyolar kızıma hem maddi hem manavi yoksa kızımı onlaramı vermelıyım NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN ÇOK ZOR DURUMDAYIM BUNALIMA GİRDİM KAVGALARDAN AĞLAMAKTAN YORULDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…