merhaba arkadaşlar ,yaklaşık 4 yıl önce eşimden ayrıldım,iyiki de ayrılmışım,yeniden doğdum,,bana yaşattığı o kötü günleri geride bıraktım,,ilk zamanlar hayata küsmüştüm ama zaman gerçekten herşeyin ilacı,,artık çok daha iyiyim,ve biliyorum hakettiğim hayatı birgün ben de yaşayacağım:)))
Mrb arkadaslar.benimde aklim cok karisik bu ara.hatta konu acicaktim sitede.akil almak icin.esime bosanma davasi actim bende gecen hafta.sebebi anlatilamiycak kadar cok.ama 9 aylik kizim var.esime evden uzaklastirma cezasi verdirdim.1 haftadir yoktu.kizim babasinin yoklugunda ilk defa aglarken baba kelimesini soyledi.kizima kiyamiyorum.uyumuyo yemiyo.hissetti evladim.esime duzelmezsen kararim kesin dedim.hatta esyalarimi bile kolilemistim.esim evime donmek istiyorum dedi kabul ettim kizimin gozyaslari hatrina.evliligimizde aileler sorunu vardi daha dogrusu onun ailesi sorundu.simdi bosanmama sartimiz ikimizinde ailedinin bizim eve gelmemesi oldu.cok kotuyum.bir yanda ailem bir yanda kizim.hep sunu dusunuyorum benim mutlulugum mu kizimin mutlulugumu.yurumeyen evlilige karsilik dun babasini gordugunde kucagina sevincle atlayan bi kizim var.mutsuzum hemde cokkkkk.
Mrb arkadaslar.benimde aklim cok karisik bu ara.hatta konu acicaktim sitede.akil almak icin.esime bosanma davasi actim bende gecen hafta.sebebi anlatilamiycak kadar cok.ama 9 aylik kizim var.esime evden uzaklastirma cezasi verdirdim.1 haftadir yoktu.kizim babasinin yoklugunda ilk defa aglarken baba kelimesini soyledi.kizima kiyamiyorum.uyumuyo yemiyo.hissetti evladim.esime duzelmezsen kararim kesin dedim.hatta esyalarimi bile kolilemistim.esim evime donmek istiyorum dedi kabul ettim kizimin gozyaslari hatrina.evliligimizde aileler sorunu vardi daha dogrusu onun ailesi sorundu.simdi bosanmama sartimiz ikimizinde ailedinin bizim eve gelmemesi oldu.cok kotuyum.bir yanda ailem bir yanda kizim.hep sunu dusunuyorum benim mutlulugum mu kizimin mutlulugumu.yurumeyen evlilige karsilik dun babasini gordugunde kucagina sevincle atlayan bi kizim var.mutsuzum hemde cokkkkk.
arkadaşlar benim eşimde bugün bana ayrılmak istediğini söyledi epeydir bunun mücadelesi içindeyiz birbirimizi seviyoruz ama yapamıyoruz beraberken aileler dertler bitmiyo bide anlaşamamamız konuşamamız üstüne tuz biber oluyo gözlerim şişti ağlamaktan ama çaresi yok ayrılıyo eşim benden onu sevmeme rağmen haklı yapamıyoruz. ama onsuz nasıl yapıcam ben nolur yardım edin ayrılalım diye düşünürken kolay oluyodu ama sözler dudağa döküldümü dayanılmazmış yüreğime bi taş düştü sanki ayrılalım deyince hem ayrılmamız gerektiğine inanıyorum hem seviyorum napıcam ben o beni bitirmiş gözünde sonu yok ama bu süreçte nasıl güçlü durabilirim bilmiyorum
Sanırım boşanma eşiğinde olan kişilerden biri de benimEşimin ailesinden kaynaklanan sorunlarımız var.25 gündür ailemin yanındayım.Aramadı ,sormadı...
Geçenlerde sadece bir tanıdığımla konuşmak istemiş.Yaşadıklarımızı kendince anlatmış.Beni gelip almayacağını eğer ben onu öyle(ailesine bağımlı olarak)kabul edersem kendim gitmem gerektiğini söylemiş.Bu kadarını beklemiyordum.Yaşadıklarımdan sonra bir kez daha yıkıldım.Şimdi ya dönüp onun ve ailesinin kuklası olarak bir hayat süreceğim ya da genç,güzel,boşanmış bir kadın olarak tek başıma ayakta kalmaya çalışacağım.
Boşanıp herşeyin üstesinden gelebilirim diyorum bazen de ümitsizliğe kapılıyorum.Şimdiden duyar gibi oluyorum insanların yerli yersiz hakkımda konuşmalarını.
Hangiisi daha zor gitmek mi, kalmak mı?İçinden çıkamadığım düşünceler içerisindeyim...
Sanırım boşanma eşiğinde olan kişilerden biri de benimEşimin ailesinden kaynaklanan sorunlarımız var.25 gündür ailemin yanındayım.Aramadı ,sormadı...
Geçenlerde sadece bir tanıdığımla konuşmak istemiş.Yaşadıklarımızı kendince anlatmış.Beni gelip almayacağını eğer ben onu öyle(ailesine bağımlı olarak)kabul edersem kendim gitmem gerektiğini söylemiş.Bu kadarını beklemiyordum.Yaşadıklarımdan sonra bir kez daha yıkıldım.Şimdi ya dönüp onun ve ailesinin kuklası olarak bir hayat süreceğim ya da genç,güzel,boşanmış bir kadın olarak tek başıma ayakta kalmaya çalışacağım.
Boşanıp herşeyin üstesinden gelebilirim diyorum bazen de ümitsizliğe kapılıyorum.Şimdiden duyar gibi oluyorum insanların yerli yersiz hakkımda konuşmalarını.
Hangiisi daha zor gitmek mi, kalmak mı?İçinden çıkamadığım düşünceler içerisindeyim...
2 gun oldu ben bosanalı kendımı bır garıp hıssedıyorum, 2 gundur delı gıbı temızlık yaptım hıc yapmadıgım kadar bı taraftanda dusunuyorum bu saatten sonra yapmasam nolcak kı temızlık sımdı yemek yapmam camasır yıkamam, bulasık yıkamam temızlık yapmam gerekmıyo yapsam ne olcak yapmasam ne olcak dıyorum garıp bır bosluk ıcındeyım umarım duzelırım zaman gecınce
benim için bu konu çok anlamlı, henüz boşanmadım ama boşanacağım. Geceleri uyuyamıyorum, sanki bütün suç bendeymiş gibi vicdan azabı çekiyorum acaba mucize olur da her şey güzelleşir mi diyorum, hiç evlenemeyip çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorum. Psikolojim alt üst oldu. Mahkeme salonu ve sonrasında kendimi düşünemiyorum. Allahımdan güç istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?