bugün mahkememiz vardı ve boşandık. Merak ettiğim bir şey var, anlaşmalı davalarda hakim taraflara soru sormuyor mu? Hakim sadece boşanmak istiyor musun dedi ikimize de, sonra ne kadardır evlisiniz diye sordu. Hemen boşadı.
bugün mahkememiz vardı ve boşandık. Merak ettiğim bir şey var, anlaşmalı davalarda hakim taraflara soru sormuyor mu? Hakim sadece boşanmak istiyor musun dedi ikimize de, sonra ne kadardır evlisiniz diye sordu. Hemen boşadı.
boşanıp da hiç üzülmemiş olan tek ben mi varım acaba :) boşanma kararını verdiğimde içimde zerre kadar sevgi kalmamıştı yaptığı mantıksızca hareketler ve insanlığa sığmayan şiddeti yüzünden ona karşı saygım da kalmamıştı bu yüzden boşanmak ilaç gibi geldi bana. Boşandığım günün akşamı tek başına gidip güzel bi yerde yemek ısmarlamıştım kendimekutlama olsun diye Boşandıktan sonra da gerçekten çok güzel bir hayatım oldu çok şükür. Ailem ve arkadaşlarım da her zaman yanımda oldular ama destek olmalarını gerektirecek kadar kötü hissetmedim kendimi çevremdekiler ilk zamanlar şaşırdı boşandığında senin mutsuz olacağından endişe etmiştik oysa çok keyiflisin diyenler oldu evet keyifliydim çünkü yaşadığım kabusu bir ben bilirim o kabustan kurtulduğum için çok mutluyum.
ben de öyle, boşanmaya arkadaşımla gittik güldük eğlendik hatta mahkemede bileeski koca bakakaldı öylece... pişman değili m olacağımı da sanmıyorum ..
boşanıp da hiç üzülmemiş olan tek ben mi varım acaba :) boşanma kararını verdiğimde içimde zerre kadar sevgi kalmamıştı yaptığı mantıksızca hareketler ve insanlığa sığmayan şiddeti yüzünden ona karşı saygım da kalmamıştı bu yüzden boşanmak ilaç gibi geldi bana. Boşandığım günün akşamı tek başına gidip güzel bi yerde yemek ısmarlamıştım kendimekutlama olsun diye Boşandıktan sonra da gerçekten çok güzel bir hayatım oldu çok şükür. Ailem ve arkadaşlarım da her zaman yanımda oldular ama destek olmalarını gerektirecek kadar kötü hissetmedim kendimi çevremdekiler ilk zamanlar şaşırdı boşandığında senin mutsuz olacağından endişe etmiştik oysa çok keyiflisin diyenler oldu evet keyifliydim çünkü yaşadığım kabusu bir ben bilirim o kabustan kurtulduğum için çok mutluyum.
mahkeme koridorlarında karşı tarafla yüzyüze geliyorsun diyosun ki hemen boşanayım defolup gitsin bir dahada gelmemeyeyim buralara diyor insanDuruşmalarda neler yaşanıyor en çok onu merak ediyorum.
Herkese çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Benimki de beni arıyor ne hikmetse. en son görüştüğümüzde şık bir şekilde giyindim (etek-gömlek) makyajımı yaptım, saçlarımı yaptım gittim. Eskisi gibi biçare durumda gözükmedim. Gayet neşeli bir şekilde konuştum güldüm, son derece umursamaz davrandım. Hatta eve bırakacağı zaman ben eve gitmeyeceğim bir işim var dedim. Sürekli sordu ne işin var diye, söylemedim. Yanyanayken hep uzak durdum. Umurunda oldu mu bilmiyorum ama en azından benim umurumda olmadığını düşünmüştür. Artık aramayacağım onu.
off offf....
bütün yazılanları okudum da kendimden detaylar yakaladım herkesin hikayesinde...
ben de boşanmaya çalışıyorum inşallah şubatta son duruşmam var.
4 yıllık bir evlilikte her günüm kabus gibiymiş.
bencillik, cahillik, görgüsüzlük kötü olan herşey varmış evliliğimde.
mış diyorum çünkü inan o kausda farkında olmuyor insan
kanıksıyorsun sanki normal hayat, normal bir evlilik oymuş gibi
bıçağın kemiğe dayandığı bir anda can havliyle attım kendimi o evden
atış o atış, sanki hayatım yeniden şekilleniyor.
buna yüzde yüz inanıyorum
onunla mahkemede uğraşmak zorunda kalmak dışında, hayatım pozitif yönde değişti hep
zaten çalışıyordum artık işime daha konsantreyim.
yüzüm güler oldu, hayattan zevk almaya başladım.
canım ne isterse onu yapıyorum.
evliyken kapana kısılmış gibiydim.
herşey sorun her şey problemdi.
bırakın ondan ayrıldığıma üzülmeyi sevginin zerresini bırakmamış bende.
buraya açtığım geçmiş konularıma bakıyorum da ilk zamanlar sudan çıkmış balık gibiymişim.
ne yapacağımı bilemez halde.
çok şükür hepsi geçti.
bir bedeldi ödedim bitti gitti diyorum hep.
hamd olsun bu günüme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?