hiç etkilenmedi desem yalan söylemiş olurum canım.etkilendi elbet.etkilenmese anormal olurdu
.ama biz eski eşimle anlaşmalı boşandık.tabiki hiçbir boşanma hoş olmaz ama kızımız için görüşüyoruz.birlikte bişeyler yapmaya çalışıyoruz.birbirimize tahammül etmeye çalışıyoruz.
ben biraz daha umutluydum ayrılırken.çünkü kötü bi evliliği devam ettirmek daha büyük işkenceydi.çok mutlu günüm olmamıştı yani.
ama şimdi allah şükür çok mutluyum.bi beraberliğim var evlilik yolunda ilerleyen.
bi eşin bi erkeğin nasıl olması gerktiğini gördüm.ilgi alaka nasılmış gördüm.
dediğim gibi boşanmak hiç hoş bişey değil belki ama dünyanında sonu değil.bizler içinde güzel günler var.hiç canını sıkma :)
Peki ikna edilemez mi cok ciddi sorunlar yoksa ve esinizde iyiyse bosanma karari daha da aci vermez mi belki cozulebilir..hos muhakkak ki bir bildiginiz vardir bu evreye insan sudan sebeple gelmez neticede ama belki duzelebilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşimle kaç defa konuştum 3 defa şans verdim hep tamam dedi ilacını içmedi eşim 2kere ruh sinir hastanesine yattı atak zamanında çok kötü şeyler yaşıyoruz buda beni çok yıprattı hastalığının kesin tedavisi yok ilaçlarla kontrol altında tutuluyor ömür boyu ilaç içmek zorunda oda içmiyor
boşanıp da hiç üzülmemiş olan tek ben mi varım acaba :) boşanma kararını verdiğimde içimde zerre kadar sevgi kalmamıştı yaptığı mantıksızca hareketler ve insanlığa sığmayan şiddeti yüzünden ona karşı saygım da kalmamıştı bu yüzden boşanmak ilaç gibi geldi bana. Boşandığım günün akşamı tek başına gidip güzel bi yerde yemek ısmarlamıştım kendimekutlama olsun diye Boşandıktan sonra da gerçekten çok güzel bir hayatım oldu çok şükür. Ailem ve arkadaşlarım da her zaman yanımda oldular ama destek olmalarını gerektirecek kadar kötü hissetmedim kendimi çevremdekiler ilk zamanlar şaşırdı boşandığında senin mutsuz olacağından endişe etmiştik oysa çok keyiflisin diyenler oldu evet keyifliydim çünkü yaşadığım kabusu bir ben bilirim o kabustan kurtulduğum için çok mutluyum.
merhaba arkadaşlar,kaderdaşlar mı desem..aranıza yeni katıldım.bende 27 şubatta çekişmeli boşanma davasıaçtım.1,5 yıllık evliyim,6 aylık kızım var.inşallah bu süreç çok hasar almadan biter.tek isteğim bir an önce boşanmak
hakkınızda hayırlısı olsun. neden boşanıyorsunuz? bende kısa zaman önce çekişmeli boşandım. sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım
çok teşekkür ederim.kv ile altlı üstlüyüz ve eşim annesinin sözün den çıkmıyor.aileme götürmediler.hamileliğim süresince hep sorunlar yaşadım.şöyleki doğum gününnü bile alt katta ailesiyle kutlayıp bana 1 parça pasta getirdi.çocuğumuza takılan yakıları aldı annesine verdi.arabamızı benden habersiz sattı.kızımı kucaklayıp alt kata indirip oturup ailesiyle benim dedikodumu yaptı.yani bana hiç sahip çıkmadı.kızıma bir oyuncak aldım.kv eşim hepsi konuşuyolar oyuncakları alsın .... soksun dedi kv ben yukardan duyuyorum ve eşim hiç bişey demiyor.nitekim 29 aralıktan bu yana annemlerdeyim şükür huzurum yerinde.bu süre içinde beni tehdit etti çocuğu getirceksin akşama kadar süren var geleceksiniz falan die.gitmedim tab.başka bi konuşmamızda bir çocuğumuz var yıkmayalım yuvamızı dedim ayrı ev tutalım gene 3 günde bir gideriz annenlere dedim ,annemi bırakıp senlemi yaşicam dedi..benim takılarımda kv de.şimdi bunları alabilirmiyim aca ne olacak nasıl işleyecek bilmiorum.27 şubatta açıldı dava .ama hala ilerleyen bişey yoksizin nasıl geçti neler talep ettiniz
inşallah canım hayırlısı artık.bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek.sanınanın aksine hiç üzülmüyorum.tek dileğim kurtulmakCanım öncelikle geçmiş olsun dava Şubatta açılmış Takribi Nisan ayında bi ön duruşman olur asıl duruşma mayıs gibi olur sanırım tabi hangi şehirde yaşadığın duruşma yoğunlu nasıl bilemem...Çekişmeli olursa 3-4 celsede biter tabi sonra temyize gönderme durumu da var...Umarım en kısa sürede biter hakkında hayırlısı be canım...
Kızlar bu konularda beni biraz aydınlatın.Bosanma davası acacagım...Hiçbirşey bilmiyorum.
Yeni kanun cıkmış hemen bosanma olmuyormuş eşler önce terapiste gidiyormuş.Var mı böyle birşey.Boşanma çok arttıgından böyle bir yöntrm.çıkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?