by yazdıklarını şimdi okudum
kesınlıkle davayı cekısmelı yap
bi an once bıtsın de kurtulayım dıye anlasmalı yapma
aynı hatayı ben yaptım suanda cok pişmanım
maddi olarak haklarının peşinde ol ve tazmınat almadan sakın sakın ayrılma
o kadar kolay olmasın senden ayrılmak canı bıraz da olsa yansın
Canım Allah kurtarsın. Tabiki cekismeli boşanmalısin ki haklarını alabilesın. Maddi manevi tazminat, nafaka, varsa ziynetlerini. Evet uzun sürüyor ama değiyor. Etme bulma dünyası. Avukatın ve özelllikle senin demoların çok önemli. Avukattan ziyade senin yönlendirmelerin başarı getiriyor. Hakkında hayırlısı olsun canım
Kızlar bu konularda beni biraz aydınlatın.Bosanma davası acacagım...Hiçbirşey bilmiyorum.
Yeni kanun cıkmış hemen bosanma olmuyormuş eşler önce terapiste gidiyormuş.Var mı böyle birşey.Boşanma çok arttıgından böyle bir yöntrm.çıkmış..
Bukonuda bilgim yok cnm
Ben boşanalı 4 sene oldu
Ama dediğim gibi sakın sakın tazminat almadan boşanma
Bu senin en doğal hakkın.
Tazminat nasıl alınır nasıl istenir hukuki yönden çok bilgim yok. Ama emınım burda bilgisi olanlar vardır.
İstersen bir baslık aç ve yardım iste
Tesekkür ederim canım....Tazminat ve nafaka için çalışmamak gerekli degil mi
Nafaka için çalışmamak gerekli ama tazmınatı calıssan da alabilirsin cnm
Kızlar bu konularda beni biraz aydınlatın.Bosanma davası acacagım...Hiçbirşey bilmiyorum.
Yeni kanun cıkmış hemen bosanma olmuyormuş eşler önce terapiste gidiyormuş.Var mı böyle birşey.Boşanma çok arttıgından böyle bir yöntrm.çıkmış..
Bıktım artık sürekli arkamdan konuşulan bir şeyler duymaktan.
Eski kocamı ailesi bütün komşulara beni kötülüyormuş.
Narce'nin psikolojisi bozuktu, ilaç kullanıyordu.
Oğlum çocuk istiyordu ilaçları bırakamadığı için çocuk yapmıyordu vs.
Çocuğu en çok isteyen bendim. Yuh artık.
Adımı deliye çıkarmışlar.
Adi kocam da arkadaşlarına Narce'nin psikolojisi bozuktu dayanamadım artık bıktım o yüzden boşandım demiş.
Erkek olacak bir de. Ya insan kendi arkadaşlarına böyle şeyler söyler mi eski karısı hakkında.
Bu nasıl bir onursuzluk
Bu nasıl bir boşluk böyle..
Kendimi öyle eksik hissediyorum ki.
Dünyada tek başıma kalmış gibi.
Beni onun gibi kimse sevmeyecek gibi.
Dünyada ondan başkası yok gibi.
Hiç kıymetim yok gibi...
Bu nasıl bir boşluk böyle..
Kendimi öyle eksik hissediyorum ki.
Dünyada tek başıma kalmış gibi.
Beni onun gibi kimse sevmeyecek gibi.
Dünyada ondan başkası yok gibi.
Hiç kıymetim yok gibi...
her şey öyle de güzel toparlanıyorki. Allah kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş.
Bende boşandım.bi tanede kızım var.allaha çok şükür hayat şimdi o kadar güzelki.ama en önemlisi ailemde arkamda.çalışıyorum birde.gerçekten yaşadığımı anladım.
sakın bidaha severmiyim sevilirmiyim diye düşünme.insan hem seviyor hemde öyle bir seviliyorki :)
bende 10 sene bekledim düzelir diye ama keşke senin gibi çok geç olmadan farkedebilseydim.
Bıktım artık sürekli arkamdan konuşulan bir şeyler duymaktan.
Eski kocamı ailesi bütün komşulara beni kötülüyormuş.
Narce'nin psikolojisi bozuktu, ilaç kullanıyordu.
Oğlum çocuk istiyordu ilaçları bırakamadığı için çocuk yapmıyordu vs.
Çocuğu en çok isteyen bendim. Yuh artık.
Adımı deliye çıkarmışlar.
Adi kocam da arkadaşlarına Narce'nin psikolojisi bozuktu dayanamadım artık bıktım o yüzden boşandım demiş.
Erkek olacak bir de. Ya insan kendi arkadaşlarına böyle şeyler söyler mi eski karısı hakkında.
Bu nasıl bir onursuzluk
canım bende boşanma aşamasındayım benimde kızım var kızın etkilendimi bu durumdan bende bu hayat bitti artık diyorum eşimden başkasıyla mutlu olamıcam diye düşünüyorum
Allah bir kiz evlat vermis ne guzel Allah bagislasin.. yasama tutunmaniz icin size cok guzel bir nimet.. lutfen karamsar olmayin bnde bu donemde bir kiz evladim olsun cok isterdim....butun zorluguyla sorumlulugla bas edicek gucu daha kolay bulabilirdim kendimde diye dusunuyorum.. Suphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir unutmayin..yavrunuz icin guclu olun bunlari demesi cok kolay belki ama hersey sizde bitiyor...meleginizin huzuru icin mevlam size sabir ve guzellikler vericektir eminim.. rabbim yardimciniz olsun insallah hayirli omur nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende boşanma aşamasındayım benimde kızım var kızın etkilendimi bu durumdan bende bu hayat bitti artık diyorum eşimden başkasıyla mutlu olamıcam diye düşünüyorum
sağol canım zaten enbüyük tesellim kızım şu an eve gelsinde sarılayım diye bekliyorum bu kararı kızım için verdim onun ruh sağlığı açısından allahıma dua ediyorum rabbim hakkımda nasıl hayırlısıysa beni yönlendir diye eşim çok iyi insan ama gel görki eşim ilaçlarını içmediği için bu durumdayız eşim bipolar yani manik depresif hastası atak zamanlarında kızım çok etkileniyor allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?