boşanan hanımlar kendinizi nasıl toparladınız?

Keşke ben de boşandığım eşimi sevmiyor olsaydım.
O zaman her şey daha kolay olurdu.
Kurtuldum diye sevinirdim, rahat bir nefes alırdım.
Şimdi ise içim acıyor, üzülüyorum, kendimi suçluyorum.
Ben ona 5 senemi verdim.
Ailesinin her şeyine katlandım, sineye çektim.
O yuvayı kurmak için çok bekledim, çok sıkıntı çektim.
Onun da bende çok emeği var.
Bu hale gelmeyi kabullenemiyorum.
Ev eşyalarım satılıyor, aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum.
Dayanacak gücü bulamıyorum kendimde.

Canım bu süreç zor bir süreç tabiki, kimi çok kolay atlatır kisinin yıllar sürer.. Anladığım kadarıyla da sende sevgi de bitmemiş.. Kararında kesinsen görünüşe göre bu süreci zor atlatacaksın... Ben 1 seneyi aşkındır ayrıyım davam temyizde ama ayrılmayı düşündüğüm ilk anadan itibaren kendime herşeyin daha güzel olacağına empoze etmiştim bu nedenle çok sancılı bir dönem geçirmedim...Çalışıyorum zaten spoara da başladım, hayatımı kısıtlamadım geziyorum tozuyorum ve daha ayrılmamış olduğum halde ne insanlar çıkıyor karşıma...Ve yaşım 30 yani hayatla ilgili hala umudum var ve buna yürekten inanıyorum..
Sakın kendini kapatma acın varsa yaşa doya doya yaşa...Zaten yaşamazsan zor geçer, kendine uğraşlar bul...Ve inan bana bir süre sonra hiç birşeyin kalmayacak ve hayatında neler değişecek buna yürekten inan lütfen.. Sen değerlisin bunu asla unutma kimse için üzülmeye değmez...Sevgiyle kal

Birde ben varım şekerim gerçi benim temyizde olsada mahkeme kararı verdi nasılsa... Mahkeme kararı verildiği gün karşısında bi göbek atmadığım kalmıştı ne kadar soğuduysam artık

Benim sorunum tam da bu, kabullenemiyorum boşanmayı. Kendimi toparlayıp iş bulmam da uzun sürecek gibi...
aklıma sürekli güzel günlerimiz geliyor, kötü olanları düşünmek dahi istemiyorum. Saplantılı bir durumdayım sanırım. Ona çok kızgınım, kırgınım ama bir türlü ondan kurtaramıyorum aklımı, ruhumu.

Daha okadar tazeki tatlım emin ol geçecek ben biz kadınların güçsüz olduklarına asla inanmıyorum. kaldı ki benim gibi eşini seven o kadar çok seven biriyken gözünün yaşına bakmadım 2 aylık evliği 9 senelik beraberliği bitirdim... Hala dolanır peşimde ama artık gözüm görmüyor..
Sende böyle olacaksın bak inan bana.. Sen sana yapılan iyiliğin farkında değilmisin Yüce rabbim böyle yazdıysa daha iyisi olacağı içidir . O "Evet!" der istediğini verir.. "Hayır!" der daha iyisini verir.. "Bekle!" der en iyisini verir...
Sadece biraz sabır

Birde ben varım şekerim gerçi benim temyizde olsada mahkeme kararı verdi nasılsa... Mahkeme kararı verildiği gün karşısında bi göbek atmadığım kalmıştı ne kadar soğuduysam artık

Merhaba canım yazdıkların tam beni anlattı.Ne zorluklarla kurduk bu evliligi.Bende eşimi cok seviyorum.Belkide alışkanlık ben sevgi zannediyorum bilmiyorum.
10 senedir beraberiz nişanlılık,evlilik,sevgili dönemleri hepsi içinde.
Eşimle aileler yüzünden cok tartıştık,cogu seyi kırdık döktük.
Yine para mevzusu yine aileler...yine tartışma.1 aydır bende aynı şeyi düşünüyorum.BOSANMAK care mi bilmiyorum.Bu kadar emek?Yapılan mücadeleler?Ayrılmanın eşiginden dönmeler....Hep yasadık bunları.Ama sonumuz yok.Hep kendi ve ailesi önemli....Hep ben ve benim ailem sorunlu....
Bilmiyorum ne dogru ne yanlış artık mantıgım bırak diyor.Kalbim nasıl tas etceksin yüregini diyor...
Cocugum yok.Cocuk olunca bosanmak cok zor.İlerki yıllarda keske demek istemiyorum.....

Ne desem bilemedim. Ben savaşmayı seçtim ama boşanmayı eşim istedi. Bu yüzden elim kolum bağlı.

Merak ettiğim bi konu var da o yüzden sordum. Bizim kararın üstünden 15 gün geçti, karar kesinleşmiş midir? Uyap'tan sorgulama yapamıyorum, bilgilerinizi güncelletin yazıyor.

Şöyle kısaca anlatıyım canım..Haziran 11 de boşanma kararı verildi hakimin 1 ay dosyayı yazma süreci var (ama bu boşanmalarda biraz uzuyormuş) dolayısıyla adli tatil girdi eylülde adliye açıldı ekime kadar canım hakimim kararı anca yazabildi.. Ben kendimi artık boşanmış sanarken avukatımı arayıp soyadımı ne zaman değişitiririm diye sorduğumde "senin davan temyize gitti dedi" yani yani tam 5 ay sonra boşanamadığı öğrendim
Yani diyeceğim şu ki yaklaşık 1 ay beklemen gerekiyor tatlım sonra karar onların eline ulaştığındada 15 gün içinde temyize göndermezse tamamen boşanıyorsun...

Teşekkür ederim, o halde biraz daha zaman var boşanmaya. Benim kafam çok karışık, davayı çekişmeliye çevirsem mi bilemiyorum.

Allah kolaylıkversin cnm.bosanma nedeniniz nedir acaba özeldegilsee?
tabiki mutlu olursun,önünde yepyeni hayat var seni bekliyorr üzülmeee

Allah kolaylık versin cnm. Bosanma nedeniniz nedir acaba özeldegilsee?
tabiki mutlu olursun,önünde yepyeni hayat var seni bekliyor üzülmeee

taa nişanlıklıktan beri ailesiyle sorunlar yaşadık. 3 sene sözlü kaldım ben.
Kaynanam aşırı kıskanç bir kadın. Hatta bazen eşimi kendi kocası sandığını düşünürdüm ki öyle davranırdı.
Sanki oğlu değil de kocasıymış gibi konuşurdu.
Evlendikten sonra da durum değişmedi, ailesi yüzünden defalarca boşanma noktasına geldik.
Hatta bir keresinde evden ayılıp annemin evine döndüm.
Bir kavgamızda da bana vurdu, her yerim mosmor oldu. Gittim darp raporu aldım
Yalvardı yakardı boşanmaktan vazgeçtim. Ne kadar da aptalım. Keşke affetmeseydim.
En son kavgamızdan sonra da o boşanmak istedi, o kadar yalvarmama rağmen kararı değişmedi.
Yürütecek gücü kalmamış, tükenmiş vs...
Ben ona kıyamadım ama o bir kalemde sildi beni. Hem de tüm emeklerimi inkar ederek, ailesiyle ilgili konularda hala beni suçlayarak.

cocuk & anne iliskisinin dozunu ayarlayamayanlardan
alsın oglunu basına calsın,bence kurtulmussunuz
yepyeni hayat sizi bekliyor,bi iş bulmakla baslayın bence

cocuk & anne iliskisinin dozunu ayarlayamayanlardan
alsın oglunu basına calsın,bence kurtulmussunuz
yepyeni hayat sizi bekliyor,bi iş bulmakla baslayın bence

Ben de öyle diyorum alsın başına çalsın. Benim gibi bir enayi daha bulamazlar buna eminim.
Kıymetimi er geç anlayacaklar...

by yazdıklarını şimdi okudum
kesınlıkle davayı cekısmelı yap
bi an once bıtsın de kurtulayım dıye anlasmalı yapma
aynı hatayı ben yaptım suanda cok pişmanım
maddi olarak haklarının peşinde ol ve tazmınat almadan sakın sakın ayrılma
o kadar kolay olmasın senden ayrılmak canı bıraz da olsa yansın

Canım Allah kurtarsın. Tabiki cekismeli boşanmalısin ki haklarını alabilesın. Maddi manevi tazminat, nafaka, varsa ziynetlerini. Evet uzun sürüyor ama değiyor. Etme bulma dünyası. Avukatın ve özelllikle senin demoların çok önemli. Avukattan ziyade senin yönlendirmelerin başarı getiriyor. Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…