Neden kağıt üzerinde yapmış evliliğini? Ona gore cevaplayayım.
Canım baya özel bi konu kısaca ailesine karşı göstermelik olarak.
Evet o da anlatmak istiyor zaten sadece nasıl anlatacağını bilemiyo.Bilemiyorum, bu ciddi bir konu ve hiç iyi yapmamış. Mecburen anlatacak, ne kadar gizleyebilir ki?
Valla o zaman kağıt üzerinde olmuyor sanki canım, bilemiyorum ama işi çok zor. Ben olsam güvenmem ve bırakırım. Eğer güven onun için önemli ise o da aynısını yapacaktır. Ve sizin söylemediğiniz özel sebebe göre değişebilir durum..Canım baya özel bi konu kısaca ailesine karşı göstermelik olarak.
ben mesaj olarak yazayım size.Valla o zaman kağıt üzerinde olmuyor sanki canım, bilemiyorum ama işi çok zor. Ben olsam güvenmem ve bırakırım. Eğer güven onun için önemli ise o da aynısını yapacaktır. Ve sizin söylemediğiniz özel sebebe göre değişebilir durum..
Tamam canım ona göre cevap vermem daha doğru çünküben mesaj olarak yazayım size.
mesaj gönderemiyorum sana neden?Tamam canım ona göre cevap vermem daha doğru çünkü
Evet o da anlatmak istiyor zaten sadece nasıl anlatacağını bilemiyo.
Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu buKonu çok mu özel? Bir mektup yazabilir bence uzun uzun. Çünkü yüz yüze konuşunca ilk göreceği tepki yüzünden konuşmak, anlatmak istediklerini yanlış anlatabilir, anlatamayabilir.
Sıkıntı büyük... Açık açık anlatması lazım fakat sonuç ne olur bilemiyorum.Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?