Boşandığını sevgilisinden saklıyor

Canım baya özel bi konu kısaca ailesine karşı göstermelik olarak.
Ailesine karşı neyi göstermeye kalkmış bir anlasak, sonuçta sizin ve arkadaşınızın kimlik verilerini bilmiyoruz burada paylaşmanızda ne gibi bir sakınca olabilir ki ?

Zorla ona sahip olundugunu söylemis arkadisiniz ve sevgilisi olgunlukla karsilamis ve bunu takmiyor, yani siz öyle diyorsunuz, bunu anlata bilen bi insan ve karsidan olumlu bi tepki alan bi kisi, nasil olurda mecbur birakildigi bi evliligi anlatamaz? Ayrica baska birlikteliklere zorlanmis bi kadin ailesine söylemekle tehdit ediliyor ve bunun üzerine bi evlilik yasiyor, kisiler ondan sonra susuyormu?zorla yapilmis bi evlilik nasil oluyorda anlasmali gibi bir sene sonra sonlandirila biliniyor? Bunca seylere itilen bi kadini nasil oluyorda daha önce tehdit edip her istediklerini yaptiran kisiler simdi rahat birakiyor? Yada arkadasiniz hic korkmuyormu, kendisi anlatmassa bigün bu kisiler yine ortaligi karistirir diye? Yok bukadar tehlikeli kisiler degilse gecmistekiler neden korkup bunca seye izin vermis? Tecavüzü sikayet etmemis? Kusura bakmayin, oturmayan o kadar nokta varki... Otursun herseyi aciklasin, sonra devam mi tamam mi görülür...

Kağıt üzerinde evli olması değil de,sorun nedeni.Kendi ailesine bile,sebep ne olursa olsun böyle bir oyun yapan insanla evlenip evlenmemeyi düşünmeli insan.

konu özelse ve öğrenemediğimiz nedenlere nasıl yorum yapalım?

Sevgilisi başına gelenleri biliyo ama, bekaret olayını, tecavüz vs. sadece nikah olayını bilmiyo.

elotik , konunun daha travmatik tarafları anlatılmasına rağmen nikahın gizlenmesini anlayamadım. 2 yıl içinde diğer tüm travmaları anlatıp nikahı gizlemesi şüpheli bulunacaktır. Ve daha önce anlattıklarının doğru olup olmadığını düşünecektir karşısındaki kişi.

bunu kmse kabul etmez

Anlatılan olay çok kötü ve iğrenç bir durum. exxwoman'a katılıyorum. çözümü olan şeylerde kimseye boyun eğilmemeli sonrası daha çıkılmaz hal alıyor. ilk tecavüzden sonra şikayet etmiş olsaydın. sonrasında ne başka erkekler olurdu. resmen erkek arkadaşı hayat kadını gibi çalıştırmış. arkadaşınız bence söylesin, evliliğini ve bu olaylar sır değil siz ve birçok insan biliyor. arkadaşınızın yaşadığı çok kötü bir durum bir sürü erkek onu farklı tanıyor. gerçi tecavüzü ve erkeklere satılmayı kabul eden biri evliliğide kabul eder diye düşünüyorum.

Arkadaşınız bu durumu anlatsın ve bu kadar ciddi bir konuyu kimseye sölemedim , seninlede ilk tanıştığımızda söyleyemezdim. Ama artık bu kadar cidddi olduğumuza göre söledim seni kandıramaz yada yalan söyleyemezdim. Kararına da saygı duyarım ama seni çok seviyorum desin bence. En azından bu kadar geç söylemesine bir neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…