Hayır canım ailesinin evinden ayrılıp okul arkadaşlarıyla ev tuttu diğer adamla para karşılığı evlendi zaten.
eski eş evli şu an canım. okul arkadaşlarına da ulaşmayı deneyecek yani ne bileyim bi yolunu bulmaya çalışacak ispatlayacak. çok korkuyo geçmişte yaşadıklarından dolayı panik halinde.anladım, eger aynı evde yasamadıysa, kagıt uzerı evlılıge ınanır o zaman, aynı evde yasasaydı cok zor olurdu.
burda yapacagı evlendıgı ınsanın ve kendının evlı kaldıgı donemde aynı evde olmadıklarını arkadasıyla kaldıgını ıspatlamak olacak.
ıster arkadas ve eskı es sahıtlıgıyle, ıster ıkametgah, ıster para karsılıgı oldugunu ıspatlayarak.
bu zamana kadar da cok soylemek ıstedıgını ama gun gectıkce zorlastıgını, şuan evlılık dusunduklerınden de ondan saklamanın dogru olmayacagını ezılmeden soyleyecek.
o ne kadar normal anlatırsa karsı tarafta o kadar normal anlar, normal karsılayabılır.
en onemlı gecmıs travmasını anlatıp, sevgılısınden destek alan bırı ıcın bu daha kolay olacaktr dıye dusunuyorum
Başımıza gelmediği için biz anlayamayız tabi ki. Onun ne psikolojiyle öyle şeyler yaptığını yaşadığını bilemeyiz o yüzden ben yargılamıyorum.
Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu
aslında benim kafam karıştı bekareti olmadığını söylemek daha zor .
onun yerine bir evlilik yaşadım demek daha kolay değil miydi??
üstelik ciddi giden bir ilişkide böyle şey duyulur zaten. kızı araştırırken aile 1 evlilik yaptı diyen illa çıkar
ilginç bir durum..
Kızlar herkese iyi geceler,
Konuyu kendim için değil bir arkadaşım için açıyorum. Öncelikle size arkadaşımdan ve ilişkisinden bahsedeyim. Arkadaşım daha önce kağıt üzerinde bir evlilik yapmış bende bunu yeni öğrendim, benden yardım istediği için anlatmak zorunda kaldı yani.. Erkek arkadaşı daha önce evlilik yapmamış ve biraz asabice biriymiş.
İlişkileri yaklaşık 2 yıldır devam ediyor, gel gelelim kız aileyle falan da tanışmış ve aile istemeye gitmek istiyormuş. Ancak arkadaşım bu formalite evliliği erkek arkadaşından gizlemiş daha doğrusu söylemeye bir türlü cesaret edememiş. Şu an düşündüğü bu konuyu ona nasıl anlatacağı, alacağı tepki ne olursa olsun anlatmak istiyormuş ancak nasıl anlatacağını bilemiyormuş.
Ben kendimce bazı fikirler verdim ancak hiçbiri tatmin edici olmadı. Akıl akıldan üstündür deyip size danışmaya karar verdik.
Sevgili KK üyeleri, yorumlarınız çok değerli ve önemli, herkese çok teşekkürler.
NOT: Kağıt üzerinde evlilik yapma nedeni ailesine karşı göstermelik olarakmış kızlar. Baya hassas bir durum.
Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?