Boşandıktan sonraki süreç

uzumlukekkk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
187
105
23
Merhaba arkadaşlar ilk konumu açtım. Ben boşandım ve severek ayrıldım. Eşimin ailesi istedi eşimde onları kıramadığı için boşanmamız gerekiyor dedi.3.5 yıl evli kaldık ufak tefek sıkıntılarımızı sorun etmiyordum mutluyduk ama ailesi hep evliliğimizin içinde vardı kalabalık bir aile ve hepsi bizimle sorunlarımızda söz sahibiydi.
Kadın ikinci planda olur görevi erkeğe hizmet etmek ailesine gelinlik etmek gibi bir anlayışları vardı bir sekilde onları mutlu etmeye çalışıyordum elimden geleni yapıyordum ama memnun kalmadılar hiç eşimde yeterli değil demekki yaptıkların onları memnun etmen gerekiyor diyordu. Ben 3.5 yıl sonra dayanamadım ya normal bir evlilik yaşarız ailenin aramızdan çıkarırsın olmadı ayriliriz dedim o da ayrılmayı seçti.

Çocuk istiyorduk iki aşılama oldum olmadı tüp bebek için gerekli şeyler yapıldı. Boşandığımız tarihte tedavi başlayacaktı. Ben çok emek verdim çok sevdim ama iki günde boşandık ne olduğunu anlamadım boşanmayız sanıyordum. Durumum kötü borçlarım falan var dedi ben nafaka tazminat istemedim çalışırım diye düşündüm. araba almıştık ondanda hak istemedim satsın borçlarını ödesin dedim sanki boşanmayacakmışız gibi...

Dün sosyal medyada gördüm arabayı satmamis kilo almış sanki benden kurtulmuş gibi 3 ayda insan bu kadar mı değişir. Ben neye uğradığımi şaştım bir anda bıraktı beni avukat falan tutulmuş sadece benden de boşanma kelimesini duymayı bekliyormuş vicdanı için..

Üzüldüğüm araba değil beni kandırması ve bir anda bir kenara bırakması bu kadar mı değerim yoktu kullanılmış hissine girdim onu Allah'a havale ettim canım çok yanıyor nasıl geçer bu acı...

Sakın arkana bakma ,eşiniz ve ailesi kendilerine köle arayan insanlar...

Ana kuzusu ve yalancı bir erkekle nereye kadar gidecektin bence kurtulmuşsun sen de pozlar at mutluymuş gibi sosyal medyaya biraz da o çatlasın.

Mutlu insan mutlu olmakla meşgüldür, öyle pozlar atmaz sen de bunun farkındasın yeni kısmetlerine selam çakıyor

Bebekte iyiki olmamış şükret böyle bedavacı haklarını vermeyen biriyle ömür boyu gözükmek zorunda kalacaktın.

Yalnız uyaran da mı olmadı ne demek arabanın yarısını istememek? Sana ne senden boşanan adamın borcundan?

Kandırılmışsın bu yüzden daha da nefret et ondan

Ayrıca değerinizi başkasının davranışına göre tayin ederseniz TL gibi değersiz olursunuz bunu unutmayın

Çok duygusal bakiyorsun.Canın yanar o boyle bisey olmamis gibi gorunmesinin sebebi olmasi gereken buydu zaten diye kendini kabullendirmis bi zaman sonra baskasiyla evlendirir ailesi, yoluna bak canim kendini murlu et

Bundan sonra önünüze bakın.O adamla görüşmeyin derim.

Öncelikle nickin çok güzel canım çekti. Ex herifte ailesi de sorunlu tiplermiş. Aslında senin açından kurtuluş olmuş. Ama üzülmen normal. Emeğe sevgiye. Unutma erkekler ilk başta iyi gibi gözükürler sonradan çökerler. İstisnalar kaideyi bozmaz. Sen iyileştiğinde onu yıkık göreceksin yüksek ihtimal.

Annemler kurtulduğuna bak biz zaten biteceğini biliyorduk sadece sana üzülüyorduk dediler yani bana zarar gelmesinden korktular bende duygusaldım ama onun sözünde durmaması beni kandırması çok zoruma gidiyor

Çok duygusal bakiyorsun.Canın yanar o boyle bisey olmamis gibi gorunmesinin sebebi olmasi gereken buydu zaten diye kendini kabullendirmis bi zaman sonra baskasiyla evlendirir ailesi, yoluna bak canim kendini murlu et
Benim peşimden iki sene koştu verdiği sözlerin hiç birini tutmadı ben çok şeyde beklemedim. sonra huzurumuz bozulmasın istedim o da olmadı psikolojik şiddette mağruz kaldım öğrenim hayatım bitti herşeye yeniden başlayacam boşanmak doğru karardı ama bu kadar çabuk olmamalıydı birbirimizden nasıl bir anda ayrıldık hâlâ anlam veremiyorum

Icinde ki öküzü salmiş

Farkettiğim için boşanalim dedim ama icratta söylemekten daha kötüymüş boşanmak evlenmek kadar doğal derdim ama öyle olmuyormuş ne yazık ki

Teşekkür ederim Bu durumdan nasıl kurtulcam hayatıma odaklanmak istiyorum yeni bir hayat kurmak mutlu olmak istiyorum ama kendi evim geliyor aklıma kendi düzenim ben eşyalara bile anlam yükleyen biriyim huyumu sevmiyorum çok yıpratıyor beni

Nasıl edicem ki ailemdeki herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor Allah şükrediyorum ailem için ama bir insan bir insanın yaşama sevincini bu denli nasıl alabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…