• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonraki süreç

Tecrube konusuyo. Bi 8 ay bunalim oluyo. Aliskanliklar kirilinca rahatliyor insan. Sonra da iyi ki bosqamisim, manyak miyim ben niye bunlarq katlqndim diyo insan
Bende derim inşallah.. ben birde ilklere takıntılıyım ilklerimi hep onla yaşadım gelinlikle çıktım baba evinden şimdi babamın ev başka birinin eviymiş gibi geliyor sonra başkasına nasıl güvenirim nasıl tekrar severim bilmiyorum anne olmayı çok istiyorum..

Teşekkür ederim 😊 Bu durumdan nasıl kurtulcam hayatıma odaklanmak istiyorum yeni bir hayat kurmak mutlu olmak istiyorum ama kendi evim geliyor aklıma kendi düzenim ben eşyalara bile anlam yükleyen biriyim huyumu sevmiyorum çok yıpratıyor beni
Ben de öyleyim. Üzüldüm mü tam anlamıyla yıkılıyorum. Toparlanmam zor oluyor. Ama toparlanıyorum. Ve her toparlanışımda biraz daha güçleniyorum. 🙂 Keşke iyi insanlara denk gelebilsek ama işte. 🤷 Hayatınıza odaklanmak çok iyi bir fikir. Çalışıyor musunuz ? Meşguliyet kafayı doldurur.

Bende derim inşallah.. ben birde ilklere takıntılıyım ilklerimi hep onla yaşadım gelinlikle çıktım baba evinden şimdi babamın ev başka birinin eviymiş gibi geliyor sonra başkasına nasıl güvenirim nasıl tekrar severim bilmiyorum anne olmayı çok istiyorum..
İşe gir. Hayata atil. Ayaklarinin istunde dur. Kendi evine cik. Kendi hayatini kur. Baba evi olmaz bu saatten sonra

Benden helallik isteye isteye ayrıldı birde nasıl boşanma anlam veremiyorum annemin babamın elini öpmüş helallik istemiş biz birbirimizi kırmadık falan demiş birde ben istemişim 5 6 boşanmamak için uğraşmış beni ikna edememiş yalana bak

Erkeklere acıyıp haklarınızdan vazgeçen kadınlara çok kızıyorum. Adam günü gün ediyor. Olan size oldu. Keşke nafaka talep etseydiniz.
Bende kendime kızıyorum ama çok farklı duygular içindeydim inanın neyi ne kafayla yaptım hiç bilmiyorum daha da toparlanmış değilim ne yerdeyim ne gökte boşluktayım sadece öyle tarif ediyorum kendimi

Benden helallik isteye isteye ayrıldı birde nasıl boşanma anlam veremiyorum annemin babamın elini öpmüş helallik istemiş biz birbirimizi kırmadık falan demiş birde ben istemişim 5 6 boşanmamak için uğraşmış beni ikna edememiş yalana bak

Şuursuza adam. Daha sizi ne kadar kırması gerekiyor pisliğin. Adamın gerçeklik algısı yok. Size yaşattıklarının farkında bile değil.

Ben de öyleyim. Üzüldüm mü tam anlamıyla yıkılıyorum. Toparlanmam zor oluyor. Ama toparlanıyorum. Ve her toparlanışımda biraz daha güçleniyorum. 🙂 Keşke iyi insanlara denk gelebilsek ama işte. 🤷 Hayatınıza odaklanmak çok iyi bir fikir. Çalışıyor musunuz ? Meşguliyet kafayı doldurur.
Bende toparlanicam inşallah herkes sen güçlüsün atlatırsın diyor ama ihtiyacım olan zaman çok yavaş akıyor...

Back
X