Boşandıktan sonraki süreç

Yaninda destekcin olmayisi beni üzdü keske destek olucak birileri olsaydi.ben anlamadim ama suz simdi bosandiniz mi tamamen bitti mi yoksa ayri misiniz?bide sebep neydi?

Yaninda destekcin olmayisi beni üzdü keske destek olucak birileri olsaydi.ben anlamadim ama suz simdi bosandiniz mi tamamen bitti mi yoksa ayri misiniz?bide sebep neydi?
11 Temmuzda dava görüldü
Anlaşmalı boşandık
Öncesinde 1,5 yol ayrı yaşadık
Ailem başka ilde ama herkes kendi canının derdindeymiş öyle dediler
herkesin zatne yeterince sorumluluğu varmış, bunu da dediler ,
Doğru düzgün arayıp da nasılsın diyen bile olmadı , oğlumla tel kaldığımda oğlum 2 yaşındaydı şimdi 3,5 yaşında
Bu süreç bana şunu gösterdi ki ben iyi olduğum içşn iyiymiş herkes bana , meğer ne kadar yalnız mışım ..
destek istiyorsan aynı ile taşınmalı imişim , benim de derdim birmiyormuş ki asla öyle birşey yok , hep kendi ayaklarımın üzerinde duran fazlası ile güçlü yaşayan her işimi halleden biri idim , çocuk iş ev ve üstüne boşanma derken bunca şeyde bile düşme lüksüm yokmuş , bunu gördüm

Sizin adiniza cok üzüldüm ailenin bu sekilde tavir almasi cok uzucu bi durum ama sizi gercekden yürekden kutluyorum yaninizda hic kimseniz yokken kucucuk cocugunuzla bosanmayi göze almis ve dimdik ayakta durmussunuz siz gercekden cok güclü bi kadin ve annesiniz

Ah be saf kuzum..
Bence arkana bile bakma, çocuk olmadan kurtulduğuna dua et.

Allah herkese kaldırabileceği derdi verirmiş ya siz bunu kaldırabilecek güçlü bir kadınmışsınız ben sizin yerinize koyamiyorum kendimi ben o kadar güçlü değilim kendinizle gurur duymalisiniz bence. Allah yardımcımiz olsun inşallah

Güçlü olmak zorunda bırakıldım açıkçası …

Hakkını almadan boşananlar her zaman pişman olur.Biraz onları uğraştırmayasınız Çekişmeli boşansaydınız içiniz soğurdu .

Hakkını almadan boşananlar her zaman pişman olur.Biraz onları uğraştırmayasınız Çekişmeli boşansaydınız içiniz soğurdu .
Çekişmeli olmasından korktum doğrusu ailesi normal bir aile değil eski eşimden de tek istediğim tartışma olmadan bitsin dedim benim yüzümden ailemden birine birşey olursa ne anlamı var dedim kendi kendime biran önce kurtulmaktı o zaman ki psikolojim zaten kararı aldık memleke geldik 24 saat demeden bitti herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…