Boşandım diye...

Benım eşim hiç evlenmemiş ben evlenip boşandım. Ve 2 ay eşime evlenip boşandıgımı soylemedim. Soyledikten sonrada bana olsın ben senı sevıyorum boylede kabul ederim dedi. Hatta bunu aileme soylemicem kabuk etmezler dedi. Bende soyle dedim. Soyledi ve istemediler. Eşimde 1 ay küstü onlara. Sonra evkendik zaten :) senı sevseydi bence bunu kabul eder ve kabullendirirdi. Evlenip boşandım ve mutluyum hamd olsun. İnşAllah karşına iyi insan cıkar

Çevreniz atamadan sonra değişecektir, bir çok yeni arkadaşınız olacak. Bu tarz çok komik geliyor, kendince net olup uzaklaşmış ama yaptığı düpedüz eşeklik

Ne güzel , Allah mutlu mesut etsin inşallah..
Galiba öyle oldu. Ne güzel söylediniz erkek olupta adam olamayanlarla dolu etrafımız..
Çok teşekkür ederim :)

Çok sevindim sizin adınıza :) İki ay neden söylemediniz peki ?
Amin , inşallah..

Çevreniz atamadan sonra değişecektir, bir çok yeni arkadaşınız olacak. Bu tarz çok komik geliyor, kendince net olup uzaklaşmış ama yaptığı düpedüz eşeklik

Bu kadar netlik fazla oldu ama Aslında normalde çok susmam böyle bir durumda ama sadece tamam diyebildim ,söyleyemediğim bazı şeyler içimde kaldı galiba

Çok sevindim sizin adınıza :) İki ay neden söylemediniz peki ?
Amin , inşallah..
Karşımdakinin amacını bilemezdim bekjide evlenmiş boşanmış der aklında farklı fikirler düşünürdü. Babamda yok bebım 2 ay babam varmış gibide davrandım mesela. Baban nerde gelmedimi diyor. Yok babam daha serviste diyorum :) halbuki adam oteki dünyada tövbe Yarabbim :)

Bende sizin gibi düşünüyorum bazen , sonuçta karşımızdakinin fikrini ve niyetini tam olarak bilemiyoruz ilk aşamada.
Ay güldüm baya gece gece , çok yaşayın

Peki eşiniz tepki vermedi mi hiç ? Neden bana en baştan doğruyu anlatmadın vs. diye..

Bu kadar netlik fazla oldu ama Aslında normalde çok susmam böyle bir durumda ama sadece tamam diyebildim ,söyleyemediğim bazı şeyler içimde kaldı galiba
Konuşsan boşuna çeneni yormuş olurdun, bu tarz adamları da anlamıyorum, eşim de benden önce boşanmış bir kızla görüşmüş kız eşimi terk etmiş, askerlik bekleyemem diye

2 tane itirafım var hazır mısın dedim? Evet ama benı korkutuyorsun dedi. Sonra ilk babam yok benım yalan söyledim dedim. İkincide evlendim boşandım dedim. Bi kaç sanıye sustu ve bana dediki olsun ben senı sevıyorum oylede kabuk ederim dedi. Bunu soylememeni anlarım ama baban oldugunu neden soylemedin dedi. Oyle gerekliydi oyle yaptım dedim. Benım için dogrusu buydu oyle davrandım dedim

Aman zaten zihniyeti bir garipmiş iyi olmuş ayrılması kurtarmış sizi kendinden bence teşekkür edin.

Demekki adam önyargılı ve karşısındaki insana empati yapmaktan yoksun duyarsız bir insanmış.
Zaten önceden sorun yaşamış,üzülmüş olmasanız boşanmazdınız.
Şimdi siz huzuru haketmiyor musunuz?
Böyle bir karakterdeki insanı hayatınızdan çıkarmak daha iyi olmuş bence.
Kim ne diyor diye yaşarsanız hep üzülürsünüz. Takmayın,sizinde vardır bir nasibiniz mutlaka bir yerlerde.
Hayata küserek güzellikleri göremezsiniz.
Bu arada inşallah atanırsınız

Ben de boşanmış biriyim. Ve hiç evlilik yapmamış bir adamla evlendim. Annesi başta pek istemese de eşim seviyorum dedi ve evlendik. Ama boşanmış kadın olmak kabus bu ülkede nelerle karşılaştım hiç unutamam. Allah değerini bilecek biri cikarsin karşına...

Arkadaşım evlenip ayrılmış biri daha önce evlilik yapmamış biriyle evleniyor ve çocuk hiç bir şekilde sorun yapmadi. Sadece doğru kişi denk gelmemiş size

Konuşsan boşuna çeneni yormuş olurdun, bu tarz adamları da anlamıyorum, eşim de benden önce boşanmış bir kızla görüşmüş kız eşimi terk etmiş, askerlik bekleyemem diye

Kendi adıma sevindim o zaman :)

İnsanlar tuhaf gerçekten , hayır birde bu askerlik erkekler için en hassas konulardan biri , eşiniz üzülmüştür baya.

Bir arkadaşım boşanmıştı, Hiç evlenmemiş biriyle Yeni evlendi, nazar değmesin çok mutlu şimdi. Bir diğer arkadasım da 3. Evliliğini yaptı, onun evlendiği kişi de hiç evlenmemişti. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, neden olmasın ki, siz bir ahlaksızlık yapmamışsınız, her haltı yiyip bakire kalan karşısındakini kandıran kızlardan değilsiniz, evlenmişsiniz olmamış ki ayrılmışsınız, herkesin başına gelebilir , siz doğru olduktan sonra Allah'ta iyi ve doğru insanlar çıkarır inşallah karşınıza

Çok iyi geldi söyledikleriniz çok teşekkür ederim :)
Amin , inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…