Boşandım diye...

Kendi adıma sevindim o zaman :)

İnsanlar tuhaf gerçekten , hayır birde bu askerlik erkekler için en hassas konulardan biri , eşiniz üzülmüştür baya.
Çok üzülmüş, sonra bir kere daha barışmışlar askerden gelince ama o zaman da o günlerimde yalnız bıraktı gibi nefret etmiş, kız şimdi evli bu arada, kimse kalmaz valla bu zamanda, eşimi de ben aldım

Çok iyi geldi söyledikleriniz çok teşekkür ederim :)
Amin , inşallah..
Allah bir kapıyı kapatırken başka bir kapıyı aralar siz farketmeden. Ve her şerde bir hayır vardır.
Allah size hakettiğiniz gibi birini layık gördü demek ki.
Size layık olmayan biriyle vakit kaybetmemişsiniz.
İnşallah vakti geldiğinde çok mutlu çok huzurlu bir işiniz,ilişkiniz,hayatınız olur.
Hayat seçimlerden ibarettir. Boşanmak sizin bir seçiminizdi mutlu olabilmek için. Lütfen kimsenin sizi bununla yargılamasına izin vermeyin.

Allah mesut etsin inşallah..
Bilmezmiyim hiç , bunu yaşayan bilir. 5 sene oldu boşanalı ben unuttum nerdeyse hala daha insanların yorum yapma , teselli etme , aynı zamanda laf sokma çabaları bitmedi..

Amin , çok sağolun :)

Söylediklerinizin her cümlesine canı gönülden inanıyorum ama bazen ümitsizliğe düşüyorum işte. İnsanlar sağolsunlar..
Geçmişim beni ilgilendirir sadece diyordum hep hala daha öyle ama böyle bir şeyle karşılaşınca kötü hissettim galiba..
İyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok sağolun :)
Nasıl iyi geldi söyledikleriniz anlatamam :)

Yolunuz,bahtınız açık olsun :)

Oyle konusan bi hiyarla zaten mutlu bi beraberlik olamazdi, hayirlisi olmus.. Bosanmis biriyle olmak istemeyebilir elbet ama nedir o uslup? Basina gelmemesi icin dua etsin bence, seni boyle kırdıktan sonra..

Benim arkadaşım boşanmıştı. Şimdi kendine yabancı sevgili buldu. Onlar daha önceden evli olma durumuna takılmıyorlar. Tavsiye ederim

Oyle konusan bi hiyarla zaten mutlu bi beraberlik olamazdi, hayirlisi olmus.. Bosanmis biriyle olmak istemeyebilir elbet ama nedir o uslup? Basina gelmemesi icin dua etsin bence, seni boyle kırdıktan sonra..

Aslında benim içimden de sizin söyledikleriniz geçmedi değil...İnsanlar ne yaşayacağını bilemiyor ne yazık ki ve yaşanan bazı durumlar insanların elinde olmadan gelişiyor , kimse boşanmak için evlenmez ki.. Kimseninde evlendikten sonra boşanmayacağının garantisi yok..
Umarım böyle bir durum yaşamaz , ne kadar kırılsam da istemem yaşamasını , kimse yaşamasın herkes mutlu huzurlu yuvalar kursun inşallah :)

Kotu kalpli kotu niyetli insanlar icin boyle bi dua yapamayacagim malesef.. Herkes mutlu olsun demek cok dogru gelmiyor bana; baskalarinin acisiyla mutlu olanlari da gordu zira bu gozler : ) neyse..
Ama haklisin, bosanma acisi, travması oyle zor ki, ben de kimsenin basina gelsin istemem.. Atlatma sureci cidden cok sancili.. Ama cok duyuyorum, yeniden evlenip Allah in izniyle cok mutlu olanlari.. Dua et, biraz daha sabret, belki cok daha iyi bi kapi acilacak.. Yeter ki sen kendini eksik, kusurlu veya kotu görme.. Serefinle namusunla evlenmissin, olmamis bitmis, kim ister bosanmayi?? Cahil, merhametsiz, kapasitesiz insanlardan korusun Allah..

Su damlası bizi bu konularla bayağı bunaltmıştı.Ama senin bunalman da haklı.Yasadik çoğumuz.Ne diyelim dünya kötü.Ama bu otekilestirmeyle fazla karşılaşmayan hatta hiç evlenmemiş bir erkekle evlenen de çok.Bana hiçbiri çıkmadı.Sans mi kısmet mi ne bilmiyorum.Sansin bol yolun açık oslun.Ben de dua beklerim senden:)

Bunun temel sebebi ne biliyor musun ? Toplum Ahlaksız . Boşanmış kadın veya Erkeğe kötü gözle bakıp ikinci sınıf muamelesi yapmalarının sebebi bu. Ama tabi ki çok yanlış sen geçmişinle bugününle varsın Hatalı bir evlilik yaptın diye bu Ömür boyu seninle gelmeyecek sadece doğru insanı seçmelisin. Seni gerçekten sevecek ve sevileceğin birini bulman dileğiyle ...

Asla baştan söylemesin.
Yanlış bilgiler veriliyor hep burda.Kimsenin ne yaşadığını siz goremez bilemezsiniz Fırsatçılar da çok.Gozunuzu seveyim boyle yorumlar yapmayın ya.Once kendini korumak zorunda.Siz boşanmış biri olarak mi söylediniz bunu?

Çevreniz atamadan sonra değişecektir, bir çok yeni arkadaşınız olacak. Bu tarz çok komik geliyor, kendince net olup uzaklaşmış ama yaptığı düpedüz eşeklik
Ayy benim de atamam olmuştu ama nereye ilceye:)Çok da çevre olmadi:)Yine de umutlu ol konu sahibi.Belli olmaz herkesin kısmeti farklı.

100 tane sevgilisi olan kızla evlenirler boşanmış kadına dengim değilsin derler oh ne ala canım hiççç ama hiç üzülme boşanmak senin kaderinmiş gelmiş geçmiş insanların bunu yargılamaya sorun etmeye hakları yok, hiç kimse boşanmak için evlenmez ve evlediğimiz zamanda bize ayrılmamamızın garantisini hiç kimse veremez, bu senin kusurun değil azminden dolayı da tebrik ederim arkadaşım vardı bir hiç uğruna hayatını mahveden evlenip ayrılan bi erkek , bekar kızları laik bile görmeyen bir çevresi vardı gün geldi yeniden evlendi hem de hiç evlenmemiş biriyle evlendiği kişi ne sormuş geçmişini ne de sorun etmiş ve şuan çok Mutlular bizde sahidiz mutluluklarına geçmiş akılda bile yok inşaallah seninde karşına öyle biri çıkar canım..

Niye ayıp bişey olsun ya direk bosandım diyen kadınlar hakkında art niyetli insanlar neler düşünüyor haberiniz yok herhalde, karşısındaki insanı iyice tanıyıncaya kadar mecbur saklayacak bazı şeylerini.

Canım hemen pat diye bosandım denmez karşındakini tanımadan iyice çıgrımdam çıkan bi toplum olduk Allah hayırlıaını versin

Benim ikinci eşimin ilk evliliği...
Hayatta İnan bana düzgün insanlar da var. Ancak sana tavsiyem bu denli ümitlenip yarınıyla ağır sözlerini duymaktaysa karaktersiz insanların benim yaptığımı yap...
Eşim uzun süre peşimde dolaştı... yüz vermedim çünkü o daha önce evlilik yapmamıştı ve benim durumunu bilmiyordu... en sonunda beni görülmeyen ikna etti... ilk buluşmada söyledim... ben daha önce evlenip ayrıldım, eğer bu senin için ya da ailen için ileride sorun olacaksa ilk günden görüşmeyi kesebiliriz dedim... eşimin tepkisi bir an bekleyip 'bana ne' oldu... sadece 2 şey sordu.... içinde bitmiş şey kaldı mı ve çok canını acıttı mı.... öyle kibar öyle inceydi ki.... yaklaşık 2 senedir birlşkteyiz ve bunun 8 ayı evlilik, beni kıracak üzecek eskiyi hatırlatacak hor görecek tek kelime etmedi ve ailesine bunu söylemiş ve onca zaman onlara tek soru sordurmadı bu konunun imasını bile yaptırmadı...
Özetle canımıniçi üzme kendini, böle örümcek kafalı biriyle asıl sen birlikte olmak istemezdin, Allah seni korumuş. Daha önce bir şekilde yürümeyen bir evlilik yapmış olman senin değerini düşürmez... biz eşya değiliz ki ikinci el olalım... biz özel insanlarız, hayata karşı boyun eğmeyen ve ailesinin göz bebeğiyiz... bırak paçozlar ve aileleri uzak dursun, sabret doğru insan gelip seni bulacak...
Üstelik sana şunu söyleyeyim, şu an ki mutluluğumu huzurumu aşkımı hiç bir şeye değiştirmem... yani Allah sana da daha güzellerini verecek sadece sabır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…