- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi bahardiyeben
-
Çok üzülmüş, sonra bir kere daha barışmışlar askerden gelince ama o zaman da o günlerimde yalnız bıraktı gibi nefret etmiş, kız şimdi evli bu arada, kimse kalmaz valla bu zamanda, eşimi de ben aldımKendi adıma sevindim o zaman :)
İnsanlar tuhaf gerçekten , hayır birde bu askerlik erkekler için en hassas konulardan biri , eşiniz üzülmüştür baya.
Allah bir kapıyı kapatırken başka bir kapıyı aralar siz farketmeden. Ve her şerde bir hayır vardır.Çok iyi geldi söyledikleriniz çok teşekkür ederim :)
Amin , inşallah..
Ben de boşanmış biriyim. Ve hiç evlilik yapmamış bir adamla evlendim. Annesi başta pek istemese de eşim seviyorum dedi ve evlendik. Ama boşanmış kadın olmak kabus bu ülkede nelerle karşılaştım hiç unutamam. Allah değerini bilecek biri cikarsin karşına...
Allah bir kapıyı kapatırken başka bir kapıyı aralar siz farketmeden. Ve her şerde bir hayır vardır.
Allah size hakettiğiniz gibi birini layık gördü demek ki.
Size layık olmayan biriyle vakit kaybetmemişsiniz.
İnşallah vakti geldiğinde çok mutlu çok huzurlu bir işiniz,ilişkiniz,hayatınız olur.
Hayat seçimlerden ibarettir. Boşanmak sizin bir seçiminizdi mutlu olabilmek için. Lütfen kimsenin sizi bununla yargılamasına izin vermeyin.
Yolunuz,bahtınız açık olsun :)Söylediklerinizin her cümlesine canı gönülden inanıyorum ama bazen ümitsizliğe düşüyorum işte. İnsanlar sağolsunlar..
Geçmişim beni ilgilendirir sadece diyordum hep hala daha öyle ama böyle bir şeyle karşılaşınca kötü hissettim galiba..
İyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok sağolun :)
Nasıl iyi geldi söyledikleriniz anlatamam :)
Oyle konusan bi hiyarla zaten mutlu bi beraberlik olamazdi, hayirlisi olmus.. Bosanmis biriyle olmak istemeyebilir elbet ama nedir o uslup? Basina gelmemesi icin dua etsin bence, seni boyle kırdıktan sonra..
Benim arkadaşım boşanmıştı. Şimdi kendine yabancı sevgili buldu. Onlar daha önceden evli olma durumuna takılmıyorlar. Tavsiye ederim
Kotu kalpli kotu niyetli insanlar icin boyle bi dua yapamayacagim malesef.. Herkes mutlu olsun demek cok dogru gelmiyor bana; baskalarinin acisiyla mutlu olanlari da gordu zira bu gozler : ) neyse..Aslında benim içimden de sizin söyledikleriniz geçmedi değil...İnsanlar ne yaşayacağını bilemiyor ne yazık ki ve yaşanan bazı durumlar insanların elinde olmadan gelişiyor , kimse boşanmak için evlenmez ki.. Kimseninde evlendikten sonra boşanmayacağının garantisi yok..
Umarım böyle bir durum yaşamaz , ne kadar kırılsam da istemem yaşamasını , kimse yaşamasın herkes mutlu huzurlu yuvalar kursun inşallah :)
Asla baştan söylemesin.Karsindaki kisi bosandigini bastan bilirse boyle sorunlar yasamazsin. En azindan daha gorusmeden alismadan fikrini beyan eder, tamamsa tamam devamsa devam... Sen gizledikçe, sonradan soyledikçe bu bir sorun gibi algilanabilir, ayip gizli bir sey gibi
Ayy benim de atamam olmuştu ama nereye ilceye:)Çok da çevre olmadi:)Yine de umutlu ol konu sahibi.Belli olmaz herkesin kısmeti farklı.Çevreniz atamadan sonra değişecektir, bir çok yeni arkadaşınız olacak. Bu tarz çok komik geliyor, kendince net olup uzaklaşmış ama yaptığı düpedüz eşeklik
100 tane sevgilisi olan kızla evlenirler boşanmış kadına dengim değilsin derler oh ne ala canım hiççç ama hiç üzülme boşanmak senin kaderinmiş gelmiş geçmiş insanların bunu yargılamaya sorun etmeye hakları yok, hiç kimse boşanmak için evlenmez ve evlediğimiz zamanda bize ayrılmamamızın garantisini hiç kimse veremez, bu senin kusurun değil azminden dolayı da tebrik ederim arkadaşım vardı bir hiç uğruna hayatını mahveden evlenip ayrılan bi erkek , bekar kızları laik bile görmeyen bir çevresi vardı gün geldi yeniden evlendi hem de hiç evlenmemiş biriyle evlendiği kişi ne sormuş geçmişini ne de sorun etmiş ve şuan çok Mutlular bizde sahidiz mutluluklarına geçmiş akılda bile yok inşaallah seninde karşına öyle biri çıkar canım..Hanımlar başlıktan da anlaşıldığı gibi boşanmış bir kadınım. Daha doğrusu boşanmış olmanın savaşını ve mücadelesini hala daha veren bir kadın5 yıl oldu boşanalı , boşandıktan sonra üniversite okudum ve şuan atama bekliyorum , Allah'a şükür ailem yanımda sağlığım yerinde ama hep bir şeyler eksik sanki. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ve görüşmek isteyen insanları değerlendiriyorum bir şekilde. Yaklaşık 2 ay önce biriyle görüşmeye başladım her şey gayet güzel gidiyordu , gayet ısındım , güvendim ama sonuç tabi ki hüsran Sebep benim boşanmış olmam , tabi ki boşamış biriyle evlenmek zorunda değil kimse ama görüşmek istemiyorsa bile insan bunu söylemenin bir üslubu vardır değil mi ? Karşı tarafa bunu söylediğimde verdiği tepki: artık ben seninle konuşamam , dengim olan biri olsun istiyorum karşımda, oldu.Ben daha önce bir çok kez insanların laf sokmalarına ,küçümsemelerine , iğnelemelerine maruz kaldım ama bu kadar üzülmedim hiç birinde. Geçmişinde yaşadığın bir olay yüzünden yargılanmak ve ötelenmek neden ? Ben seninle artık konuşamam nedir ya Boşandık diye vebalı gibi muamele görmek ne demek ? Ne yani daha önce bir evlilik yaptık ve yürütemedik diye bizim birileriyle tanışıp yeniden mutlu , huzurlu bir yuva kurmaya hakkımız yok mu ? Düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Ne olur bana içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin. Yok mu daha önce boşanmış olup sonra karşısına adam akıllı biri çıkıp mutlu olan ? Her geçen gün geleceğe olan inancım ve umudum azalıyor.
NOT: Kesinlikle ikinci evliliğimi daha önce hiç evlenmemiş biriyle yapayım kafasında değilim yanlış anlaşılmasın sadece yaşadığım olaydan yola çıkarak böyle bir şey yazdım.
Niye ayıp bişey olsun ya direk bosandım diyen kadınlar hakkında art niyetli insanlar neler düşünüyor haberiniz yok herhalde, karşısındaki insanı iyice tanıyıncaya kadar mecbur saklayacak bazı şeylerini.Karsindaki kisi bosandigini bastan bilirse boyle sorunlar yasamazsin. En azindan daha gorusmeden alismadan fikrini beyan eder, tamamsa tamam devamsa devam... Sen gizledikçe, sonradan soyledikçe bu bir sorun gibi algilanabilir, ayip gizli bir sey gibi
Canım hemen pat diye bosandım denmez karşındakini tanımadan iyice çıgrımdam çıkan bi toplum olduk Allah hayırlıaını versinKesinlikle gizleme gibi bir durum söz konusu değil , evliliğim zaten benden gizlenen bir takım olaylar ve yalanlar yüzünden bitti. Bana yapılan bu kötülüğü başkasına yapmam zaten. Sadece beni tanımadan önce boşanmış olduğumu bilmiyormuş , tanıştıktan bir süre sonra söyledim zaten ve sonuç..
Benim ikinci eşimin ilk evliliği...Hanımlar başlıktan da anlaşıldığı gibi boşanmış bir kadınım. Daha doğrusu boşanmış olmanın savaşını ve mücadelesini hala daha veren bir kadın5 yıl oldu boşanalı , boşandıktan sonra üniversite okudum ve şuan atama bekliyorum , Allah'a şükür ailem yanımda sağlığım yerinde ama hep bir şeyler eksik sanki. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ve görüşmek isteyen insanları değerlendiriyorum bir şekilde. Yaklaşık 2 ay önce biriyle görüşmeye başladım her şey gayet güzel gidiyordu , gayet ısındım , güvendim ama sonuç tabi ki hüsran Sebep benim boşanmış olmam , tabi ki boşamış biriyle evlenmek zorunda değil kimse ama görüşmek istemiyorsa bile insan bunu söylemenin bir üslubu vardır değil mi ? Karşı tarafa bunu söylediğimde verdiği tepki: artık ben seninle konuşamam , dengim olan biri olsun istiyorum karşımda, oldu.Ben daha önce bir çok kez insanların laf sokmalarına ,küçümsemelerine , iğnelemelerine maruz kaldım ama bu kadar üzülmedim hiç birinde. Geçmişinde yaşadığın bir olay yüzünden yargılanmak ve ötelenmek neden ? Ben seninle artık konuşamam nedir ya Boşandık diye vebalı gibi muamele görmek ne demek ? Ne yani daha önce bir evlilik yaptık ve yürütemedik diye bizim birileriyle tanışıp yeniden mutlu , huzurlu bir yuva kurmaya hakkımız yok mu ? Düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Ne olur bana içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin. Yok mu daha önce boşanmış olup sonra karşısına adam akıllı biri çıkıp mutlu olan ? Her geçen gün geleceğe olan inancım ve umudum azalıyor.
NOT: Kesinlikle ikinci evliliğimi daha önce hiç evlenmemiş biriyle yapayım kafasında değilim yanlış anlaşılmasın sadece yaşadığım olaydan yola çıkarak böyle bir şey yazdım.
29 yıldır bulamadım:) ama var bir yerlerdenolmali yaNerde ki o doğru kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?