Boşaniyorsunuz zaten şu saatten sonra kiminle olduğunun bi önemi var mi? Takıntı yapma sal gitsinÖnceki konuları okuyan zTen tanır 2 yaşında kızım var boşanıyorum birsürü şey çektim.. Bi çoğunu atlattım eşimde düzeltti.. Ama bi yarısında düzelmedi. Ailesine hep ezdirdi..sonradan düzeldi.. Şiddet gördüm çok.. Onuda düzeltti. Ama küfürü hakareti bi türlü bitmedi. Şimdi boşanıyorum ayrıyız geçenlerde bi konuşmuştuk ailelerden uzk durursak ev tutarsak herşey düzelir şöyle böyle bi Kızımı var falan eşim bana takıntılı. Evden barktan çıkarmıyor kıskançlıktan. Cinsel anlamda hergün istiyor önceden böyle değildi 1 gün uyuya kalsam diğer gün ağzıma ediyor.. Bensiz uyumaz sürekli YANIMDA dır ilgilidir tamam bunlar iyi şeyler ama bu küfürü hakareti yüzünden artık dayanamıyorum konuyu özerleyim ben. Ben ailemin yanındayım neyse eşimle knştk ev tutalım ailelerden biraz uzak yaşayalım içimizi bilmesinler iyi hoş oda işe girdi. İşten çıkınca beni aradı konuşuyorduk zaten bütün gün mesajlaşıyoruz aynı evde olduğumuzda aynı işte sürekli mesajlaşıyoruz 1 dk yazmayım kıyamet kopuyor. Adam sürekli konuşmak istiyor neyse o günde misafir var bende barıştık demek istemedim biton soru soracaklardı. Kız odaya girince eşime müsait değilim dedim oda canla konuşuyorum desene dedi diyemem şimdi sonra konuşuruz dedim içeri gir dedi ya kızı bırakıp nereye gideyim arıcam seni dedim kfüür etmeye başladı elin o.. İçin yaptığına bak şerefsiz falan diye saydı sonra kapadı mesaj attı bugünün bedelini sana ağır ödeticem falan bende neyi ödetiypsun ya gelen misafiri bırakıp nereye gideyim yaptıklarına bak biri görse suratına tükürür rezil ettin beni herşeyi duydu dedim ve bana bidaha beni arama lan dedi biz sebgilimyiiz en ufak bişeyde ayrılık. Neyse sonra 1 saat geçti beni aradı sen haksızsın şöyle böyle sonra yine kfüür etti 2gün insanları bana ritercih ettin o.. Bana değer vermeyene bende vermem lan çok pişman olacaksın ben seni gözümde şok büyütmüşüm şu bu bende bidaha karşıma çıkma terbiyesiz dedim kapattı sonra. Görüşmeyi eksik mahkeme miz var işte anlaşmalı. Ama takip ediyorum ister istemez. Bir kızla takipleşiypr bütün fotoğraflarını beğenmiş kız bunun. Önceden görmüştüm. Şimdi instagramda eşim 53 tane foto su vardı silmiş 19 kalmış içeriğini göremiyorum takip ettikleri 40dan 30a düşmüş silmiş içeriğine bakamıyorum ama o kız ekli onu anlayabiliyorum.. Sizce ne alaka? Sevgili olmuş olabilirler i aklımda deli sorular evet boşanıcam bence ben haklıyım... Ama insan ister istemez bakıyor siz ne düşünüyorsunuz,
Valla merak ediyorum =)Boşaniyorsunuz zaten şu saatten sonra kiminle olduğunun bi önemi var mi? Takıntı yapma sal gitsin
Çocuk için konuşuyorduk beni sevdiğini özlediğini düzeltebileceğimizi falan söyledi konuşmaya başladık ev tutavaktık sonra bu olay oldu işte.. Hayatımda bitek o olsun istiyor böyle konulara deliriyor ama bşrtek o olamazkiEnteresan , boşanacağın adamla niye sürekli iletişim halindesin , çocuk için falanda değil yani bu .
AlışkanlıkInsan kendine zavalli hissettiren birini neden merak eder diye dusunuyorum...
Delimi ne , vallahi o zaman çocuk için muhattap olun boşverin yani hakaretlere bak ruh hastası .Çocuk için konuşuyorduk beni sevdiğini özlediğini düzeltebileceğimizi falan söyledi konuşmaya başladık ev tutavaktık sonra bu olay oldu işte.. Hayatımda bitek o olsun istiyor böyle konulara deliriyor ama bşrtek o olamazki
=) 20gün kaldı davamıza ister istemsiz stres oluyorum kurtulucam BİLİYORUM da işteDelimi ne , vallahi o zaman çocuk için muhattap olun boşverin yani hakaretlere bak ruh hastası .
Alışkanlık
Belki de öyledir olabilir =) katılıyorum..Aliskanlik degil saplanti. Ve bu saglikli birsey degil.
Allah kurtarsın kardeş , hiç yüz verme boşver , mesafe koy bundan sonra .=) 20gün kaldı davamıza ister istemsiz stres oluyorum kurtulucam BİLİYORUM da işte
Şuan engelliyiz birbirimizde zaten davaya kdr görüşmem kararı aldıkAllah kurtarsın kardeş , hiç yüz verme boşver , mesafe koy bundan sonra .
Kız eşimin tüm fotoğraflarını beğenmiş.. Eşimde beğense fark etmezdi zaten.. Aynı şey bence =) evet öyle bütün gün mesajlaşıyor ve ben bıkıyorum çnk 1 dk geç yazsam kfğür ediyor =(Ben sizi bosanmaya pek kararli göremedim. Eşiniz anlattiginiz gibi biriyse gercekten bir ömür gecmez. Her dakika msj yazmak nedir ya valla hayret ettim. Ergen hareketleri bildiğin. Instagramdan baska kizin fotosunu beğenmişse niyeti bozmuştur ben olsam oyle düşünürüm.
Cnm o ne oyle herseye küfür mu edilir? Çocuğunuz buyuyecek onun yaninda da böyle kufurler yagdirirsa o cocuk etkilenmeyecek mi? Esinizin uzman destegine ihtiyacivar bence belki bu sorunlarinizi atlatabilirsiniz bir umut.Kız eşimin tüm fotoğraflarını beğenmiş.. Eşimde beğense fark etmezdi zaten.. Aynı şey bence =) evet öyle bütün gün mesajlaşıyor ve ben bıkıyorum çnk 1 dk geç yazsam kfğür ediyor =(
Ayrıldık çok geç artık tabi de kabul etmiyor söyledim beni haksız görüyor sinirlendirme sinir olacağım şeyler yapma diyorCnm o ne oyle herseye küfür mu edilir? Çocuğunuz buyuyecek onun yaninda da böyle kufurler yagdirirsa o cocuk etkilenmeyecek mi? Esinizin uzman destegine ihtiyacivar bence belki bu sorunlarinizi atlatabilirsiniz bir umut.
O zaman kendisi neden elin kizini begeniyormusÇocuk için konuşuyorduk beni sevdiğini özlediğini düzeltebileceğimizi falan söyledi konuşmaya başladık ev tutavaktık sonra bu olay oldu işte.. Hayatımda bitek o olsun istiyor böyle konulara deliriyor ama bşrtek o olamazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?