Boşanıyorum ama merakta ediyorum ne yapıcam?

Tum gun ne konusuyosunuz mesajda o da ayri bir konu

Tum gun ne konusuyosunuz mesajda o da ayri bir konu
Napıyosun resim at genelde... Her adımı atıyorum. Oda işten bahsediyor yada genel ilgileniyor seni seviyorum özledim canım cicim.. Çoğu zaman cinsel içerikli konuşuyor.. Ama ben bıkıyodum kavga ediyorduk işte

Napıyosun resim at genelde... Her adımı atıyorum. Oda işten bahsediyor yada genel ilgileniyor seni seviyorum özledim canım cicim.. Çoğu zaman cinsel içerikli konuşuyor.. Ama ben bıkıyodum kavga ediyorduk işte
Sizn evliliginizi 4senelik iliskime benzettim aslinda 5senelik ama bu sene surekli ayriliklar yasadik yakin zamanda da tamamen bitirdim ben yoruldum diyerek. Kufur gecen yila kadar cok ederdi bu sene azaltmisti, kiskancti ehliyete universiteye gitmemi kiskanirdi dinlemeyip gittigim icin kavga ettik. Kiyafetim ojem kupem hepsini kiskanirdi. Ben yoruldum diyerek ayrildim ve suan bakiyorum hayatimda hicbir arkadasim kalmamis bitek o var. Bazen ayrildigim icin pisman oluyorum cunku cok alistim ve bunlar oldugu icin iliski cok tutkuluydu ve seviyorum da. Ama alismislik bi heyecan kalmadi. Biriyle sevgili olursa eger cok kiskanip cok uzulucem yikilicam ama bende 1 haftadir biriyle gorusuyorum suan sadece mesajlasma olarak 1 kere de bulustuk. Cok heyecanlaniyorum ama o iliskimden sonra bana yabanci gibi geliyor suan herkes gecer aliskanlik diyor ama bilemiyorum. Pisman olur muyum diye hatta konu acmistim. Sizde bizi gordum ve yazmak istedim. Biz de eger barisirsak evlenirsek boyle mi olucaz

Bence yol yakınken dön =)

Bence yol yakınken dön =)
Ama şöyle de bir sey var suan konustugum kisiyle onu kiyasliyorum benim 5yilda alismisliklarim var ve sunu farkettim asla baskasiyla oyle anlasamayacagim. Ikimizin de karsi cinsten arkadasi yoktu suan gorustugum insanin var ve bana tuhaf geliyor neden cunku oyle alismadim.boyle degisik duygular yasiyorum.Ama diger tum davranislari esiniz gibi butun anlattiklariniz bire bir yani. Pisman olmaktan cok korkuyorum ve onu kiskaniyorum kafam benim de karisik hayirlisi olsun insallah ikimiz icin de

ben kötü niyetliyim sanırım. dam gayet keyfine bakıyor gibi geldi bana. ne güzel dünya. cinsellik istediğinde konuşuyor, canı sıkıldığında basıyor küfürü, aşkım canım cicim yaptığında karşılık buluyor, üstelik çok yakında da boşanıp tüm bu konulardaki sorumluluğundan kurtulacak.

elin kızlarıyla da takipleşmeler filan.

gerçekten bu kadar mı değersiz hissediyorsun pumpkin... ben çok üzülüyorum sana.

Bu adamın işi gücü yok mu ?
Nişanlım bana sürekli mesaj atsa sıkılırım.
Bu adam ne ara çalışıyor diye de düşünürüm.
Gerçekten çok hastalıklı bir bireymiş.

Sadece bu konuşmadan eşinle devam edilemeyecegi anlasılıyor.Senle boşanmadan kızla sevgili olduysa yine onun şerefsizligi degil mi?Zaten hiç dengeli bi adama benzemiyor.

Adam dövüyor hakaret ediyor ama ailelerden uzağa taşınınca düzelecek he mi? Hayal dunyasinda mi yaşıyorsunuz?

Bu ne biçim saplantılı bir ilişki ya kimse demiyor mu size bu durum normal değil diye.

Sizin de algilarinizda problem var bence.

Lütfen boşanma gerekçelerinizi tekrar okuyun ve bir uzman desteği alın. İyi değilsiniz.

Son düzenleme:
Eşinizde sizde normal değilsiniz kesinlikle, çocuğunuzun psikolojisi sağlam kalır umarım bu arada.

Siz güzel olduğunu söyleyen üyeydiniz değil mi
Sizin hiç kendi eviniz olmadı mı yani
Bir çocukla nasıl hergün ilişkiye girecek zamanı hali ve mekanı buldunuz
Bu adam işteyken nasıl sürekli yazabiliyor
Doğru düzgün çalışmamışta çocuğa nasıl bakıyorsunuz
Kafamda konuyla alakasız deli sorular

Kaç mil öteden düzelmiceni anladım ben, sen hala düzeleceğine inanıyor musun gerçekten.

Çocuğuma çokta güzel bakıyorum. Ailem destek oluyor sağolsun babam hiçbirşeyi ni eksik etmiyor.. Eşimin ailesi de orda olduğumuzda beraber yaşıyorduk zaten onlar eksik etmiyordu. Beni aevmemeleri torununu sevmiyor anlamına gelmiyor .. Kayınvalidem le yaşamam eşimle birlikte olmama engel mi anlayamadım? Aynı odada kalmıyoruz heralde. Hergün olması tabiki zor oluyor bende bu şikayetini dile getirdim zaten. Eşim umursamaz... İşteyken dışardayken vs sürekli yazabiliyor =) onuda ona sormak lazım.

Daha neyini merak ediyorsunuz bu ş...n? Bir kadının yaşayabileceği en kötü şeyleri yaşamışsınız. Canınızı kurtardığınıza sevinip sadaka vermek yerine, hala bu psikopat adamın hayatını takip ediyorsunuz. Hemen destek alın yoksa siz her şeyi unutup geri dönersiniz. O kıza da yazık nasıl bir belaya bulaştığını bilmiyor. Aklını başına alır umarım.

Niye böyle aaa ne var ki bunda der gibi anlatıyorsun
Bunların hepsi tek tek bile büyük sorunlar
Ayrı bir evi olmayacak insanlar neden evlenir hiç anlamam.Her iki taraf içinde zor.Kv de ne hak veririm ben.
Çocuğa da onların ya da babanların bakması da normal değil.
Sorumluluklar hep başkalarının üzerinde evcilik o evlilik değil.
Çekmediğin eziyet de kalmamış hala başka biriyle sevgili mi diye dertleniyorsun.
Sence sen de de bir gariplik yok mu?

Ayrı eve çıkamamamızın nedeni kayınvalidem zaten. Eşimi bu yaşa kadar çalışyırmamış. İlk başta bahane ediyor sanıyordum eşim.. Daha do ra iş başvurusu yaptığını duyduğunda evde kıyamet kopunca anladım ki doğru söylüyormuş. Ayrı ev tuttuğunuz zaman annen yok diyordu. Çalışmasın ki ona muhtaç olsun gidemedin istiyordu ilginç gelecek =) banada hayli ilginç geldi... Ama ne yazıkki durum bu. O yüzden hak verilecek bir tarafı yok =).. Evet bi kızla konuşuyor olmasını takıyorum ister istemez kıskanıyorum insanım sonuçta aaaa ayrıldım bitti gitti diyemiyorum öyle ha deyince bitmiyor ne yazıkki. Bende meraklı değilim üzülmeye acı çekmeye. Ailemin destek olmasında gayet normal ailem sonuçta size anormal gelen nedir acaba? Bunun kocası çalışmıyor çocuğada sahip çıkmadı amannn bize ne mi demeleri lazımdı??? Sizinkiler öyle mi der? Bende bunu gariosedim. Her konuda şanssız olsada ailem konusunda çok şanslıyım şükür =)

Bunlar iyi şeylerden sonrasını okumadım .
Siz iyi şeyler görmemişsiniz. Kendinize deger verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…