bosaniyorum buraya kadarmis...

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
esimle 1 bucuk yillik evliyim bir cocugum var.dogumsan sonra cok hassas oldum.bebegime bisey olacak diye...o bu hassasiyetimi kaldiramadi.kizlar nasil anlatsam bilmiyorum
zaten sevgisini.ilgisini gostermeyen biri.onun.koyune gidiyoruz bebegim.rezil oluyor koyde ama sirf o istiyor diye gidiyorum.donus yolunda bana insan aski sevgiyi bulmadan evlenmemeli ben yanlis yaltim.diyor.her hareketimi elestiiryor.ne yapsan gozume batiyor diyor.asik.olarak evlenseydim bu.kadar gozume batmazdi diyor.fiziksel olarak da beni pek begenmez.sonumuz bosanma diyip durdu her kavgadan sonra.son zamanlarda da anlasmali bosanma dilekcesi hazırlamıştı.her kavgadan.sonra verecem verecem diyip durdu.en son bugun gitti verdi.ben de ver dedim.ama verebilecegini dusunmuyordum icim burkuldu.ikimizin de ikinci evliligi.onun.ilk evliliginden bir kzii var benim ilkinden cocugum yoktu.
benim sucum.yokuydu tabiki var bazen onu cildirttim.takintilarimla bogdum.terapiye baslamistim yarida biraktim.bu olaylar olunca.yine de beni bu kadar kolay gozden cikarabilecegini dusunmemistim.ama artik gururlu durmak istiyroum.her kavgadan sonra gittim.aaeildim.ozur diledim aenden asla ayrilamm.falan dedim.o da cok guveniyorud ayrrilmayacagima ama artik bitti.ben olsem de yalvarmayi aglamayi dusunmuyorum.sadece dik durmak istiyorum dimdikama nasil...bana yardim.edin tecrubeli hanimlar zaten her kavgadan sonra da bosol diyip durdu bana

kizlar ben bugun cok kotuyum.cok dengesiz davraniyirum bir bosanmayalim diyorum bir bosanmak.istiyroum ben de diyorum.bir yalvariyorum agliyorum bir dik.durmaya calisyorum.cok kotuyum.bana yardim.edin.sonucta eski karisi bundan bosanmak istemis bu istememis.kadin esyalarla evi terketmis geri donme sarti olarak da çıktığı evi satmasini yeni ev almasini istemis.kabul etmis hallederiz diye.sonucta beni cok kolay gozden cikardisordum sevmiyor musun diye sevmiyorum dedi.bir de diyor ki ben 40 yasinda adamamin sevgi en son gelir uyum ararim huzur ararim vs....ama eski karisi bosanmak istediginde bu sormus sevmoyor musun diye kadin sevmiyorum artik demis.bana yardim edin.

GUNCELLEME
kizlar bubson olayima yorum yapar misiniz.dun aksam mutfak lavabosu tikanmisti.su aklmiyordu bu da bana soylene soylene temizledi sokup.daha once bir kez.yine boyle tikanmisti.yine sokmek zorunda kalmisti.bir daha dikkatli kullan demisti ben de kullanamadim acikcasi.iyiki de bosuyorum ben seni diye soylenerek soktu.temizledi.
ikinci olay da aksam bebege uzun kollu giydirmistim hic kiyageti kalmamisti kosalar makinedeydi.klimayi da 21 dereceye ayarladim.bu mutgakta isini bitirince geldi.basladi.kizmaya sana kac ekz.dedim 25 e ayarlicaksin diye dedi
arada bir kufur etti onu yazmicam ustune de lanet kadin dedi.
soruyorum simdi bu iki olay hakkindaki yorumunuz nedir oldugu gibi anlattim size.

Son düzenleme:
İlk evliliğini yaşayıp ikincide ayrılmak erkekler için daha kolay oluyor çünkü yaşanmışlık ve alışılmış bi durum haline geliyor...zamanında çok yalvarmış özür dilemişsin iş bu safhaya gelmiş hatalarınıda kabul ediyorsun yapacak bişey yok gibi sabır dua ve beklemek dışında Umarım tez,vakitte düzelir size bi tavsiyem var telefonununa bakara suresi indir 3 gün evinde dinle dua et inşallah hayırlı bi yuva ve eş ise düzelir

Bebeğin nasıl rezil oluyor anlamadım. Yollarda mı harap oluyor, noluyor?
Bu kadar şeyin içinde kadını kocası beğenmiyor sürekli gözüme batıyorsun diyor adam önceden gitmiş anlaşmalı boşanma hazırlatmış siz çocuk nasıl harap oluyor yoldaki evdemi köydemi bunun derdindemisiniz harap oluyor derken yatağından uzak evinden uzak herçoçuk yatağını oyuncaklarını arar köy ortamı çok hijyenik değil sinek böcek toz duman demek istedi zaaarr

asik degil sevmiyor begenmiyor. e gitsin kapi orda. deger gormedigin birine yalvarma sende artik sensiz olamam diye. evladin var bal gibi de onsuz olursun.
evde dilekce tehdit vari her kavgada onune konan.yasanir mi boyle psikolojik baskiyla.
zaten deger verse terapinde destek olurdu yarim kalmazdi.birak ne hali varsa gorsun
asla egilme.

Benim esim olacak adamda ikinci evliligini yapti vurdun duymaz beni takmayan biriydi en son artik hayatima bakacak karari aldim beni sevmiyen ilgi gostermeyen adami ne yapiyim artik milletin evliligine gitnayla bakiyordum ustelik benim esimin ilk esi terk etmis hayata bir kere geliyoruz artik olaylar yuzunden sagligimdan oldum ustelik tek cocugum yok benim bence hayatiniza bakin birakin tek cocukla gayet iyi hayatina devam edersiniz

Erkek ve kadin icin o adliyeye adimi bi kere attin mi devami geliyor. Ilk evliliginden neden ayrilmis sorun ne siz nasil evlendiniz nerde tanistiniz ne kadar suredir birbirinizi taniyordunuz. Anlasmali neden kabul ettiniz..

Cok uzuldum sizin adınıza insaallah düzelecek bir durumu vardir

bu adam zaten baştan sizi gözden çıkarmış.kendi pişman olup vazgeçmezse dönmeyin.kendinizi toplamadan tekrar bir ilişki düşünmeyin.

adam aşık olsa ne yav. 3 ay sürüp biten aşkla evlense yine sonu boşanma olur.aman bırak hayatı deneme tahtası olsun seninki değil bazı erkekleri illa kaşınıyor.bırak belasını kendi bulsun sende sürüklenme bunun peşinden.

Bebeğin nasıl rezil oluyor anlamadım. Yollarda mı harap oluyor, noluyor?
annesinin evi cok kotu mama hazirlayamiyorum. egilmek istemiyorum bu kez dik duracambu zamana kadar hep ben adim attim yalvardim agladim

aynen defalarca bos ol dedi.nikahimiz kalmadi bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…