- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Seni sevmediğini hissettimson olayi nasil degerlendiriyorusnuz
Sen ne cevap verdin peki iyi ki boşuyorum seni deyince ?Seni sevmediğini hissettim
iyi ki bosaniyoruz dedimSen ne cevap verdin peki iyi ki boşuyorum seni deyince ?
yuh yani sizi aldatıyor mu sizceistiyor zaten 3.evlilik
aldatma yol.sadece erkek yalniz yasayamaz diyor.yuh yani sizi aldatıyor mu sizce
daha boşanmadan evlenmeyi düşünüyor
bir an önce kaçıp kurtulun bu adamdan arkanıza bile bakmayın
canim benim ailem yok bu birincisi.Ya ben sizin bide bu konunuzu inceleyeyim dedim ama sizin evlilik baştan gitmiş. Ne demek aşık olarak evlenseydim bunlar gözüme batmazdı. Eşiniz kendi ile çelişiyor aşık olarak evlensem gözüme batmazdı aşk sevgi benim için sonra gelir ben 40 yaşında adamım huzur ararım. Ne istiyor çözmesi zor bir adam. Ama anlamadığım siz sanırım boşanma dilekçesi verip aynı evde yaşamaya devam etmişsiniz çok saçma değil mi ? Yani tıkanan lavaboyu iyiki seni boşuyorum diyerek temizlemesi dilekçeyi verdiğiniz an itibari ile aynı evde yaşamayı bozmadığınızı gösterdi bana çok değişik bir ilişkiniz var gerçekten
Son olaylar hakkında yorumum; aranızda sevgi, saygı kalmamış maalesef. Klima ayarına gelince nazi kampı mı orası ? 25 demişse kanun mu bu? Terbiyesizlik yapıyor Eşiniz. Neyse bence aile terapistine gidin bebeğiniz için olmuyorsa boşanın. Böyle devam etmeyin.esimle 1 bucuk yillik evliyim bir cocugum var.dogumsan sonra cok hassas oldum.bebegime bisey olacak diye...o bu hassasiyetimi kaldiramadi.kizlar nasil anlatsam bilmiyorum
zaten sevgisini.ilgisini gostermeyen biri.onun.koyune gidiyoruz bebegim.rezil oluyor koyde ama sirf o istiyor diye gidiyorum.donus yolunda bana insan aski sevgiyi bulmadan evlenmemeli ben yanlis yaltim.diyor.her hareketimi elestiiryor.ne yapsan gozume batiyor diyor.asik.olarak evlenseydim bu.kadar gozume batmazdi diyor.fiziksel olarak da beni pek begenmez.sonumuz bosanma diyip durdu her kavgadan sonra.son zamanlarda da anlasmali bosanma dilekcesi hazırlamıştı.her kavgadan.sonra verecem verecem diyip durdu.en son bugun gitti verdi.ben de ver dedim.ama verebilecegini dusunmuyordum icim burkuldu.ikimizin de ikinci evliligi.onun.ilk evliliginden bir kzii var benim ilkinden cocugum yoktu.
benim sucum.yokuydu tabiki var bazen onu cildirttim.takintilarimla bogdum.terapiye baslamistim yarida biraktim.bu olaylar olunca.yine de beni bu kadar kolay gozden cikarabilecegini dusunmemistim.ama artik gururlu durmak istiyroum.her kavgadan sonra gittim.aaeildim.ozur diledim aenden asla ayrilamm.falan dedim.o da cok guveniyorud ayrrilmayacagima ama artik bitti.ben olsem de yalvarmayi aglamayi dusunmuyorum.sadece dik durmak istiyorum dimdikama nasil...bana yardim.edin tecrubeli hanimlar zaten her kavgadan sonra da bosol diyip durdu bana
kizlar ben bugun cok kotuyum.cok dengesiz davraniyirum bir bosanmayalim diyorum bir bosanmak.istiyroum ben de diyorum.bir yalvariyorum agliyorum bir dik.durmaya calisyorum.cok kotuyum.bana yardim.edin.sonucta eski karisi bundan bosanmak istemis bu istememis.kadin esyalarla evi terketmis geri donme sarti olarak da çıktığı evi satmasini yeni ev almasini istemis.kabul etmis hallederiz diye.sonucta beni cok kolay gozden cikardisordum sevmiyor musun diye sevmiyorum dedi.bir de diyor ki ben 40 yasinda adamamin sevgi en son gelir uyum ararim huzur ararim vs....ama eski karisi bosanmak istediginde bu sormus sevmoyor musun diye kadin sevmiyorum artik demis.bana yardim edin.
GUNCELLEME
kizlar bubson olayima yorum yapar misiniz.dun aksam mutfak lavabosu tikanmisti.su aklmiyordu bu da bana soylene soylene temizledi sokup.daha once bir kez.yine boyle tikanmisti.yine sokmek zorunda kalmisti.bir daha dikkatli kullan demisti ben de kullanamadim acikcasi.iyiki de bosuyorum ben seni diye soylenerek soktu.temizledi.
ikinci olay da aksam bebege uzun kollu giydirmistim hic kiyageti kalmamisti kosalar makinedeydi.klimayi da 21 dereceye ayarladim.bu mutgakta isini bitirince geldi.basladi.kizmaya sana kac ekz.dedim 25 e ayarlicaksin diye dedi
arada bir kufur etti onu yazmicam ustune de lanet kadin dedi.
soruyorum simdi bu iki olay hakkindaki yorumunuz nedir oldugu gibi anlattim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?