bosaniyorum buraya kadarmis...

tamam kizlar sagolun yorumlariniz icin lanet kadin sozunu duyduktan sonra bosanmaya karar verdim

Ya ben sizin bide bu konunuzu inceleyeyim dedim ama sizin evlilik baştan gitmiş. Ne demek aşık olarak evlenseydim bunlar gözüme batmazdı. Eşiniz kendi ile çelişiyor aşık olarak evlensem gözüme batmazdı aşk sevgi benim için sonra gelir ben 40 yaşında adamım huzur ararım. Ne istiyor çözmesi zor bir adam. Ama anlamadığım siz sanırım boşanma dilekçesi verip aynı evde yaşamaya devam etmişsiniz çok saçma değil mi ? Yani tıkanan lavaboyu iyiki seni boşuyorum diyerek temizlemesi dilekçeyi verdiğiniz an itibari ile aynı evde yaşamayı bozmadığınızı gösterdi bana çok değişik bir ilişkiniz var gerçekten

canim benim ailem yok bu birincisi.
farkli bir sehirdeyim yani dogup buyudugum sehirde degil de adamin yasadigi sehirde yasiyorum buraya gelin geldim diyim.
dilekceyi verdi evet davayi acti ama pat diye nasil cikip gideyim evden ev aramaya baslicam en kisa zamanda.kafamda bitirdik zaten bitti bu evlilik.

Son olaylar hakkında yorumum; aranızda sevgi, saygı kalmamış maalesef. Klima ayarına gelince nazi kampı mı orası ? 25 demişse kanun mu bu? Terbiyesizlik yapıyor Eşiniz. Neyse bence aile terapistine gidin bebeğiniz için olmuyorsa boşanın. Böyle devam etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…