- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
bizi gelecekte ne bekledigini bilmiyoruz ama gururlu durmak ulasilmaz olmak istiyorsan taviz verme.kacan kovalanir belkide bir zaman sonra allahin sevdiği kuluymusum kurtuldum diyeceksinboyle yaparsam doner mi
Ya canım dönse adamı senin için kabul eder miboyle yaparsam doner mi
bu yüzden sevmeden evlilik lafları falan etmişevet canim
bi de eve mi geldi hiçbişey olmamış gibi?islik caliyor evde kendisi gayet memnun halinden
evet canim gidecej birazdanbi de eve mi geldi hiçbişey olmamış gibi?
ne hali varsa görsün gitsin bırakevet canim gidecej birazdan
istiyor zaten 3.evlilik
Boşanmış erkeklere karşı olan önyargılarımı güçlendiren vakalarka karşılaşıyorum her gün.evet canim
Canım seni böyle eleştiren, resmen üstü kapalı hakaret eden, seninle evli olmak istemediğini dile getiren adamı sen boşasaydın zaten keşke... Bırakmam seni demekle iyice havaya sokmuşsun. Barsağın dolu tarafından bak bu adam sana çocuğun büyüdüğünde onun yanunda da hakaret edecekti. Al yavrunu bak yoluna bebeğine biri bakar sende çalışırısn ayrıca bay çok bilmiş paşa paşa nafaka da ödemek zorunda! Hiç üzülme kafanı dik tut geri adım atma koca olmaz ondan konuşmalara bakar mısın adamın bulunmaz hint kumaşı sanki...esimle 1 bucuk yillik evliyim bir cocugum var.dogumsan sonra cok hassas oldum.bebegime bisey olacak diye...o bu hassasiyetimi kaldiramadi.kizlar nasil anlatsam bilmiyorum
zaten sevgisini.ilgisini gostermeyen biri.onun.koyune gidiyoruz bebegim.rezil oluyor koyde ama sirf o istiyor diye gidiyorum.donus yolunda bana insan aski sevgiyi bulmadan evlenmemeli ben yanlis yaltim.diyor.her hareketimi elestiiryor.ne yapsan gozume batiyor diyor.asik.olarak evlenseydim bu.kadar gozume batmazdi diyor.fiziksel olarak da beni pek begenmez.sonumuz bosanma diyip durdu her kavgadan sonra.son zamanlarda da anlasmali bosanma dilekcesi hazırlamıştı.her kavgadan.sonra verecem verecem diyip durdu.en son bugun gitti verdi.ben de ver dedim.ama verebilecegini dusunmuyordum icim burkuldu.ikimizin de ikinci evliligi.onun.ilk evliliginden bir kzii var benim ilkinden cocugum yoktu.
benim sucum.yokuydu tabiki var bazen onu cildirttim.takintilarimla bogdum.terapiye baslamistim yarida biraktim.bu olaylar olunca.yine de beni bu kadar kolay gozden cikarabilecegini dusunmemistim.ama artik gururlu durmak istiyroum.her kavgadan sonra gittim.aaeildim.ozur diledim aenden asla ayrilamm.falan dedim.o da cok guveniyorud ayrrilmayacagima ama artik bitti.ben olsem de yalvarmayi aglamayi dusunmuyorum.sadece dik durmak istiyorum dimdikama nasil...bana yardim.edin tecrubeli hanimlar zaten her kavgadan sonra da bosol diyip durdu bana.
Evet dik dur böyle bi adam için zaten ağlanmazesimle 1 bucuk yillik evliyim bir cocugum var.dogumsan sonra cok hassas oldum.bebegime bisey olacak diye...o bu hassasiyetimi kaldiramadi.kizlar nasil anlatsam bilmiyorum
zaten sevgisini.ilgisini gostermeyen biri.onun.koyune gidiyoruz bebegim.rezil oluyor koyde ama sirf o istiyor diye gidiyorum.donus yolunda bana insan aski sevgiyi bulmadan evlenmemeli ben yanlis yaltim.diyor.her hareketimi elestiiryor.ne yapsan gozume batiyor diyor.asik.olarak evlenseydim bu.kadar gozume batmazdi diyor.fiziksel olarak da beni pek begenmez.sonumuz bosanma diyip durdu her kavgadan sonra.son zamanlarda da anlasmali bosanma dilekcesi hazırlamıştı.her kavgadan.sonra verecem verecem diyip durdu.en son bugun gitti verdi.ben de ver dedim.ama verebilecegini dusunmuyordum icim burkuldu.ikimizin de ikinci evliligi.onun.ilk evliliginden bir kzii var benim ilkinden cocugum yoktu.
benim sucum.yokuydu tabiki var bazen onu cildirttim.takintilarimla bogdum.terapiye baslamistim yarida biraktim.bu olaylar olunca.yine de beni bu kadar kolay gozden cikarabilecegini dusunmemistim.ama artik gururlu durmak istiyroum.her kavgadan sonra gittim.aaeildim.ozur diledim aenden asla ayrilamm.falan dedim.o da cok guveniyorud ayrrilmayacagima ama artik bitti.ben olsem de yalvarmayi aglamayi dusunmuyorum.sadece dik durmak istiyorum dimdikama nasil...bana yardim.edin tecrubeli hanimlar zaten her kavgadan sonra da bosol diyip durdu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?