bosaniyorum buraya kadarmis...

boyle yaparsam doner mi
Ya canım dönse adamı senin için kabul eder mi
Yüzüne yüzüne sevmiyorum güzel değilsin aşık değilim diyen adamı mı kabul edeceksin
Asıl hatayı ayağına gidip gidip özür dilemekle etmişsin gururunu kırdığınla kalmışsın

Hadi şimdi geri döndü 5 ay sonra yine bir boşanma dilekçesiyle karşına çıkmayacağı ne malum
O adamı da Allah bildiği gibi yapsın madem evlilik yürütmeye gönlün yok ne diye elalemin kadının günahına girersin?
Ayrıca her birinden bir çocuk yapıp çocuklarında günahına girmiş pis herif

Defolup gitsin. Madem hiçbir yönden beğenmiyordu niye çocuk sahibi olmamak için cabalamadi.

Boşanmış erkeklere karşı olan önyargılarımı güçlendiren vakalarka karşılaşıyorum her gün.

Kadınlar evcimendir. Yuvam da yuvam diye her şeye göğüs gererler. Boşanmaktan kaçınırlar.

Ama erkekler öyle değil.

Bir kadın boşanıyorsa hatanın yüzde 90ı erkektedir. Istisnalar elbette vardır. Ama bizim gibi ataerkil toplumlardaki dul algısı nedeniyle kadınlarımız en zorlu evliliklerde bile dizini kırıp oturur.

Dayak yer. Aldatılır. Aç kalır. Sesi çıkmaz.

Ve buna rağmen bir kadın bir erkeği boşadıysa o adamdan korkarım ben.

Iyi bir adamı boşayacak kac tane kadın vardır?

Boşanmış erkekten korkarım. Bu net yani.

Ve sizinkinin 2.boşanması.

Ilkinden neden ayrılmış. Sormuş muydunuz..sordunuz. eşi aldatti kocasıni dimi...

Genelde öyle diyorlar.

Oh valla. Evlen. Çocuk yap. Sonra bosan. Çocuğu annesine ver. Bi daha evlen. Ve her seferinde seninle evlenecek bir alıcı çıksın. Iyi hayat tabi.

Neyse bacım. Bir hata etmişsin. Evlenmişsin. Artık aklini başına al. 3.evlilik icin acele etme. Illaki evleneceksen de bu kez iyice ölç tart biç.

Takıntıların için de tedavi ol. Bir tedavisi var cok şükür. Çok zor bir tedavi değil. Kurtulan cok insan var.

Allah yardımcın olsun

Bir erkeğin yapabileceği tüm terbiyesizlikleri yapmış daha ne yapsın. Adınıza üzüldüm. Ha ona da bir sey diyemem takıntılı insanlarla yasamak zordur
Yine de üslubu aşırı kırıcı ve anlasmasi zor geldi bana

Her kavgada bos ol diyomus.Zaten bosamis adam sizi bana esim insan aski bulmadan evlenmemeli ben yanlis yaptim dese onda once ben hazirlardim dilekceyi al git aski bul evlen diye isiniz maasiniz vrmis neden sizj bu kadar asagilayan erkege bagimli kalasinizki adam sevmedigini soylemis.Onunuze bakin cocugunuzu buyutun 3. Evliligide mumkunse iyice tanimadan yapmayin

Aşki gectim de bi insan begenmedigi biriyle neden evlenir. Erkekte sevgi oldugu zaman kolay kolay bitmiyor. Hakkinizda hayirlisi olsun

Canım seni böyle eleştiren, resmen üstü kapalı hakaret eden, seninle evli olmak istemediğini dile getiren adamı sen boşasaydın zaten keşke... Bırakmam seni demekle iyice havaya sokmuşsun. Barsağın dolu tarafından bak bu adam sana çocuğun büyüdüğünde onun yanunda da hakaret edecekti. Al yavrunu bak yoluna bebeğine biri bakar sende çalışırısn ayrıca bay çok bilmiş paşa paşa nafaka da ödemek zorunda! Hiç üzülme kafanı dik tut geri adım atma koca olmaz ondan konuşmalara bakar mısın adamın bulunmaz hint kumaşı sanki...

Evet dik dur böyle bi adam için zaten ağlanmaz
Anlaşmalı boşanmayıda kabul etme kime sormuşta anlaşmalı dilekçe hazırlatmış kendi kendine
Kesinlikle kabul etme duruşmada söyle kabul etmiyorum çekilmeli boşanacam de nafaka falan al
Boşanma dilekçesinde ne yazıyo nafaka vercekmi size yada herhangi mal mülk
Bana sanki bişy vermemek için emrivaki yapmış gibime geldi

Surekli senden bosanicam diyen biriyle sevgisini hissedemediginz birinden neden cocuk yaptiniz cok merak ettim sormadan edemiycem. Siz simdi bosaniyosunuz olan o cocuga olucak. Bi ayri anne baba evladi olarak evladiniz adina üzüldüm malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…