bosaniyorum buraya kadarmis...

Eşiniz bahane bulmuş gibi geliyor. Ama takıntılarınız ne derecede onu bilmiyorum. Aşırı ise gerçekten bunalmış olabilir. Gidip sakın tekrar yalvarmayın. Eski eşini düşünüp kendinizi daha çok yıpratmayın. Olan olmuş söylediğiniz gibi dik durun.

sizce bahane mi takintilarim.senin cok guzel huylarin da var diyor.senden iyisini bulamayacagimi da biliyorum ama seninle de yalamam diyor.

Takıntılarınız ne derece ileri mi?
cok ileri degildi ama ona gore ileriydi.dogumdan sonra bebeggime bisey olacak korkusu saedi beni.zaten hpv virusu var sigil.cikiyor tehlikeli tipleri de var.tuvaletten cikip wllerimi uzun sure yikiyordum.uzerime akinti bulasmistir diye aurekli.kiyafet degistiriyordum.bunungibi

İşte eşiniz bınlardan gerçekten yorulmuşta olabilir ya da bahane olarak sunadabilir. En iyi siz tanırsınız eşinizi.

Ayy sende böyle birisine aşık değilsindir herhalde. Sende eşyaları al git. Isın gücün varmış. Ne bu eziklik Allah aşkına? Asla kendi bu duruma düşürme.
Madem öyle bence sende aşkı aramalısın. Bunu cekmekyerine

Bence o hala eski esini seviyor galiba onun icin dik durmalisin uzul agla ama asla ona belli etme belkide esin guclu kadinlardan hoslaniyor eski esi onu sevmedigi istemedigi icin ona yalvarmis siz ona aglayip yalvarincada istememis olabilir erkek iste degisikler ama o laflari diyen adami gozden cikar ne olursa olsun

gururum cok incindi.dik dursam pisman olur mu

Ilk bosanmanizi nasil atlattiysaniz bunu da atlatabilirsiniz. Sevmeyen birinin yaninda durdukca daha da gozune batarsiniz. Saygi da biter bir sure sonra, siddet baslar. Kendinize ayri bir duzen kurun. Bu da gecer inanin. Ben cok mutlu olacaginiza inaniyorum ama bu adamla mutlu olamazsiniz.

Ağzına eline sağlık arkadaşım öyle güzel dile getirmişsin ki içimden geçenleri.Erkekler hep kendi haklı tek suçlu kadınlar.Hiçbir erkeğe güven yok koynunda beslenen yılan oluveriyorlar biranda

Çok üzüldüm. Çünkü Allah c.c en sevmediği helaldir talak. Tabii ki hak olan bir şey boşanmak tıpkı evlilik gibi. Ama bazen de gereksiz şeyleri çok abartıyoruz. İki haftaya yakındır giriyorum buraya kadınların geneli yok kv böyle dedi kocam beni savunmadı artık bıktım vs.

Her şeye çok konuşuyoruz ya. Şiddet vs uygulamıyorsa ne gerek vardı olayların bu seviyeye gelmesine, hem de çocuk varken...

kizlar her gecen gun bosanmak hakkindaki kararim sekilleniyor.ben de istiyorum bosanmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…