- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
insallah canim.calisiyorum zaten muhtac degilim sukur.Elham bilmez k.çını silmez ama üç talakta boşamayı bilirler.
Bittiyse bitti bacım böyle densizlerle durma sen zaten.
Aç mezarı yok bir kapı açılır illa ki.
böylelerine ne kadar pesinde kossan okadar dötleri kalkar hic birsey yapma bi sakinligini koru derim , tabi takintilarin ile hic ugrasma bi kendini ve etrafini takintilarindan arindir sakin ve sessiz kal bencekizlar yine de istiyorum ki pisman olsun o diz coksun.ama bu kez donus olsa da kolay oayacak.bu surectw ne yapsam pisman olur.bilirsiniz ise yaramayacak ama kadinsi duygular
su saatten sonra isterse o egilir alttan alir. sen asla yapma. calisiyormussun da. daha ne? calismadigi icin nelere katlanan kadinlar var, bunu unutma. sen zorunda da degilsin. zaten bebegi oldugu icn, nafaka da vermek zorunda.annesinin evi cok kotu mama hazirlayamiyorum.
egilmek istemiyorum bu kez dik duracambu zamana kadar hep ben adim attim yalvardim agladim
Oh çok şükür sevındım ya.insallah canim.calisiyorum zaten muhtac degilim sukur.
kararli dur. asla soru sormakizlar yine de istiyorum ki pisman olsun o diz coksun.ama bu kez donus olsa da kolay oayacak.bu surectw ne yapsam pisman olur.bilirsiniz ise yaramayacak ama kadinsi duygular
korkar mi dersin onun da ikinci evliligi bitiyor her birinden birer cocuksu saatten sonra isterse o egilir alttan alir. sen asla yapma. calisiyormussun da. daha ne? calismadigi icin nelere katlanan kadinlar var, bunu unutma. sen zorunda da degilsin. zaten bebegi oldugu icn, nafaka da vermek zorunda.
ee neden yuzune yuzune gururunu onurunu kirip sevmedigini soyleyen adami cekesin ki?
naptin diye sorma bile.
dilekceyi verdim derse, sadece tamam de bebeginle ilgilen. asla soru sorma, tedirgin gorunme. birkere kararli dur, o korksun.
anlasmaya vardik maddi konular sorun.olmayacakAnlaşmalı boşanma davası açtıysa, siz de imzalamış olmalısınız. Şartlar konusunda ortak karara varabildiniz mi? Detayları incelemeden sırf sinirle, eşinizin hazırladığı metni imzalamadınız inşallah. Küçücük bebeğiniz var, Onun ve sizin haklarınızı vermeli.Bu saatten sonra yürütebileceğinize umudunuz yoksa ve en önemlisi sevmiyorum diyorsa eşiniz, yapacak en iyi şey dik bir duruşa sahip olup yoluna bakmak olur zaten. Hakkınızda hayırlı olanı dilerim.
o adam bu kafayla giderse 3.evlilik ve 3.çocuk da olurkorkar mi dersin onun da ikinci evliligi bitiyor her birinden birer cocuk
istiyor zaten 3.evliliko adam bu kafayla giderse 3.evlilik ve 3.çocuk da olur
annesinin evi cok kotu harabe gibi.koye gidince kardeslerinin evinde kalmak zorunda kaliyoruz.orasi da cok kalabalik oluyor.yol desen 1 bucuk saat git bir bucuk saat don.rezillik yaniBebeğin nasıl rezil oluyor anlamadım. Yollarda mı harap oluyor, noluyor?
Çok iyi dedin kızElham bilmez k.çını silmez ama üç talakta boşamayı bilirler.
Anladım canım. Yine de düzelir inşallah ya üzülüyorum boşananlaraannesinin evi cok kotu harabe gibi.koye gidince kardeslerinin evinde kalmak zorunda kaliyoruz.orasi da cok kalabalik oluyor.yol desen 1 bucuk saat git bir bucuk saat don.rezillik yani
görücü usulü müydü?ben sevmistim o sevmemis
evet canimgörücü usulü müydü?
boyle yaparsam doner mikalbinin agrisindan ölsende dik dur.cok gorduk boyle adamları. iletisimi kes durumu cok cabuk kabullenmis gorun.sakın sosyal medyadan igneli laflar filan etme.bazi insanlar neyi kacirdim ben diyip yalvarmaya basliyor.ama kesinlikle burnun dusse egilip alma.hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?