bosaniyorum buraya kadarmis...

kizlar yine de istiyorum ki pisman olsun o diz coksun.ama bu kez donus olsa da kolay oayacak.bu surectw ne yapsam pisman olur.bilirsiniz ise yaramayacak ama kadinsi duygular

kizlar yine de istiyorum ki pisman olsun o diz coksun.ama bu kez donus olsa da kolay oayacak.bu surectw ne yapsam pisman olur.bilirsiniz ise yaramayacak ama kadinsi duygular
böylelerine ne kadar pesinde kossan okadar dötleri kalkar hic birsey yapma bi sakinligini koru derim , tabi takintilarin ile hic ugrasma bi kendini ve etrafini takintilarindan arindir sakin ve sessiz kal bence

annesinin evi cok kotu mama hazirlayamiyorum.
egilmek istemiyorum bu kez dik duracambu zamana kadar hep ben adim attim yalvardim agladim
su saatten sonra isterse o egilir alttan alir. sen asla yapma. calisiyormussun da. daha ne? calismadigi icin nelere katlanan kadinlar var, bunu unutma. sen zorunda da degilsin. zaten bebegi oldugu icn, nafaka da vermek zorunda.
ee neden yuzune yuzune gururunu onurunu kirip sevmedigini soyleyen adami cekesin ki?
naptin diye sorma bile.
dilekceyi verdim derse, sadece tamam de bebeginle ilgilen. asla soru sorma, tedirgin gorunme. birkere kararli dur, o korksun.

Anlaşmalı boşanma davası açtıysa, siz de imzalamış olmalısınız. Şartlar konusunda ortak karara varabildiniz mi? Detayları incelemeden sırf sinirle, eşinizin hazırladığı metni imzalamadınız inşallah. Küçücük bebeğiniz var, Onun ve sizin haklarınızı vermeli.Bu saatten sonra yürütebileceğinize umudunuz yoksa ve en önemlisi sevmiyorum diyorsa eşiniz, yapacak en iyi şey dik bir duruşa sahip olup yoluna bakmak olur zaten. Hakkınızda hayırlı olanı dilerim.

kararli dur. asla soru sorma
tedirgin gorunme eger bi sey derse tamam odu evet hayir seklinde cevapla. ozetle ustune dusme
.son kez konusalim falan deme. bebeine ve kendine bak sadece. sessizligini yalvarmadigini gorunce o korkcak.
alismis sana hakaret ettigi halde yalvarmana. bu sefer ole olma

bebeğiniz için güçlü olmak zordundasınız
madem aşık değilmiş neden evlenmiş acaba sizinle
sanki düzenli maaşınız için evlenmiş olabilir
kendi ne iş yapıyor peki
hiç üzülmeyin, mutsuz kavga gürültülü bir ortamda büyümesindense
yavrunuz sizinle huzur içinde büyüsün
bu arada benim de ikinci evliliğim ve boşanma aşamasındayım
Allah yardımcımız olsun

korkar mi dersin onun da ikinci evliligi bitiyor her birinden birer cocuk

anlasmaya vardik maddi konular sorun.olmayacak

Bebeğin nasıl rezil oluyor anlamadım. Yollarda mı harap oluyor, noluyor?
annesinin evi cok kotu harabe gibi.koye gidince kardeslerinin evinde kalmak zorunda kaliyoruz.orasi da cok kalabalik oluyor.yol desen 1 bucuk saat git bir bucuk saat don.rezillik yani

kalbinin agrisindan ölsende dik dur.cok gorduk boyle adamları. iletisimi kes durumu cok cabuk kabullenmis gorun.sakın sosyal medyadan igneli laflar filan etme.bazi insanlar neyi kacirdim ben diyip yalvarmaya basliyor.ama kesinlikle burnun dusse egilip alma.hakkinda hayirlisi olsun

boyle yaparsam doner mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…