- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.478
- 358
Nöbetçi mahkemeler var diye bişey okudum geçenlerde.Şuan boşanma davası açılıyor mu bu arada? Ve o istediği için o mu açmalı davayı ?
Umarım en hızlı ve en sağlıklı bir şekilde bir an önce kurtulursunuz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nöbetçi mahkemeler var diye bişey okudum geçenlerde.Şuan boşanma davası açılıyor mu bu arada? Ve o istediği için o mu açmalı davayı ?
Üzgünüm ama yumuşatarak anlaytığınız şeyler dırdıra giriyor. Kötü bile olsalar insanlar ailelerinin kötülenmesinden hoşlanmaz. Benim kötü bir ailem var, bunu ben söylerim ama eşim bana asla söyleyemez sadece üzüldüğümü görünce teselli eder 'artık biz aileyiz boşver sen onları' der. Adamın da içinde yara olan şeyleri durup durup yüzüne vurursanız o da soğur. Geçmiş olsun. Bundan sonraki hayatınıza ders olsun.Konularımı bilenler bilir. Evlendiğimizden beri eşimin ilgisizliğinden va şikayetçiydim. Son bir aydır da depresyona girdiğini söylüyordu fakat asıl sorun benmişim. Ailesi bize evlenirken hiçbir maddi yardımda bulunmadı, bize gelen bütün zarfları kendileri aldılar vs. Ben de bu konuyla ilgili şeyler açılınca bunu eşime hep hatırlattım ki hep haklı olduğumu söylerdi. Maddiyi geçtim manevi olarak bile yoklardı. Evlenmemize bir hafta kala köyden geldiler, eşim askere gidecekti bizim köyde olmamız lazım diyip yanında yoklardı, ye yemesi ne içmesi hiçbir şeyiyle ilgilenmemişler. Ben bunları söylerdim içinde suçlu olmuşum içinde biriktirmiş ve bana dün sen konuları kapatamadın bende de bitti bir şeyler artık sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Günlerdir uzak mesafeli zaten ve ben tanıştığımız günden bu yana hep onun borçları, onun üstü başı onun yemeği onun bilmem neyi uğraştırdım durdum. Kimse yokken ben vardım yanında ama ailesine laf ediyormuşum diye (onlara bir şey demedim kendisine o da ona yapmadıklarıyla ilgili bana yapmadıkları değil) benden vazgeçti. Dün gidiyorum o zaman dedim emin misin dedim evet dedi valizimi topladım annemleri çağırdım ve beni aldılar. Şuan annemlerdeyim. Bu iş de böylece bitecek. Şuan çok mutsuzum çünkü seviyorum insan olarak iyi bir insan ama farkettim ki ben eş olarak da hep ilgiye sevgiye aç kalmışım. Hiç eşim gibi hissedemeden evli gibi hissedemediklerini zaten bazı dönemler. Bu da böyle bir hikaye içimi dökmek istedim
Bana ailesinin eksiklerini anlatan da oydu ama. Kendisini acındıran ailem şunları şunları yaptı bana o yüzden ben de böyleyim şuan diyende oydu. Ben diyince suç olduysa o zaman maddi manevi sıkıştığında da ailesine gidip bana gelmeyecekti. Sıkışınca redd böyle oldu diye bana geliyor ama ben laf söyleyince de ben kötü oluyorumÜzgünüm ama yumuşatarak anlaytığınız şeyler dırdıra giriyor. Kötü bile olsalar insanlar ailelerinin kötülenmesinden hoşlanmaz. Benim kötü bir ailem var, bunu ben söylerim ama eşim bana asla söyleyemez sadece üzüldüğümü görünce teselli eder 'artık biz aileyiz boşver sen onları' der. Adamın da içinde yara olan şeyleri durup durup yüzüne vurursanız o da soğur. Geçmiş olsun. Bundan sonraki hayatınıza ders olsun.
Onun anlattıklarını siz yüzüne vurmamalısınız. Bunlar tekrar gündeme geliyorsa da sesinizde öfke kin olmayacak dertleşme havasında olacak. Hepimizin ailelerinin defoları var. Bunları eşimizle paylaşırken silah olarak kullanılsın diye paylaşmayız. Sizin tavrınız nasıldı bilemem ama eşim bana her gergin anda 'zaten şunu şunu da yapmıştı senin ailen' dese bir süre sonra sırtımı dönerim. Ben kontrol etmiyorum onları, ben seçmedim, varlar ve maalesef bu bağlar kopmayan cinsinden, her halleriyle idare etmek durumundayız. Haklısın deyip seninle beraber o da laf söyleyemez ağrına gider. O biliyor zaten onların yaptıklarını, düzeltme şansı da yok, her seferinde hatırlayıp kırılmak kimseye iyi gelmez.Bana ailesinin eksiklerini anlatan da oydu ama. Kendisini acındıran ailem şunları şunları yaptı bana o yüzden ben de böyleyim şuan diyende oydu. Ben diyince suç olduysa o zaman maddi manevi sıkıştığında da ailesine gidip bana gelmeyecekti. Sıkışınca redd böyle oldu diye bana geliyor ama ben laf söyleyince de ben kötü oluyorum
Ama bu yüzden de boşanılmaz.Onun anlattıklarını siz yüzüne vurmamalısınız. Bunlar tekrar gündeme geliyorsa da sesinizde öfke kin olmayacak dertleşme havasında olacak. Hepimizin ailelerinin defoları var. Bunları eşimizle paylaşırken silah olarak kullanılsın diye paylaşmayız. Sizin tavrınız nasıldı bilemem ama eşim bana her gergin anda 'zaten şunu şunu da yapmıştı senin ailen' dese bir süre sonra sırtımı dönerim. Ben kontrol etmiyorum onları, ben seçmedim, varlar ve maalesef bu bağlar kopmayan cinsinden, her halleriyle idare etmek durumundayız. Haklısın deyip seninle beraber o da laf söyleyemez ağrına gider. O biliyor zaten onların yaptıklarını, düzeltme şansı da yok, her seferinde hatırlayıp kırılmak kimseye iyi gelmez.
Biz şuan ayrılık aşamasındayız. Eşim hala depresyon gibi bir şey de. Ailesinden kimse yok yineMalesef erkeklerin geneli böyle. Evlenmeden önce ailesiyle doğru düzgün görüşmeseler bile evlendikten sonra kıymete biniyor. Ortada bile olmayan anne baba dahi evlenince “Onlar benim ailem!!!” oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Her zaman böyle olmadı mı? Evlatlarının sorunu var arazi olmuşlar. Para var desen koşa koşa gelirler yemeğe. Amaaan bıraksana, seninki kendi kendine etti.Biz şuan ayrılık aşamasındayız. Eşim hala depresyon gibi bir şey de. Ailesinden kimse yok yineama ben bir şey söyleyince kötü oldum
![]()
Valla ilk başta sana ve yorumlarına çok kızıyordum ama şuan çok hoşuma gidiyorHer zaman böyle olmadı mı? Evlatlarının sorunu var arazi olmuşlar. Para var desen koşa koşa gelirler yemeğe. Amaaan bıraksana, seninki kendi kendine etti
O kadar emin olmayın. Bakın siz boşanıyorsunuz.Ama bu yüzden de boşanılmaz.
Sırf size bunu yaşattı diye geri dönmeyinKeşke eşinize deseydiniz madem ayrılmak istiyorsun kapı orada diye. Gecenin o saati evden gitmek zorunda olan siz degilsinizki.
Çok haklısınızSırf size bunu yaşattı diye geri dönmeyin