annem cok konustu bende tabi ama o kararini vermisti dönmedi.simdi cuma gununu bekliyoruz bosanmak icin
amin tesekkur ederim kardesim Allah razi olsunRabbim senin icin hayirli olani gostersin insallah...hayirlisi neyse onun icin hacet namazi kil.bakara suresi oku yada dinle.ve esinle son kez konusmaya calis...ama olmuyorsa da hicccc zorlama...yoluna bak kardesim..Rabbim yardimcin olsun....
Gecmis olsun diyeyim oncelikle.. Zor olmali sevdiginiz için ama insallah cabucak atlatip kızınızla cokk mutlu bir hayat gecirirsinizevet bitti bosandik.kizimla biz basbasa kaldik.bizi birakirken vedalasmadi bile.adliyeden cikarkende cok sukur dedi sanki ne yaptimda benden kurtulduguna bu kadar sevincli anlayamadim.ama ben bu yikimi nasil atlaticam bilmiyorum
Canim gecmis olsun .Hayirlisi olsun insallah.Seni ve cocugunu dusunmeyen biri icin sen neden yas tutacaksin ki.....bosver...sen de hayatini kizinla birlikte yasamaya bak..Rabbim yardimciniz olsun.....
Aminnnnnnn..aliskanliklar var 9 yilin aliskanligi..ki benim sevgimde var ama bitecek unutacak inaniyorum.baska carem yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?