bosanma asamasi

Anne2501

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
62
41
8
34
merhaba hanimlar malesef esimle anlasmali bosanma dilekcesi verdik bugun.durusma iki gun sonra..ben cok mutsuzum bu durumu nasil atlatacagim bilmiyorum.11 aylik bir kizimiz var 3 yili gecmisti evliligimiz.simdi cok kavga ettigimiz sebebiyle esim tarafindan bitiriliyor.aslinda gözle gorunur bir sebep yoktu ama aramizda saygi bitmisti ve onun bana olan sevgiside.ama benim sevgim bitmedi cok aci cekiyorum nefes alamiyorum gibi ondan sonra hayat yok gibi..nasil asacagim nasil atlatacagim ailemdende uzaktayim doguda bir köyde kizimla kalmak zorundayim ögretmen oldugum icin oda ögretmen ve baska bir köye gidecek.bana bir yol gosterin bu sürec nasil atlatilir nasil unutulur.gececek mi tum bunlar.

annem cok konustu bende tabi ama o kararini vermisti dönmedi.simdi cuma gununu bekliyoruz bosanmak icin

annem cok konustu bende tabi ama o kararini vermisti dönmedi.simdi cuma gununu bekliyoruz bosanmak icin

hakımler hemen boşamıyor zaten 1 ay süre veriyor ,
o sürede sende boşanmak istemıyorsan huyuna git , kocan inat yapıyor gibi ,

biz anlasmali bosanma icin dilekce verdik cuma gunu biter hemen dediler.yuzume bakarak kac defa sevmedigini soyledi sadece soylemesi de degil bunu cok hissettirdi ilgi yok sevgi yoktu sadece yemekte bir araya geliyoruz diyordum hatta.yanimda bile oturmuyorduki dogru duzgun.kitabini alip baska odaya gdiyordu.bu son belliydi yavas yavas.o kabullendi coktan sadece ben kaldim

Rabbim senin icin hayirli olani gostersin insallah...hayirlisi neyse onun icin hacet namazi kil.bakara suresi oku yada dinle.ve esinle son kez konusmaya calis...ama olmuyorsa da hicccc zorlama...yoluna bak kardesim..Rabbim yardimcin olsun....

Rabbim senin icin hayirli olani gostersin insallah...hayirlisi neyse onun icin hacet namazi kil.bakara suresi oku yada dinle.ve esinle son kez konusmaya calis...ama olmuyorsa da hicccc zorlama...yoluna bak kardesim..Rabbim yardimcin olsun....
amin tesekkur ederim kardesim Allah razi olsun

Atlatırsınız muhakkak.. İnsanlar neleri aşıyor.. Çocuğunuzla bol bol vakit geçirin çok şükür ki bir mesleğiniz var.. Allah yardımcınız olsun.. Rabbım gönlünüze göre verir inşallah

Ne yaptigini da yazarsan merakta birakmazsin.Hayirlisi olsun senin icin insallah

evet bitti bosandik.kizimla biz basbasa kaldik.bizi birakirken vedalasmadi bile.adliyeden cikarkende cok sukur dedi sanki ne yaptimda benden kurtulduguna bu kadar sevincli anlayamadim.ama ben bu yikimi nasil atlaticam bilmiyorum

evet bitti bosandik.kizimla biz basbasa kaldik.bizi birakirken vedalasmadi bile.adliyeden cikarkende cok sukur dedi sanki ne yaptimda benden kurtulduguna bu kadar sevincli anlayamadim.ama ben bu yikimi nasil atlaticam bilmiyorum
Gecmis olsun diyeyim oncelikle.. Zor olmali sevdiginiz için ama insallah cabucak atlatip kızınızla cokk mutlu bir hayat gecirirsiniz

Canim gecmis olsun .Hayirlisi olsun insallah.Seni ve cocugunu dusunmeyen biri icin sen neden yas tutacaksin ki.....bosver...sen de hayatini kizinla birlikte yasamaya bak..Rabbim yardimciniz olsun.....

Yavrum üzüleceksin ama geçecek. Kızına öğrencilerine odaklan. Bi sabah uyandığında acın kalmamış olacak. Merak etme. Süreç nasıl buraya geldi? Merak ettim.

Sevgi bitmişse yapılacak bir şey yok. Şimdi, ilk zamanlar zorluk çeksenizde, ilerleyen süreçte, zamanla sizde iyiki bitmiş diye düşünmeye başlarsınız.Bundan sonraki yaşantınız, sağlık, huzur ve mutlulukla geçer inşallah. Allah yardımcınız olsun.

aslinda biz cok severek evlendik.ama o cok sinirliydi sinirlenince kapilara camlara vuranlardan.o öyle oldukca ben icime kapanmaya basladim ben icime kapanmaya basladikca o benim gonlumu almak yerine daha da uzaklasti.sonra bu uzaklasma sevgisizlige döndu benle oturup sohbet bile etmez oldu.ipleri koparansa benim atanip 3 ay ayri kalmamiz oldu 3 ayda beni unutmus ögrencileriyle gezmis dolasmis gece 2 lere kadar onlarla mesajlasirdi ben cocugumla yatip uyurdum.bir kac ay daha dayandi ama hep beni suclayarak bizi bu hale sen getirdinlerle..oysaki hic birsey tek tarafli degildir ama o benim acimdan sususlarimi trip olarak algiladi ergen dedi kezban dedi onu dedi bunu dedi.son kavgamizda temizlikten dolayi cikmisti hem okul hem bebek bak hem yemek yap yetisemedim salon daginik kalmisti.demedigi kalmadi kendiside ayni meslegi yapiyor bir tek soba yakiyordu geri kalan hersey bendeydi.hep benden bekledi bende yapamadim burda kaldi bitti..ama onun duygularida bitmisti aci cekmedi hatta sarki soyluyordu basvurdugumuz gun ben aglarken..iste boyle nerden nereye ne kadar seviliyordum meger hevesmis birkac yillik..cok mutsuzum kelimelerle anlatilamayacak kadar mutsuz icimde bir yangin var

Ah canım ya. Bu erkekler böyle. Kırar döker ve haklıdır. O kırıp dökerken sen Güler yüzlü olacaksın. Bunu beklerler. Bebeğini de mi sevmedi gavur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…