bosanma asamasi

bebegini seviyor hemde cok seviyor yeniden biriyle evlenirsen alacagim diyor.
Hep böyle saçmalarlar zaten. Çocuğun annesi olarak sizin hayatınıza müdahale etmekten geri durmayıp, bunun içinde çocuğu tehdit aracı olarak kullanırlar. Ama, kendileri keyif çatıp, hayatlarını istedikleri gibi yaşarlar. Boş boş konuşsun dursun.

Üzülme lütfen dıyecegım ama işe yaramayacak... Allah herseyı gonlune gore versın.. Bır cok ınsan yasıyor aynı seylerı.. bunu düşünerek tesellı et kendını lutfen...

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim feraha çıkarsın. Ben de boşanma asamasindayim. Zor bir süreç ağla gerçekten açını yaşa. Ama hep kendine şunu tekrarla geçecek bitecek de. Sonra da normal bir durum olduğunu tekrarla kendine. Dua meditasyon inancına göre kendini rahatlat.

Bence bir hiç uğruna bitmiş evliliğiniz .. keşke susmak yerine açık açık ama tatlı dille konuşmayı öğrenebilirseydiniz. Annemi gördüm sizde esinizde de babamı benim annemde babam cildirdiginda susup günlerce konuşmazdı ama çocuk halimle o susuşlar beni bile cildirtirdi niye konuşmuyor annem diye ki inanın susmak CİLDİRTİCİ!! Annemle babam defalraca boşanma noktasına geldi annemin geliri yoktu ve inat etti bosanmadi babamdan babamdan benim ömrüm biribiri ile konuşmayan sürekli kususen anne babayı izlemekle geçti ve şu an heba olmuş çocukluğum diyorum ne vardı annem susmak yerine derdini tatlı tatlı anlatabilseydi babam anlamiyorsa yinede anlata anlata yola getirme çabasına girseydi.. annem gibi mağdur benim diyorsunuz ama susmak mağduriyet değil acizlikti.. ve aynı annemin oğlan kardeşimle uyuduğu gibi yıllarca babamdan ayrı yattığı gibi erkeği buz eden evlatlarını derinden üzen o korkunç hamleyi hiç yapmamaliydiniz yazık olmuş

Seni sevmeyeni sen nasıl seviyorsun? Geçer tabi ki zamanla. Öyle bir evliliktense yalnız kal daha iyi.

Aile terapisti takep etseniz mahkemeden?

aile kalmadiki terapiste gidelim.hic birini istemedi hatta girerken bana dedi hakim ne ddrse tamam de sakin bozma....

aile kalmadiki terapiste gidelim.hic birini istemedi hatta girerken bana dedi hakim ne ddrse tamam de sakin bozma....
Orada bir dursun. Evliligin bitme karari iki kisinin ortak karari olmali. 11 aylik cocugunu gozu gormeyen adami bir dakika bile dusunmeyin. Ama nafaka, mal paylasiminda cocugunuzun hakkini sonuna kadar alin. Konu sahibi su anda sadece tayin ve nafaka konularini dusunun. Avukattan gorus alin. Dogunun bir koyunde bebeginizle siz kalacak ve calisacaksiniz. Once uygun bir yere tayin isini halletmeye calisin. Allah yardimciniz olsun.

iste hep tehdit edilmişim..ama sanki ruya gibi sanki geri donecek gibi hala inanamiyorum bittigine..
Böyle biri geri dönmesin zaten sen de çok duygusalsin benim gibi.1,5 yaşında bebeğim var bende çekişmeli bosanmaya çalışıyorum.kesinlikle beş para etmez böyle adamlar.Evlatları düşünmüyorlar tek dertleri bizim canımızı acitmak.sakin umutsuzluğa kapılma bak ne güzel öğretmensin evladına sarıl hayatına devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…