bosanma asamasi

bu sözler cok dogru iyisi kötusu belli olmuyor zaman ve emekler gidince belli oluyor.bol bol film izliyorum cocuklarla tek tek sanki birer yetiskinlermis gibi ilgileniyorum.sevgiler benden de..

Sizi okadar iyi anlıyorum, hissettiklerinizi o kadar derinden hissediyorum ki. sekiz yıllık eşim sandığım kişi en acılı zamanımda babamı kaybettiğimin ilk haftasında birdenbire soğuduğunu söyleyerek terk etti beni.Yasımı bile yaşatmadı bana. Durmadan ağladığım günler oldu benimde. Allah sizede sabir ve güç versin. İlahi adalet yerini bulacaktır elbet.

Allah rahmet eylesin.İnşallah anneniz hayattadir ona sımsıkı sarılın.bende bir anda terkedildim çok zor zamanlar geçirdim Allah yardımcınız olsun

basiniz sagolsun..burda yalniz olmadigimi gormek bana cok iyi geldi..ilk zamanlar basaramam saniyordum öyle olmadi sukurler olsun Allah guc kuvvet veriyormus..icimin yandigi zamanlar oluyor mu hala cok oluyor ama yavas yavas gulebildigimi hissediyorum.Allahin izniyle bunlari asacagim sizin gibi

iste hep tehdit edilmişim..ama sanki ruya gibi sanki geri donecek gibi hala inanamiyorum bittigine..
Şuan seni o kadar cok iyi anlıyorumki. Ama inan ki ilerde cok cok cok daha mutlu olucaksın. Düşünsene 29 değilde 49 yasında olduğunu senelerce o adama katlandığını ne acı olurdu dimi. Bence en iyisini yaptın boşanmakla ilk fırsatta da ailenin yanına git bebeğini alarak kafa dagıt ve bu süreçte etrafta keşke boşanmasaydın gibi akıl verenleri dinleme çünkü o evde sen yaşadın başkası değl. Ne zaman istersen yaz yanındayız unutma.

suan ailemin yanindayim okullar kapali hastalik dolayisiyla..buraya gelmek iyi mi oldu kötu mu bilmiyorum..tam iyi gibi oluyorum sonra anilar aklima geliyor yasadiklarimiz..o bunlari baskasiyla sifirdan yasayacak diyorum ama ben onun yerine baska birisini hayalimde bile koyamiyorum..hala cok acım var..

Rabbim senin icin hayirli olani gostersin insallah...hayirlisi neyse onun icin hacet namazi kil.bakara suresi oku yada dinle.ve esinle son kez konusmaya calis...ama olmuyorsa da hicccc zorlama...yoluna bak kardesim..Rabbim yardimcin olsun....
Hakkında hayırlısı olsun cnm, kolay deil elbette yaşadıkların özellikle de çocugun için sürekli görüşmek zorundasın.. Ailenin desteği ile uzman birinden yardım alabılırsın.. Herşey gönlünce olsun

Bu süreçte görüştünüz mü hiç belki o da aynı duyguları yaşamıştır

hayir görusmedik eger ayni duygulari yasiyor olsaydi o kesin yazardi arardi en son anneme cok mutluyum huzurluyum ben boyle demis..hala da öyle biliyorum

Böyle sizi sevmeyen bir adam icin niye bu kadar cabalıyorsunuz

hanimefendi o is okadar kolay olmuyor..senelerini vermissin sevdigini guvendigini gormussun gozlerindeki aski sana sicakligini hissetmissin severek evlenmissin ve bir cocugun olmus sonra bunlar o adamda azalmis ama bende azalmadi ben sözunun eri ciktim..simdi mecbur azaltiyorum ben caresizlikten o keyiften..

Merhabalar bende öğretmenim doğuda 4 yok görev yaptım ne kadar zor olduğunu biliyorum sizin duygularınızı kendi açım gibide paylaşıyorum size ne söylesekte kendinize gelmeniz zaman alacak söylemek çok kolay biliyorum ama herşeyin ilacı zaman gerçekten o adamın pişman olacağından gram şüphem yok sis evlendiği beraber uyuduğu kadınsınız çocuğu var herşeyden önce gidip biriyle evlenebilir birini sevdiğini düşünebilir Bırakın ona cevabı zaman versin erkekler kendi elinde olanın kıymetini asla bilmiyorlar ta ki kaybedene kadar siz kendinize vizyon oluşturun lütfen gerekirse psikolojik destek alın kızınız ve kendiniz için Lütfen ayağa kalkabilmek için gerçekleri görebilmek için ilaç tedavisi değil psikolojik terapi alın öyle bi kalkacaksınız ki ayağa siz kendinize geldikçe o adam hem gözünüz de küçülecek hem de gerçekleri daha net göreceksiniz . Minicik bebeğinizle sizi bırakan o müsvedde şahsa gelince erkeklerin aklı başına çok geç geliyor oluruna bırakın asla ağlamıcsm demeyin bırakın ağlayın bende şu an erkek arkadaşımla bi sıkıntı yaşıyorum ama geçmiş tecrübelerimden şunu biliyorum acı içine işleye işleye duyarsızlaşmayı öğreniyorsun bırak acısın canın kendin için yaşadığını unutma ve öyle kötü bi süreç ki eskiden ne büyük beklentilerimiz vardı planlarımız isteklerimiz gecenin sabahına uyandığımız için nefes aldığımız oturup sadece bunun için tüm gün boyunca şükredecek hale geldik. Çok şükür yaşıyorum de her sabah uyandığında ve asla umutsuz olma. Terapi al sevdiğin şeyleri yap kızını içine bas böyle göğsüne bas onun içi kendin için yaşa . Son kez şunu da söylicem eminim pişman olacak sen evdeki kadın olduğun için erkeklerin gözü dışarda oluyor kendine bak güzelleş modunu değiştir spor yap spor programları var onları indir nefes terapisi yap evde ve sakın bırakma boş bişey gibi bakma hergün yap . Birde 41 fetih var internetten bakıp onu oku belli günlerde belli sayılarda okuyorsun lütfen onu yap ve 41 Yasin oku . Unutma ki sen biriciksin teksin çok özelsin inşaallah en güzel en Aydınlık günler senin olur dualarımda olacaksın

ben cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin..gözlerim dolu dolu oldu okurken..beni anlayan insanlari görmek umut oluyor icim ferahliyor..ben onun dönecegini sanmiyorum son bir senedir ben varim yokum ayniydi onun icin ve beni bitirdigini gozlerinde cok defa gordum sözlerinde de tabi..zaman lazim evet haklisiniz her gecen zaman bana yarayacak bende inaniyorum..ama su varki simdi icimden birsey yapmak gelmiyor degil spor yapmak yemek yemek konusmak bile yasamak icin yetecek kadar yaptigim seyler.tek tesellim kizim iyki o var diyorum..bazen ona bakip agliyorum onun icin cok uzuluyorum o da mutlu bir ailede dogmayi hak ederdi onun ne sucu var diyorum cok masum..bir aile nasil olur onu bile yasayarak bilemeyecek..iyi dilekleriniz icin cok sagolun Allah zor durumdaki herkese yardim etsin

Kızınız için üzülmeyin belki bi babanın verdiğini veremezsiniz ama çocuk mutlu olmaya bebekken alışır mutsuz bi ailede yetişmesinden daha iyi emin ol bebekler hisseder lütfen onun için mutlu olmaya çalış hiçbişey içinden gelmiyor biliyorum ama lütfen Yasin ve fetih oku zorla kendini ve kenzül arş duası var ben bi ara okurken gözlerimden yaşlar boşanıyordu günde 10 defa okuduğumu biliyorum kendime gelmek için size iyi gelecek şey yine sizsiniz kimse size hadi seni iyi yapalım demeyecek . Ama 1 ay sonra daha mantıklı düşünmeye başlayavksınzj 2 ay sonra plan yapmaya 1 yıl sonra başka dertler olacak ama şükredin hala nefes alıyorsunuz ve işiniz var paranız var mesleğiniz var kimseye muhtaç değilsiniz çocuğuma nasıl bakıcsm diye düşünmüyorsunuz . Bebeğinizin iyi olmasını istiyorsanız bi an önce kendinizi toparlayın bebeğinizin psikolojik olarak dizin yaşadığınız hissettiğiniz herşeyi gördüğünü bilin siz eğitimcisiniz çocuğa nasıl yansıdığını bilirsiniz bebeğinizin parmaklarınızı tutmasına izin verin sizde ondan güç alırsınız böylece. Lütfen terapi videoları izleyin güçlü kadınları dinleyin ve fetih okuyun mutlaka . Birde kenzül arş duası ben okurken gözyaşlarım sel olup akıyordu Türkçesini okuyordum isterken en güzel şekilde istemenin duası kenzül arş .

cok tesekkur ederim hep dua ediyorum önerdiklerinizi de okuyacagim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…