- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
Ne yaşadınız da bu noktaya gelindi?annem cok konustu bende tabi ama o kararini vermisti dönmedi.simdi cuma gununu bekliyoruz bosanmak icin
aslnda gözle gorunur yalan ihanet yoktu..ama bence tükenmisti bizim iliskimiz ozellikle onun tarafindan sevmiyorum diyordu yuzume karsi saygida yoktu hakaretler havada ucusuyordu.ama ben seviyordum duzeltilebilir diye bakiyordum tabiki o acimadi bizi birakti gitti bebegimle.sebebi benim triplerimden sklmis ben kendime her dedigime tamam diyecek bir sut kuzusu bulmaliymisim.ya neler dedi inanamazsiniz.sen artik sokaktaki kadinsin benim icin istersen evine 30 kisi al banane gibi seyler......Ne yaşadınız da bu noktaya gelindi?
birisi olabilir hayatında. Ya boşver. Hiç birşeyi düzeltme. Bebeği görme olayını nasıl çözdünüz. Spor yap spor. Taş gibi vücut herşeyi halleder. İncecik bel, yuvarlak kalçalar. Buna odaklan :)aslnda gözle gorunur yalan ihanet yoktu..ama bence tükenmisti bizim iliskimiz ozellikle onun tarafindan sevmiyorum diyordu yuzume karsi saygida yoktu hakaretler havada ucusuyordu.ama ben seviyordum duzeltilebilir diye bakiyordum tabiki o acimadi bizi birakti gitti bebegimle.sebebi benim triplerimden sklmis ben kendime her dedigime tamam diyecek bir sut kuzusu bulmaliymisim.ya neler dedi inanamazsiniz.sen artik sokaktaki kadinsin benim icin istersen evine 30 kisi al banane gibi seyler......
Üstune gitmeyi birakin.Dusunmesi icin zaman verin eger bosanmak istiyorsa bosanin sukur atanmissiniz ortada kalacak durumunuzda yok kendinize iskence etmeyin lutfen.Siz dur dedikce onun gözü yola bakar bu isler boylemerhaba hanimlar malesef esimle anlasmali bosanma dilekcesi verdik bugun.durusma iki gun sonra..ben cok mutsuzum bu durumu nasil atlatacagim bilmiyorum.11 aylik bir kizimiz var 3 yili gecmisti evliligimiz.simdi cok kavga ettigimiz sebebiyle esim tarafindan bitiriliyor.aslinda gözle gorunur bir sebep yoktu ama aramizda saygi bitmisti ve onun bana olan sevgiside.ama benim sevgim bitmedi cok aci cekiyorum nefes alamiyorum gibi ondan sonra hayat yok gibi..nasil asacagim nasil atlatacagim ailemdende uzaktayim doguda bir köyde kizimla kalmak zorundayim ögretmen oldugum icin oda ögretmen ve baska bir köye gidecek.bana bir yol gosterin bu sürec nasil atlatilir nasil unutulur.gececek mi tum bunlar.
öyle ama daha önce bir hayat kurmaya calismis ve basarisiz olmus biri var..önyargilar olacaktir..hayirlisi yinede
Canım demek ki ruhsuz kalpsiz bir adam insan komsunun cocugunu bile özlüyor merak ediyor o kendi öz evladına bunu yapmış boş ver dediğin gibi kendisi kaybediyordaha iyiyim durup durup aglamiyorum artik.ama anilar geliyor hep aklima guzel zamanlar..sonrada yasadigim kotu seyleri getiriyorum aklima..öyle alismaya calisiyorum zor oluyor ama basarmam lazim dediginiz gibi bu evlilik sevgisizdi yurumuyordu..yuva degildi ev arkadasligiydi bitti..kizimin dissiz agziyla gulen yuzu gozumun önunde hep herseyi kaciriyor diyorum dis cikarmasini yurumesini gulmesini korkulari mutluluklarini..o adam herseyi kaciriyor ama umrunda degil.ne diyimki Allah herseyi goruyor
Yavrum insan bu. Nerden bileceksin? Kavun değil dibini koklayasın. Hiçbir hatan yok. Bebişinle hayatın tadını çıkar. Spor yap. Film izle. Dantel yap. Çocuklarla ilgilen. Öyle bir geçer zaman ki. Untursun acıları. Öperim sevgiyle yanaklarındanbenim hatam beni yari yolda birakacak bir insan secmekti..sadece kendiniseven evladina bile kiymet vermeyen birini sevmekti..bu hatayi birdaha yapmaktan korkarim ask gozumu kör etmesin Allahim.su yasadigim aciyi bir daha yasamayim.benim tek istegim cocugumun psikolojisi bozulmasin o mutlu olsun ben hic evlenmemeye raziyim.herkes esi yaninda ölecek degil ya benim gibi yalnizlarda oldu olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?