bosanma asamasi

Çocuk olduğu için üzüldüm.Ama sizi sevmiyor ise ne bileyim uğraşmaya değermi.Sevgisiz bir evlilik zor rabbim yardımcınız olsun.Neyseki kimseye muhtaç değilsiniz ekonomik özgürlüğünüz var.Eğer mahkemede süre verilirse eşinizde bir durumu görür durum değişir belli de olmaz.Dua edin.Rabbim hayırlı olanı nasip etsin.

Böyle bir eşi boşver. 29 yaş genç tabi tatlım. Hem de gencecik. Bir daha da dönmesin asla. Allah’a havale et onu. Sevgisiz insandan hayır gelmez. Sen kendine sarıl. Hergün aynada gözlerinin içine bak ve seni seviyorum de kendine. Bebeğine de . Sev kendini . Niyeti kötü bu adamdan kurtulduğun İçin dua et. O adamın niyeti iye olsa senin taleplerini anlardı senin ve kuzun için çaba gösterirdi. Kaçmak istemiş. Kaçmış. Geçmiş olsun kurtuldun. Allah feraha çıkarsın. Öperim

nerdeyse 10 seneyi boyle bitirdigine inanamiyorum.ben mi cok yanlis kisiyi sectim bosanmak mi benim kaderimdi bilmiyorum.ama uyku uyuyamiyorum kafam dusuncelerle dolu..annem baska biri vardir boyle yapamazdi diyor sabahlara kadar watsapta konusuyormus beni engelledigi icin onu bile bilmiyorum.

Ne yaşadınız da bu noktaya gelindi?
aslnda gözle gorunur yalan ihanet yoktu..ama bence tükenmisti bizim iliskimiz ozellikle onun tarafindan sevmiyorum diyordu yuzume karsi saygida yoktu hakaretler havada ucusuyordu.ama ben seviyordum duzeltilebilir diye bakiyordum tabiki o acimadi bizi birakti gitti bebegimle.sebebi benim triplerimden sklmis ben kendime her dedigime tamam diyecek bir sut kuzusu bulmaliymisim.ya neler dedi inanamazsiniz.sen artik sokaktaki kadinsin benim icin istersen evine 30 kisi al banane gibi seyler......

birisi olabilir hayatında. Ya boşver. Hiç birşeyi düzeltme. Bebeği görme olayını nasıl çözdünüz. Spor yap spor. Taş gibi vücut herşeyi halleder. İncecik bel, yuvarlak kalçalar. Buna odaklan :)

belki de birisi vardi bilmiyorum.spor hic birseyi cözmez.kendimi begenmislik olmasin ama bugune kadar cok begenenim olmustu..sonuca bakinki kocam beni birakti bir cocukla gtti keske begenilmeseydim ama bahtim guzel olsaydi.

Ex eşın vicdansizin tekiymiş sorun sende değil onda.hele çocuk varken ufak tefek tartışmalar yüzünden evlilik de bitmez.sen evladına odaklan sen mutlu ol ki evladında mutlu olsun

Üstune gitmeyi birakin.Dusunmesi icin zaman verin eger bosanmak istiyorsa bosanin sukur atanmissiniz ortada kalacak durumunuzda yok kendinize iskence etmeyin lutfen.Siz dur dedikce onun gözü yola bakar bu isler boyle

Insanlar 29 yaşında hala bekarlar sen neden yeniden hayat kurmayasın ki. Güvenini hakeden birine sevgini de ver gönlünü de. Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin.

öyle ama daha önce bir hayat kurmaya calismis ve basarisiz olmus biri var..önyargilar olacaktir..hayirlisi yinede

Asıl daha çok başarmak için cabalaman gerek...senin bu evlilikte hatan olmadı ise neden tekrar başarısız olacağını dusunuyorsunki ..tabiki hatasız kul olmaz tek taraflida olmaz ..olsa bile bu dusuncen yalnis..tabiki yine guleceksin belki daha mutlu olacaksin.suan herşey cok yeni birgün hepsini atlatacaksin..

benim hatam beni yari yolda birakacak bir insan secmekti..sadece kendiniseven evladina bile kiymet vermeyen birini sevmekti..bu hatayi birdaha yapmaktan korkarim ask gozumu kör etmesin Allahim.su yasadigim aciyi bir daha yasamayim.benim tek istegim cocugumun psikolojisi bozulmasin o mutlu olsun ben hic evlenmemeye raziyim.herkes esi yaninda ölecek degil ya benim gibi yalnizlarda oldu olacak..

Konunu şimdi okudum. Nasılsın? Aradan biraz zaman geçmiş, kafanı toparlayabildin mi, için biraz da olsa soğudu mu? Ne durumdasın merak ettim.

Allah sana hayatta herşeyin hayırlısını versin. Böylesi bebeğin için de senin için de iyi olmuş, sevgisiz bi evliliği yürütmek seni daha çok yıpratırdı. Çocuk da kavgalardan etkilenirdi. En azından kabullenip önüne bakarsan inan bana zaman herşeyin ilacı.

İnsan neleri unutuyor, ne acılar diniyor, ne yaşlar kuruyor göz pınarlarında.

Bugünler de geçer. Sabırlı ol mantıklı ol, duygularına yenik düşme. Geçecek inşallah.

daha iyiyim durup durup aglamiyorum artik.ama anilar geliyor hep aklima guzel zamanlar..sonrada yasadigim kotu seyleri getiriyorum aklima..öyle alismaya calisiyorum zor oluyor ama basarmam lazim dediginiz gibi bu evlilik sevgisizdi yurumuyordu..yuva degildi ev arkadasligiydi bitti..kizimin dissiz agziyla gulen yuzu gozumun önunde hep herseyi kaciriyor diyorum dis cikarmasini yurumesini gulmesini korkulari mutluluklarini..o adam herseyi kaciriyor ama umrunda degil.ne diyimki Allah herseyi goruyor

Canım demek ki ruhsuz kalpsiz bir adam insan komsunun cocugunu bile özlüyor merak ediyor o kendi öz evladına bunu yapmış boş ver dediğin gibi kendisi kaybediyor

Hic uzulme tatlim.Kendi canini merak etmeyen ve hemen o sehri terkeden adamin ne hayri olacak?Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah

Yavrum insan bu. Nerden bileceksin? Kavun değil dibini koklayasın. Hiçbir hatan yok. Bebişinle hayatın tadını çıkar. Spor yap. Film izle. Dantel yap. Çocuklarla ilgilen. Öyle bir geçer zaman ki. Untursun acıları. Öperim sevgiyle yanaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…