- 21 Eylül 2017
- 3.011
- 7.359
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne yapsın ya daha ne yapsın illa tekme tokat girmesi mi şiddet bizzat çocuğuna uyguladığı şey dümdüz kötülük kocasından bağımsız bu kadının kötü olmasını aklamaz o kocayı seçen baba yapan anne çünkü başkası değil. Bazı şeylerin bir tane doğrusu vardır tamam siz çocuklarınıza kötülük yapın sonra ben suçlu değilim ki deyin 14 aylık bebek suçlu aslındaKonu sahibi, çocuğa bir şey yapmamış hanım efendi. Sanki çocuğa zarar vermiş gibi yorumlar yapmayın. Bu konuda asıl suçla kocası. Kadına yardımcı olmayarak onu bu hale getiren o. Annelik adı altında bir çok kişi karakter geliştirdiği için direkt kadının anneliğini sorgulamaya başlamışlar.
Bebeğinizi odada bırakıp ağlatıp öyle mi sakinleştiriyorsunuz? Hiç böyle bir sakinleştirme duymadım böyle zulüm etmeyin. Siz boşanmazsınız bana kalırsa .Herkese tekrar merhaba. Bu akşam eşimle fiziksel bir kavga ettik. Kavga çocukla alakalı çıktı güya ama ne olursa olsun fiziksel bir kavga olmamalıydı. Bebeğim normalde 7-8 gibi uyuyor ama birkaç gündür uyku uyutmuyor bize daha doğrusu bana. Sonuçta ben kalkıp uğraşıyorum. Neyse bugün de aynı şekilde oldu. Ben de kızdım bebeğime. Ama bu onla rutin haline geldi. Gözlerini kapat çabuk falan diyorum o da kapatıp uyuyor. Her neyse akşam da 00.00 olacak saat hala uyumadı , birkaç kez yatırmaya çalıştım. Bir saat ninni söyledim 3 kez uyusun diye. Artık sinirlerim gerildi. Bebeği odada bıraktım içeri geçtim. Bunu da normalde yapıyorum. Biraz ağlayınca sinirini atıyor rahatlıyor. 5 dk sonra gidip uyutuyorum normalde böyle durumlarda. Bu akşam da en son bıraktım. Eşim gitti aldı odadan. Sonra ben de bebeğime kızdım dedim sakın gelme yanıma diye. O da ağladı zaten ağlıyordu ama yani. Sonra kocam bi anda bana bağırmaya başladı üstümü çekiştirdi yumruk yaptı delirdi resmen beni sıkıştırdı koltukta. Ben de tuttum onu tişörtünü tuttum yırttım komple ikiye ayrıldı. Bana kimse vurmadı vuramaz Ben de cinnet geçirdim resmen. O sıra bebek odada bunları görmedi tabi. Bana seni öldürücem bak sus falan diyo kendi de susmuyo hala laf ediyor yok şöylesin senden anne olmaz bi b.k olmaz gibi. Ben de tekrar üzerine yürüdüm Bu sefer çocuğun odasında yatağa itti beni boğazımdan tuttu bağırdı çağırdı kafama vurdu sanırım tam hatırlamıyorum. Olay bu Önceki olayları da az çok biliyorsunuz. Boşanmaya karar verdim artık. Sorum şu ki böyle küçük bebekle boşananlar nasıl hayatına devam ettiniz? Ailem yok tek başımayım. Bebeğimi bırakacağım biri de yok. Şu an kendi işimi de yapamam bu yüzden. Nafaka falan alırım bu konuda madur etmez diye düşünüyorum ama ortada bir bebek var ben kendime bakarım da ona nasıl yeteceğim? Birileri beni aydınlatsın lütfen
Daha ne yapsın ya daha ne yapsın illa tekme tokat girmesi mi şiddet bizzat çocuğuna uyguladığı şey dümdüz kötülük kocasından bağımsız bu kadının kötü olmasını aklamaz o kocayı seçen baba yapan anne çünkü başkası değil. Bazı şeylerin bir tane doğrusu vardır tamam siz çocuklarınıza kötülük yapın sonra ben suçlu değilim ki deyin 14 aylık bebek suçlu aslında
Karanlıkta tek başına ağlamasını beklemek, git gelme bana diye bağırmak 2 yaş altı bir bebek için gayet kötülük.Cam fanusta yaşıyorsunuz herhalde. Yoksa her her eylemi kötülük olarak değerlendirmezdiniz
Benim anne olup olmadığımı bilmeden beni bile kötü anne ilan ettiniz. Hey Allahım ya! Bir de daha ne yapsın diyor! Hanım efendi sakin olun. Kadın çocuğun bir zarar vermiş sadece biraz bunalmış o kadar. Çocuk belki şuan annesinin kucağında mutludur.
Siz bebeğinize değer vermezseniz kimse değer vermez unutmayın!Ya siz hiç mi kızmıyorsunuz komik olmayın. Ben ne yaptığımın farkındayım. Çocuğum da gayet mutlu. Gücümü ona yettirdiğim falan yok. Onun bir düzeni var ve bu düzene göre yaşıyor Aksi durumda daha huysuz oluyor
Karanlıkta tek başına ağlamasını beklemek, git gelme bana diye bağırmak 2 yaş altı bir bebek için gayet kötülük.
3 yaş altı bebeklerin (çocuk değil evet bebek) henüz beyin gelişimi bunları algılayacak seviyede değil. Çocuğun hissettiği tek şey korku ve kaygı. Bu da gayet çocuğa yapılan kötülüktür.
Ve evet hiç bir gerekçeyle BEBEKlere bağırılmaz.
Bebek bağırılmadan anlamaz korkar sadece. Bebeği korkutmanın gerekçesi de olamaz
Karanlıkta tek başına ağlamasını beklemek, git gelme bana diye bağırmak 2 yaş altı bir bebek için gayet kötülük.
3 yaş altı bebeklerin (çocuk değil evet bebek) henüz beyin gelişimi bunları algılayacak seviyede değil. Çocuğun hissettiği tek şey korku ve kaygı. Bu da gayet çocuğa yapılan kötülüktür.
Ve evet hiç bir gerekçeyle BEBEKlere bağırılmaz.
Bebek bağırılmadan anlamaz korkar sadece. Bebeği korkutmanın gerekçesi de olamaz
Allah anne etmiş ama saat bir de uyutmaya Sabri vermemis miHerkese tekrar merhaba. Bu akşam eşimle fiziksel bir kavga ettik. Kavga çocukla alakalı çıktı güya ama ne olursa olsun fiziksel bir kavga olmamalıydı. Bebeğim normalde 7-8 gibi uyuyor ama birkaç gündür uyku uyutmuyor bize daha doğrusu bana. Sonuçta ben kalkıp uğraşıyorum. Neyse bugün de aynı şekilde oldu. Ben de kızdım bebeğime. Ama bu onla rutin haline geldi. Gözlerini kapat çabuk falan diyorum o da kapatıp uyuyor. Her neyse akşam da 00.00 olacak saat hala uyumadı , birkaç kez yatırmaya çalıştım. Bir saat ninni söyledim 3 kez uyusun diye. Artık sinirlerim gerildi. Bebeği odada bıraktım içeri geçtim. Bunu da normalde yapıyorum. Biraz ağlayınca sinirini atıyor rahatlıyor. 5 dk sonra gidip uyutuyorum normalde böyle durumlarda. Bu akşam da en son bıraktım. Eşim gitti aldı odadan. Sonra ben de bebeğime kızdım dedim sakın gelme yanıma diye. O da ağladı zaten ağlıyordu ama yani. Sonra kocam bi anda bana bağırmaya başladı üstümü çekiştirdi yumruk yaptı delirdi resmen beni sıkıştırdı koltukta. Ben de tuttum onu tişörtünü tuttum yırttım komple ikiye ayrıldı. Bana kimse vurmadı vuramaz Ben de cinnet geçirdim resmen. O sıra bebek odada bunları görmedi tabi. Bana seni öldürücem bak sus falan diyo kendi de susmuyo hala laf ediyor yok şöylesin senden anne olmaz bi b.k olmaz gibi. Ben de tekrar üzerine yürüdüm Bu sefer çocuğun odasında yatağa itti beni boğazımdan tuttu bağırdı çağırdı kafama vurdu sanırım tam hatırlamıyorum. Olay bu Önceki olayları da az çok biliyorsunuz. Boşanmaya karar verdim artık. Sorum şu ki böyle küçük bebekle boşananlar nasıl hayatına devam ettiniz? Ailem yok tek başımayım. Bebeğimi bırakacağım biri de yok. Şu an kendi işimi de yapamam bu yüzden. Nafaka falan alırım bu konuda madur etmez diye düşünüyorum ama ortada bir bebek var ben kendime bakarım da ona nasıl yeteceğim? Birileri beni aydınlatsın lütfen
Tamam en iyi eş senin. En iyi anne en iyi aile de sende varDaha ne yapsın ya daha ne yapsın illa tekme tokat girmesi mi şiddet bizzat çocuğuna uyguladığı şey dümdüz kötülük kocasından bağımsız bu kadının kötü olmasını aklamaz o kocayı seçen baba yapan anne çünkü başkası değil. Bazı şeylerin bir tane doğrusu vardır tamam siz çocuklarınıza kötülük yapın sonra ben suçlu değilim ki deyin 14 aylık bebek suçlu aslında
En azından kendi yaptıklarını böyle normal görme ya yazık o bebeğeTamam en iyi eş senin. En iyi anne en iyi aile de sende var
Bebeğim gayet mutlu.En azından kendi yaptıklarını böyle normal görme ya yazık o bebeğe
Aynen çaresizlikten ağlaya ağlaya uyuyan bebekBebeğim gayet mutlu.
Konuşamayan bir bebeğin ne kadar mutlu olduğunu da bilemezsiniz. Bir yetişkin olduğunda çıkar gerçekler.Bebeğim gayet mutlu.
15 aylık bebek konuşamıyor bile neyine zor olacak Allah aşkına.Benim annede bağırıp çağırırdı hatta bazen çıldırırdı bunlar benim annemi kötü bir anne yapmadı. 4 tane çocuğunu babasız büyütmüş bizim için canın seve seve verebilecek bir kadın.
İlk yorumumda yazdım tavırları doğru değil ama bunlar onu kötü bir anne yapmaz. Bazı çocuklar gerçekten zor oluyor.
Ağlayan çocuk yalnız bırakılmaz. Sebepsiz yere ağlasa da, istediği bir şey olsa da fark etmez. Anlatılabilir biri olmadığını gördüğüm için buna çaba sarf etmeyeceğim.Siz çocuğunuzun her dediğini yapıyor musnuz
Yatılı yardımcıyı alacak kadar güvenmiyor kocasına. Ester ester dilindeymiş.O kadar parası olan adam bi yatılı bakıcı tutardı zaten, bence bunda doğru dürüst para da yok.