Bosanma asamasindayim

Böyle aileler nasılda gencecik kızların hayatını zehir ediyor. Lanetler neden evlendirdiniz kızla oğlunuzu madem.
Kızlar aman dikkat edin görücü usulü bile olsa en az 1 yıl nişanlı kalın ve karşı aileyi biraz tartın. Açıklarını gördünüz mü uzaklaşın. Bunlar evlenene kadar herşeyi yapıp sonra tam tersi değişiyorlar.

Siz de üzmeyin kendinizi artık. Boşansanız da birşey olmaz merak etmeyin dünyanın sonu değil. Ama nafaka vb. haklarınızı sonuna kadar alın. Babanıza da söyleyin arkanızda dursun. Ezdirmesin sizi ve kendisini.

Dik durun, güçlü olun. İyi bir avukat tutun ve tüm haklarınızı alın. Açabildiğiniz tüm davaları açın...

İyi bari çocuk yok hiç mi vakit geçirmediniz ya birlikte hiç mi anlamadın neyse kurtulmuşsun kıymetini bilenleri çıkarsın Rabbim karşına
Vakit geçirmek şöyle oldu görücü usulü ile evlendik 1 ay nişanlı kaldık nisanlilik süreci kısa olduğu için az vakit geçirdik o zaman çok iyiydik sevecendi evlendikten sonra 1 ay da güzeldi sonra öldü olanlar

sizde o küçük yerde adamın erkekliği yoktu ayrı ev açıcaz diyip ailesi ile oturmaya zorluyordu deyin onu rezil edin oturun onlar düşünsün..ailen de gül gibi kızı erkekliği eksiğe bilmeden verdiğimiz için pişmanız desin hem bakın çocukta olmadı kızımız temiz desin.

madem bu kadar geri kafalı bir yerdesiniz siz rezil olacağınıza onlar olsun..

Onun söylediğim zamanlarda el kapısı cekecektin diolar ayrı oturacaksin derler beraber otururlar gittiğin yere uyacak gelin dediğin diyorlar kimse anlamiyor ayrılmak için kim evlenir

Onun söylediğim zamanlarda el kapısı cekecektin diolar ayrı oturacaksin derler beraber otururlar gittiğin yere uyacak gelin dediğin diyorlar kimse anlamiyor ayrılmak için kim evlenir

Kimsenin seni anlamasını bekleme, ne yaşadığını sen biliyorsun sonuçta. Sen kendine odaklan. İnsanlara malzeme vermez güçlü durursanız kimse laf edemez. Bırak milleti kendine bak.

Dediğiniz gibi sanki o olmayınca yasayamicak gibiyim bir yanım boşta gibi ama bilmiyorum kapılarına kadar da gittim davayı çekeyim dedim elimden tutmadı olan bana oldu millet evlenir çoluk çocuğakarisir bana sahip çıkan kocam dahi olmadı diyorum keşke döv dovseydifilan ama sahip çıksaydı da o kapıda çıkmama izin vermeseydi

Tamam işte dövmekten beter teklifle gelmiş.
Ailesiyle yaşamayı kabul etseydin o zaman.
Git ağla yalvar, ailenle yaşarım. Size kölelik bile yaparım. Bir yatak, 1 kap yemek ver yeter de. Koş.

Kendine iyi bir avukat bul ve boşanmayla beraber manevi tazminat davası aç. Telinde ondan mesaj falan varsa yada ailesinden sakın silme ve delil olarak sakla. Olaya bak ya, iğrenç. Yaşın küçük, henüz idrak edemiyorsun ama kurtuluyorsun canım. Şimdi üzüleceksin elbet, aşırı mutsuz olduğun aylar geçireceksin ama 5 yıl sonra şükürler olsun bundan kurtuldum diye kurban bile kesersin söyleyeyim sana

Sen önce bi şükür namazı kıl. Bebeğin olmadan kurtulmuşsun. Kendi hayatına odaklan. Yolun başındasın ne çok sevenin çıkar. Kendini mutlu et. Çok geçmiş olsun. Önünde güzel günler var. Canımsın

Avukat tuttum davayı ben açtım beni kovduklari gun sinirle actim avukat çok birsey alamayiz ama bir miktar tazminat alırız dedi öyle mesaj filan sadece yüzyüze konusulmus şeyler

Çok teşekkür ederim çok saolun inşallah güzel günler olur

Kurtulduğunuz için yatın kalkın şükredin. Daha çok gençsiniz hayat ne güzellikler getirir bilemezsiniz, geçmez dediğimiz her acı bir gün geçer.

Elbe
Kurtulduğunuz için yatın kalkın şükredin. Daha çok gençsiniz hayat ne güzellikler getirir bilemezsiniz, geçmez dediğimiz her acı bir gün geçer.
Elbette geçer neler geçmiyor ama çok zor günler en çokta anne babama üzülüyorum tam mutlu olacaklar derken boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…