Bosanma asamasindayim

Zaten karı koca olduğunuzun farkında olan düzgün bir adam olsaydı bu hale gelir miydiniz? Üzgün olmanızı anlarım da kendinize kıymet verin. Onlar kim ki?
Olan sadece bana oldu zaten şimdiye kadar o mu vardı sanki ama zoruma gidiyor ne suçum vardı

Elbe
Elbette geçer neler geçmiyor ama çok zor günler en çokta anne babama üzülüyorum tam mutlu olacaklar derken boyle oldu
Nerden biliyorsunuz hayatın altının üstünden güzel olmadığını.
Anne babanız da siz de elbette ki üzüleceksiniz kolay bir durum değil ama emin olun değer görmediğiniz bir evliliği sürdürmek zorunda olmak her gün acı çekmek çok daha zor. Anneniz babanız sizi öyle birinin ayağında pas pas olun diye büyütmedi. Güçlü durun, dik durun.
Bir gün gelir iyi ki de bu kararı vermişim dersiniz.

İnşallahbir gün öyle derim şu günlerden ferah günlere gecerim

Hiç bir şey olmaz bacım. Sen bir iş illa ki bulur yürürsün, böyle şahsiyetsizlerle uğraşmandan iyidir.
Allahım yar ve yardımcın olsun...Üzülme, her şey geçici.

Hiç bir şey olmaz bacım. Sen bir iş illa ki bulur yürürsün, böyle şahsiyetsizlerle uğraşmandan iyidir.
Allahım yar ve yardımcın olsun...Üzülme, her şey geçici.
Amin inşallah çok çaresizim dua edin nolur bir ferahliga cikarsin

Olan sadece bana oldu zaten şimdiye kadar o mu vardı sanki ama zoruma gidiyor ne suçum vardı

Suçunuz olduğu için değil, yaşanması gerektiği için yaşandı. Aile olmayı beceremeyen biri karşınıza çıktığı için yaşandı. Sakın kendinizi suçlamayın. Bu şekilde düşünerek yanlış adımlar atarsınız. Daha kötü şeyler yaşamadan kurtulduğunuz için sevinin. Söylemesi kolay diyebilirsiniz. Eşimden yana bir sıkıntım olmasa da annemle çok ciddi şeyler yaşadım. En değerli olanın "ben" olduğumu anlayıp ona göre hareket ettiğimde hafifledim ve zamanla herkes hatasını anladı. Zamana bırakın ve şükredin.

Görücü gelen babası anası değil mi? şimdi mi istemedikleri akıllarına gelmiş...
siz de istemeyin onları..
genceciksiniz...
önünüze bakın...
Şu salağı da en yakın zaman da boşayın gitsin...

Evet yasanilacaklarin önüne geçilmiyor kim böyle olsun isterdi ama haklisiniz en değerlisi benim diye bilmek

Evet gayet te isteklilerden sonradan böyle oldular etrafimdakiler seni gelin yerine koysalar peşine duserlerdi diolar haklilar ama zor süreç allah yardimcim olsun bana dua edin nolur ferahliga cikayim

Yüzüne kapi çarpıldiktan sonra neden hala yapici davranıp muhattap oluyorsun ki geri donsen ne olacak anasina babasjna bagimoi asalak gibi yasar bu seninde omrunu yer çocuk olmadan kac kurtul

Yüzüne kapi çarpıldiktan sonra neden hala yapici davranıp muhattap oluyorsun ki geri donsen ne olacak anasina babasjna bagimoi asalak gibi yasar bu seninde omrunu yer çocuk olmadan kac kurtul
Ortada yuva yokta dedim Kurulu düzen bozulmasın ondan dolayı uğraştım ama adam deyilmis sadece bunu anladım bir adam eşime sahip çıkarım der

Hihh sonunda aradigim yorum ben de sinirlendjm okuyunca gercekten kendini sanki esya gibi anlatmis seni babana birakirim laflari falan ve hala o adam icin endiselen bosanirsam.ne yaparim falan ya once sen kendine deger ver ne olacak bosaninca sanki, sil o odunu hayatindan tekrar devam et...ailenin yaninda niye fazlalik olasin evin orasi senin

Haklisiniz adam deyildi ona haksızlık yaptığımı düşündüm gelecekten ondan dolayı ama cabaladim olmadı degmezmis

Psikolojik destek alın, düşünceleriniz sağlıklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…