Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

zaten o olmasa ben naparddım hiç bilmiyorum teşekkür ederim canım desteğin için ama ne bilim beklemezdim bu kadarını yapabiliceni hakikaten beklemezdim bu kadar alçak olacağını hiç düşünmedim

okurken kalbim sıkıştı rabbim yardımcınız olsun boşverin değmeyen insan için üzülmeye dahi değmez merak etmeyin o imam nikahıyla evlendiği insanla kalmaz bir imam nikahı daha yapar bu evliliği mahkemeye kendi aleyhinize sunabilirsiniz.eşyalarınızıda asla bırakmayın tırnağınızı dahi bırakmayın.bebeğinizle birlikte inşallah çok mutlu olursunuz

bilmiyorum canım kaçamak olsa gizli saklı olurdu düğünle dernekle gelin getirmişler bilmiyorum inan bilmiyorum şaşkınım çok şaşkınım

dügün dernek mi ??!!
valla pes...kiza da bravo yani. Daha evli bir adam o sonucta.
Canim Allah yardimcin olsun. Kesin kaynanan ayarlamistir.

AİLENE ÇOOOKK KIZDIM ZATEN ONLARIN BU DAVRANIŞLARI EZDİRİYOR SENİ
O ADAMDAN Bİ HAYIR GELMEZ CANIM YAZIK ETMİŞ SANADA BEBEĞİNE DE ŞUNU UNTMA HERŞEYDE Bİ HAYIR VARMIŞ üzülme ailen kaynanalardan eziyet gördüğünü biliyorlarmııı buna ragmen mi sana neden geldin diyorlar ahh ahhh iyiki hesap günü var Allaha sığın çocugunu büyütmek için çalış Allah yardımcın olsun ama boşanmaaaaaa sürünsünnn pislikkk

inşallah canım şimdi avukatı arayıp anlatmaya bile gücüm yok inan çok büyük bi şok yaşıyorum allahım bunu nasıl yaptılar o eşyaları ben birkez olsun kullanamadım o soysuza bırakmam zaten

dügün dernek mi ??!!
valla pes...kiza da bravo yani. Daha evli bir adam o sonucta.
Canim Allah yardimcin olsun. Kesin kaynanan ayarlamistir.

bundan hiçbir şüphem yok zaten canım kaynanamın ayarladığı kesin zaten allah görüyo ama hem yuvamı yıktı hem çocuğumu arada koydu üstünede bunu yaptı bakalım nasıl ölücek allah ahımı yerde bırakmasın

evet canım malesef öle ama boşanmak istiyorum artık alsın tamamen onun olsun ben artık o adamın soyadını taşımak istemiyorum tükendim yıprandım

canım boşanmayıp napım şu saatten sonra öle rezil bi insanın soyadını daha fazla taşımak istemiyorum alllah görüyo ama

bosanma da gorsun o kadın dunya kac bucakmıs terbıyesızler sen bosanmazsan onlar evlenemezler ve sureklı sorun olur aralarında oda ceksın gorsun bırının ahını almak neymıs bosanma kız valla

bosanma da gorsun o kadın dunya kac bucakmıs terbıyesızler sen bosanmazsan onlar evlenemezler ve sureklı sorun olur aralarında oda ceksın gorsun bırının ahını almak neymıs bosanma kız valla

canım inan şuan o kadar kötü ve yıkığımki mantığım aklım hepsi durdu sadece içim sızlıyo allahım diyorum neden ben bunları hak edicek kadar kötümüydüm hiçmi saygısı yokmuş bana karşı bunu kendime karşı çok büyük bi saygısızlık olarak görüyorum ve canım çok acıyo hele bekle bi boşanalım bitsin herşey ondan sonra git ne halin varsa gör neden bunu yaptı nasıl bir insan anlamakta zorlanıyorum

evet canım malesef öle ama boşanmak istiyorum artık alsın tamamen onun olsun ben artık o adamın soyadını taşımak istemiyorum tükendim yıprandım

peki boşansanda kurtulsanda diyorum ama yanında olmak isterdim arkadaşım dua edicem sana hakında hayırlısı sen daha iyi bilirsin yavrunun ismi ne ya insan ona kıyarmı yaaaaaaa ailenle aran nasıl aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

diğer mesajda 10 dk beklemem lazım bekleyemedim..
Hemen avukatını ara söyle..
bu adam zaten nafaka ödemek istemiyordu ödicekkk!
hem çocuğuna hem sana isticeksin avukatın ne alabiliyosa alsın sonuna kadar zorlasın..
bu nasıl bi insan yaa canım sen nasıl insanların içinde yaşamışsın Allah kurtarmış senii..
Böyle evli erkeklere gelen kızlarada hiç bişe demiyorumm ar damarları çatlamışş..

nafakanı esyalarını soke soke al onlara da goster bakalım dunya kac bucakmıs...
terbıyesızlık yapan onlar o senı kaybettı sen cok degerlısın bunu unutma

oğlumun adı halil ibrahim canım teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var hayatımın en zor günlerinden birini daha yaşadım bugün hiç aklıma gelmezdi ina ailemle aram iyi sayılır en azınla babam ve kardeşlerimle iyi annemlede eskiye göre daha iyiyiz o bunu uzun zamandır biliyomuş ben üzülmüm diye sölememiş bugünde bi komşumuz geldi ona anlatıyordu bende tam kapının önüne geldim baktım benle ilgili konuşuıyolar istemedende olsa kulak misafiri oldum bizim o komşunun kızı eşimin evlerinin yakınında çalışıyo kaynanamda müşterisi kaynanam ona davetiye getirmiş düğüne falan çağırmış aşşağuılık sırf kız gelip bana sölesin diye yapmıştır

zaten bizimkiylede aklı başında biri evlenmezdi buna şaşırmadım hiç canım dedim ya şuan avukatı arayıp mahkeme ve onlar hakkında konuşmaya gücüm yok canım zaten 10 gün sonra mahkememiz var ben daha o mahkemeyi nasıl atlatıcamı düşünürken bak bu geldi başıma

nafakanı esyalarını soke soke al onlara da goster bakalım dunya kac bucakmıs...
terbıyesızlık yapan onlar o senı kaybettı sen cok degerlısın bunu unutma

teşekkür ederim canım çok saol nafaka bağlandı 300 tl oğlumnla bana toplam 300 tl verdi hakim onuda ödemiyo zaten doğduğundan beri çocuğuna ne maddi ne manevi hiç bişeyi geçmedi zaten yeni doğacak çocuğuna harcasın allah görüyo ama

ödemıyor mu yazıklar olsun dıyecek soz bulamıyorum allahından bulur ınsallah cnm sımdı tek basına olsaydın hayat senın ıcın cok farklı olurdu ama cocugunun olmasıda bambaska bır duygu degılmı üzülme ya bu gunlerde gecer

uamrım geçer canım evet yalnız olsaydım kesin kafayı yerdim oğlum beni hayata bağlıyo o olmasa napardım hiç bilmiyorum inş canım ne diyebilirimki allah görüyo yani gün gelir devran döner elbet çeker bu yaptıklarını

evet 300 bağlanıyoo halamın kızınada öyle oldu..
sonra kocası naptı kendini sigortasız gösterdi çalışmıyo ödemedi senelerce..
evladı benden mal sahibi olmasın diye araba aldı başkasının üstüne aldı..
bunlar ne çakal oluyolar bilemessin sen yarın öbür gün bunlarıda yapıcak görceksin ama ucunu bırakma işin..
bunları yapmasına izin verme belgele..
o senin çocuğunun hakkı eşyalrını alırken polisle alıyosun sanırım neyyin eksik alınmış söyle iğnene kadar al..

bişi anlamadım ben şimdi senin çeyizin eşyan orda bu kız senin eşyanın çeyizinin içinemi geldii inan başıma gelmiş kadar sinir oldumm sana hep desteğim cnm tanıdığım avukat var istediğin dilediğin ne varsa sorup öğrenirim üzülme yeterki sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…