- 17 Ekim 2022
- 22
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi serdengectii
-
Merhaba arkadaşlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. 2 yıla yakındır çekişmeli boşanmam sürüyordu. Hakli ve kanitlarim olmasina ragmen mahkeme beni daha kusurlu buldu. Sadece altınları benim lehine verdi.1 yıl süren bir evlilik süreci vardı ki bu da nikah üzerinden aynı eve girmemistik düğün yapmamistik daha. Ama düğünden önce psikolojik ve fiziksel baskılara dayanamayarak ayrılmak istedim. Beni çok yıpratıcı için tazminat istedim anlaşmak istemeyince de çekişmeli açtım davayı ve cok agir iftiralar atarak devam etti. AmaSimdi anlaşmak istiyor kusurun da kendinin olduğunu bile kabul ederek tazminat ve altınları da vereceğini söylüyor ben de evet dedim anlaştım. Bu kadar u dönüşü yapmasının sebebi ne olabilir sizce? teşekkürler
birliktelik yaşadıkAynı eve girmediğiniz ve mahkemede de daha kusurlu bulunduğunuz halde; adam razı olsa da üstüne bir de tazminat alacak mısınız gerçekten ?
birlikte olduk ve iftira attı banaAma yazık değil mi daha aynı eve bile girmeden tazminat almak
birliktelik yaşadık
birlikte olmadık başkasıyşla birlikte oldu diyerek iftira attı mahkeme bu karaı verdi istinafa götüreceğim deyince anlaşmak istediBunun tazminat talebinizle ilgisi nedir ? Bu adam nikahlı eşiniz değil miydi ? Mahkeme tüm iddia ve kanıtlarınıza rağmen sizi neden daha kusurlu buldu o halde ?
birlikte olduk ve iftira attı bana
birlikte olmadık dedi ve bana başkasıyla beraber oldugum iftirasını attıBirlikte olmak tecavüz olmadiktan sonra ne alaka..onu gectim. Muhtemelen hayatinda biri varda ondan hizli cikartmak istiyor
birliktelik yaşadık
birlikte olduk ve iftira attı bana
birlikte olmadık başkasıyşla birlikte oldu diyerek iftira attı mahkeme bu karaı verdi istinafa götüreceğim deyince anlaşmak istedi
Siz kiminle birlikte oldunuz yahu?birlikte olmadık dedi ve bana başkasıyla beraber oldugum iftirasını attı
Anladığım , eşiyle birlikte olduğu halde eşi “benimle birlikte olmadı, başkasıyla oldu.” demiş.Siz kiminle birlikte oldunuz yahu?
beraber olduk, ama benimle beraber olmadı başkasıyla oldu diyerek iftira attıSiz kiminle birlikte oldunuz yahu?
evetAnladığım , eşiyle birlikte olduğu halde eşi “benimle birlikte olmadı, başkasıyla oldu.” demiş.
evet büyük suçlama ben vazgecmeyecektim iftirasından dönmediği sürece ama kendisi su an anlaşmak istiyorNikah öncesi başkasıyla birlikte olduğunuzu iddia ettiyse mahkeme bunu ciddiye almaz bence. Düğün öncesi bekaret gibi bir şart yok çok şükür. Nikahtan sonra başka biriyle birlikte olduğunuzu iddia etmesi için de delil sunması gerekmez mi? Bu büyük bir suçlama neticede. Bence şu vakitten sonra ne sebeple geri adım attı, neyi neden yaptı bir önemi olmamalı. Daha fazla yıpratmadan çıkın birbirinizin hayatından. Geleceğinize bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?